تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829463941




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طعم شیرین خودکفایی شکر در آینده ای نزدیک/ کاهش وابستگی کشور به واردات روغن


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: طعم شیرین خودکفایی شکر در آینده ای نزدیک/ کاهش وابستگی کشور به واردات روغن
طعم شیرین خودکفایی شکر در آینده ای نزدیک/ کاهش وابستگی کشور به واردات روغن

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی از خودکفایی ایران در تولید شکر تا سال 1400 خبر داد. به گزارش ایلنا، شاهرخ رمضان نژاد رییس روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی به مناسبت هفته دولت با اشاره به این که ایران تا سال 1400 در تولید شکر خودکفا می شود، اظهار داشت: تامین غذا برای جمعیت رو به رشد با حفظ و پایداری منابع پایه تولید، مهمترین جنبه مدیریت و راهبری بخش کشاورزی است.
وی،افزایش تولیدات کشاورزی و بهبود امنیت غذایی به اتکای تولید داخلی را جهت‌گیری اصلی وزارت جهاد کشاورزی در چهار سال گذشته عنوان کرد و افزود: به دلیل محدودیت های اقلیمی به ویژه منابع آب و خاک، افزایش تولیدات با رویکرد افزایش در واحد سطح امکان‌پذیر بوده و بر این اساس، وزارت جهاد کشاورزی "افزایش بهره‌وری" را راهبرد اصلی در مدیریت بخش کشاورزی و تهیه و تدوین برنامه ها، طرح ها و سیاست های کشاورزی قرار داده و در دولت دوازدهم نیز تحقق و اجرای این راهبرد را پیگیری می نماید. 
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به تاثیر مجموعه ای از تدابیر مدیریتی و برنامه های اجرایی و همچنین پشتیبانی ها و حمایت های دولت بویژه در زیرساخت های کشاورزی در دستیابی کشور به افزایش 21 میلیون تنی تولیدات کشاورزی، اظهار داشت: در دولت یازدهم،تولید محصولات کشاورزی با رشد 21 درصدی از 97 میلیون تن در سال 92 به 118.6 میلیون تن در سال 95 افزایش یافته است.
رمضان نژاد از رشد 140 درصدی خرید تضمینی گندم در دولت یازدهم خبر داد و گفت:با افزایش عملکرد در واحد سطح و کاهش سطح زیرکشت، تولید گندم از 8 میلیون و 816 هزارتن در سال 92 به 14.5 میلیون تن در سال 95 افزایش یافت و خرید تضمینی این کالای اساسی نیز از 4.8 میلیون تن در سال 92 به 11.5 میلیون تن در سال 95 رسید.
ایران در آستانه خودکفایی در تولید شکر رمضان نژاد با اشاره به افزایش 500 هزارتنی و دستیابی به رکورد تاریخی تولید شکر در دولت یازدهم،خاطرنشان کرد:تولید شکر از 1 میلیون و 123 هزارتن در سال 92 به 1 میلیون و 643 هزارتن در سال 95 افزایش یافت و با استمرار سیاست های افزایش بهره وری و توسعه کشت پاییزه چغندرقند،ایران تا سال 1400 در تولید شکر نیز پس از گندم به خودکفایی می رسد.
رشد 3 برابری تولید کلزا رمضان نژاد،کاهش وابستگی کشور به روغن را از برنامه های اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد کشاورزی عنوان و خاطرنشان کرد:تولید کلزا با رشد 3 برابری به بیش از 180 هزارتن رسیده و با اجرای برنامه ای 10 ساله ضریب خوداتکایی کشور در تولید روغن از 10 درصد کنونی به 70 درصد افزایش می یابد.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل و تقویت زنجیره تولید تا مصرف محصولات کشاورزی از افزایش 1 میلیون و 300 هزارتنی ظرفیت سردخانه های کشور خبر داد و در خصوص صنایع مرتبط با بخش کشاورزی گفت:در دولت یازدهم،14.9 میلیون تن به ظرفیت جذب مواد خام تولیدات کشاورزی افزوده شده است.
نوسازی،تجهیز و توسعه ناوگان ماشینی بخش کشاورزی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سرمایه گذاری 5500 میلیارد تومانی برای توسعه ناوگان ماشینی بخش کشاورزی در چهار سال گذشته اظهار داشت: با ایجاد خط اعتباری و ورود 79 هزار دستگاه تراکتور، 6700 دستگاه کمباین غلات و برنج، 84 هزار دستگاه انواع ادوات و تجهیزات کشاورزی و 2380 دستگاه نشاء کار از طریق تسهیلات با قابلیت دسترسی آسان در اختیار کشاورزان قرار گرفته و ضریب مکانیزاسیون کشاورزی از 1.26 اسب بخار در سال 92 به 1.6 اسب بخار در سال 95 افزایش یافته است.
شناسایی و ایجاد ظرفیت های جدید تولیدی رمضان نژاد با اشاره به شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های مغفول بخش کشاورزی برای افزایش تولید و اشتغال کشور،پرورش ماهی در قفس را از جمله این ظرفیت ها برشمرد و خاطرنشان ساخت:ظرفیت تولید 1 میلیون تن ماهی به شیوه پرورش در قفس در دریاهای شمال و جنوب کشور شناسایی و با نصب 400 قفس کار تولید آغاز و در سال 95 نزدیک به 16 هزارتن ماهی با این تکنولوژی تولید شده است.
وی افزود: تولید 200 هزارتن ماهی به شیوه پرورش در قفس در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،گیاهان دارویی را از دیگر ظرفیت های مغفول کشور عنوان و تصریح کرد:از 8 هزار گونه گیاهی کشور 1728 گونه منحصر به فرد است و با توجه به گرایش مردم به مصرف گیاهان دارویی، زراعت، توسعه کشت، صنایع فرآوری، بسته بندی و بازاریابی این محصولات در دست اجرا قرار دارد و بر اساس آن سطح کشت گیاهان دارویی در سال 1404 به 500 هزار هکتار افزایش می یابد.
افزایش بهره وری و کاهش مصرف آب وی با اشاره به این که میزان بهره‏وری آب طی سه سال اخیر 6.07 درصد رشد داشته است و راندمان آبیاری از 37 درصد به 44 درصد رسیده است،اظهار کرد:بهره‌وری آب به ازای هر مترمکعب از یک کیلوگرم ماده خشک غذایی با 20 درصد افزایش به 1.2 کیلوگرم در سال 95 رسیده است.
افزایش 5 برابری نسبت مروجین به بهره برداران
رمضان نژاد از احیا و تقویت مراکز جهاد کشاورزی دهستان ها به عنوان موثر ترین نقطه تماس کارشناسان بخش دولتی با کشاورزان در عرصه ها و مزارع خبر داد و عنوان کرد: نسبت کارشناسان ترویج به بهره بردار از یک نفر مروج به ازای 3131 کشاورز در سال 1392 به یک نفر مروج در ازای 588 کشاورزی رسیده و 5 برابر افزایش داشته است. 
وی بیان داشت:پهنه‏بندی عرصه‏های تولیدی کشور در سطح 8 هزار واحد، ثبت نام 2.8 میلیون بهره‏بردار در این پهنه ها، نوسازی 500 مرکز خدمات کشاورزی و افزایش قابل توجه تعداد مروجین به کارگرفته در این مراکز به منظور ترویج، آموزش و انتقال یافته‏های تحقیقاتی از اقدامات شاخص این دوره می‏باشد.
توسعه کشاورزی دانش بنیان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی از رشد 95 درصدی ایجاد شرکت های دانش بنیان کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: تجاری سازی دانش فنی و توانمندی های فنآورانه در دولت یازدهم از رشد 5 برابری برخوردار بوده به نحوی که قراردادهای واگذاری و انتقال دانش فنی به بخش حصوصی از 14 فقره در سال 92 به 74 فقره در سال 95 افزایش یافته است.  

۱۳۹۶/۰۶/۰۹ ۱۳:۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن