محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829608306
کوهکن: جمنا به پوشش حداکثری اصولگرایان اعتقادی نداشت
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
جمنا تشکیل نشد تا بعد انتخابات هدایت اصولگرایان را به دست گیرد| مکانيزم اصولگرايان براي انتخابات 1400 چه خواهد بود؟
کوهکن: جمنا به پوشش حداکثری اصولگرایان اعتقادی نداشت
کوهکن گفت: این طور نبود که جمنا تشکیل شود تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری هدایت اصولگرایان را به دست بگیرد. جمنا برای انتخابات ریاست جمهوری تشکیل و بعد از آن مأموریتش تمام شد.
روز نو : کوهکن گفت: این طور نبود که جمنا تشکیل شود تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری هدایت اصولگرایان را به دست بگیرد. جمنا برای انتخابات ریاست جمهوری تشکیل و بعد از آن مأموریتش تمام شد.
به گزارش روز نو : چندصدایی در جریان اصولگرا بعد از انتخابات ریاست جمهوری بیش از هر زمان دیگری مشهود و واضح به گوش می رسد. با وجودی که جمنا خود را مرکز تصمیم گیری برای کل نیروهای انقلابی توصیف می کند اما از اصولگرايان سنتی گرفته تا نواصولگرایان تمایلی برای به رسمیت شناختن آن ندارند.
بر همین اساس محسن کوهکن، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز می گوید: مأموریت جمنا برای انتخابات ریاست جمهوری بود و پایان یافت؛ حالا باید به طرف طراحی مکانیزمی با پوشش بیشتر سلایق اصولگرایی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی رفت. مجموعه ای که افراد بنشینند، آن چتری را که باید بالای سرشان باشد را تعریف کنند و درباره نوع اداره و مدیریتش نیز تصمیم بگیرند.
مشروح گفتوگو با محسن کوهکن را در ادامه بخوانید.
****
اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری با مکانیزمی به نام جمنا مواجه شدند که خیلی از نیروهای این جریان در قبال آن سکوت کردند؛ سکوتشان هم از سررضایت نبود بلکه فقط می خواستند نتیجه شکست گردن آنها نیفتد. اما بعد از 29 اردیبهشت 96 موتلفه اعلام کرد راهکار حزبی خود را دنبال می کند و دیگر تعاملی با جمنا نخواهد داشت، آقای باهنر گفت جمنا مکانیزم کاملی ندارد و باید دچار یک دگردیسی شود. آقای جلیلی سراغ تشکیل دولت در سایه رفت و آقای قالیباف نیز ایده جریان نواصولگرایی را مطرح کرد. پایداری نیز که از ابتدا به جمنا نپيوسته بود، امروز پیگیر راهبرد «نهادینه سازی گفتمانی» است، به نظر شما الان جریان اصولگرا برای انتخابات آینده چه مکانیزمی را تعریف کند تا همه سلایق اصولگرا را بتواند کنار هم داشته باشد؟
همه این حرف ها به معنی نفی همگرایی و هماهنگی در مقاطع خاص نیست. مجموعه ای از اشخاص حقیقی و حقوقی با یک فرایند تعریف شده توافقی بین خودشان، گردهم آمدند و نهایتا جمنا تشکیل شد. اما همان طور که اشاره شد، بخشی از جریان اصولگرا به خصوص شخصیت های حقوقی آنجا نبودند؛ اما کافه را نیز به هم نریختند، این عقلانیت را نشان می دهد. به عبارت دیگر آنها با وجودی که در مجموعه جمنا نبودند، سکوت و تحمل کردند و ظرفیت از خود نشان دادند تا ببینند چه اتفاقی می افتد.
الان هم بعد از انتخابات ریاست جمهوری مأموریت جمنا تمام شد. جمنا حزب واحدی نبود که حالا بگویند وقتی انتخابات تمام شد چرا هر کسی دنبال پیشبرد نگاه خودش رفت. امروز هریک از مجموعه هایی که در جمنا بودند اگر فعالیتهای شان را بیشتر و حتی چند تشکل دیگر اصولگرا را درست کنند باید خوشحال باشیم و آنها را تشویق هم کنیم؛ مهم این است در مواقع غیرانتخاباتی فعالیت تشکیلاتی معقول، منسجم، منطقی و درست انجام شود و در مواقع حساس مجموعه ها با هم بنشینند و گفتمان و صحبت کنند تا به توافقاتی برسند.
این طور نبود که جمنا تشکیل شود تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری هدایت اصولگرایان را به دست بگیرد یا حزب واحدی باشد و حالا سئوال شود چرا این اتفاق نیفتاده است؟ جمنا برای انتخابات ریاست جمهوری تشکیل شد؛ این را همه می دانستند و بعد از انتخابات ریاست جمهوری مأموریت جمنا تمام شد. امروز هر یک از افراد حقیقی و تشکل های سیاسی اصولگرا در حوزه کاری و اعتقادی خودشان فعالیت می کنند؛ قرار هم نبود و کسی هم چنین پیشنهادی نداد که جمنا مقدمه یا مدخل ورودی به ایجاد یک تشکل باشد و تشکل های دیگر منحل شوند و همه افراد حقیقی زیر سقف آن تشکل بیایند.
البته به نظر من دستاورد مثبت جمنا باید حفظ شود، چون نشان داد توجه و تبعیت از خردجمعی کار معقول و منطقی است و حسن دارد. نکته دیگر که باید مورد توجه قرار گیرد و برای اولین بار تمرین شد این بود که افرادی در ساختار جمنا نبودند کار جمعی جمنا را تأیید کردند. اگر قرار است جمنا با هدف پوشش حداکثری در انتخابات آینده، کار هماهنگی و همگرایی بین افراد حقیقی و حقوقی اصولگرایان را دنبال کند، قطعا باید کمبودها و کاستی های خودش را جبران و مجموعه تصمیم گیرش را جامع تر کند. ظرفیت و تحمل خود را بالا ببرد و تحمل سلایق مختلف در جریان اصولگرایی را به هر جهت داشته باشد.
این صحبت شما دو رویکرد متفاوت داشت؛ نخست گفتید مأموریت جمنا بعد از انتخابات ریاست جمهوری تمام شد اما در آخر شرایطی را برای ادامه کار جمنا برشمردید.
بحث من روی اسم و عنوان نیست بلکه روی همگرایی جریانی است.
یعنی شما می گویید باید طرح نویی به لحاظ همگرایی و کار تشکیلاتی در جریان اصولگرایی تعریف شود؟
بحث من طرح نو نیست؛ بلکه به پوشش بیشتر سلایق اصولگرایی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی اعتقاد دارم. اگر این پوشش کامل انجام شود، افراد می نشینند، آن چتری را که باید بالای سرشان باشد تعریف می کنند و درباره نوع اداره و مدیریتش نیز تصمیم می گیرند. این راهی است که مجموعه اینچنینی در ابتدای کار خود باید به آن توجه کند تا آسیب نبیند. از نظر من مأموریت جمنا تمام شده اما بهترین الگو بعد از انقلاب برای فعالیتهای تشکیلاتی سیاسی می تواند باشد.
در واقع شما معتقدید از جمنا می توان برای طراحی مکانیزم های آینده همگرایی در جریان اصولگرا الگو گرفت؟
بله، می تواند الگویی برای طراحی های بعدی با پوشش خیلی بیشتر باشد.
اینکه شورای مشورتی تشکیل شده و آقای باهنر هم در جلسات آن شرکت می کند؛ آیا برای طراحی یک مکانیزم جدید همگرایی در جریان اصولگرا است؟
من خیلی از این شورا اطلاع ندارم.
آقای آلاسحاق اعلام کرد که یک شورای مشورتی تشکیل شده و آقایان باهنر و مصباحی مقدم نیز در این جلسات حضور پیدا می کنند.
اینکه آقای آل اسحاق به عنوان شخص حقیقی یا به عنوان عضو موتلفه این صحبت و دعوت را انجام داده، من خیلی اطلاعی ندارم.
به نظر شما پاشنه آشیل جمنا که نتوانست تمام انتظارات را برای همگرایی گروه های اصولگرا برآورده کند، چه بود که باید دقت شود تا در طراحی مکانیزم همگرایی بعدی در جریان اصولگرا وجود نداشته باشد؟
اعتقاد به پوشش حداکثری راهگشاست تا نقاط ضعف را پوشش دهد، ایرادات و اشکالات را به حداقل برساند و نقاط قوت را بیشتر کند.
یعنی جمنا اعتقاد به پوشش حداکثری در جریان اصولگرا نداشت؟
قطعا و یقینا. خودشان هم معتقد به این نیستند و بعید هم می دانم معتقد باشند که پوشش جمنا برای اصولگرایان اعم افراد حقیقی و حقوقی صددرصدی بود.
این نیروهایی که در صدر جریان اصولگرایی هستند از سال 82 تا کنون در ادوار مختلف انتخابات تکرار شدهاند. برای اینکه جوانگرایی و چرخش نیرویی شود جریان اصولگرا برای رقابت های سیاسی آینده چه اقدامی باید انجام دهد؟
جوانگرایی را باید در دو بخش صحبت کرد. بخش اول چتر و مجموعه ای است که می خواهد تصمیم گیری کند. در این بخش تجربه موثر است اما این به معنای نفی حضور افراد جوان نیست. قطعا و یقینا، محور افراد با تجربه خواهند بود اما جوانانی که در تشکل های حقوقی فعالیت دارند، اینها نیز می توانند حضور موثر و کاملی داشته باشند.
بخش دوم جوانگرایی مربوط به منتخبان این مجموعه تصمیم گیر است که بستگی دارد برای چه انتخاباتی می خواهد تعیین مصداق شود. کسی مدعی نیست در انتخابات ریاست جمهوری باید به سمتی رفت که گزینه و نامزد نهایی یک جوان با حداقل کف سن یا یک مجرب با حداکثر سن باشد؛ بلکه در دنیا نیز مرسوم است فردی باتجربه که به لحاظ جسمی توانایی اداره مطلوب و شایسته دستگاه اجرایی را دارد انتخاب شود. اما در انتخابات مجلس باید لیست نهایی ترکیبی باشد. یعنی افرادی در سایر عرصه های مدیریتی فعالیت کردند و حال می خواهند از این تجربه خود در حوزه تقنین بهره گیرند. با این توضیح جوانان نخبه که ذهن دوار دارند و با قدرت جوانی، تجربی و تخصصی خود می توانند یک راه چندساله را یک ساله بپیمایند، نیز باید حضور پیدا کنند.
در واقع شما می گویید مکانیزمی که می خواهد برای انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ریاست جمهوری 1400 در جریان اصولگرایی تعریف شود باید در کنار افراد با تجربه و مجرب، چهره های جوان هم باشند؟
بله، حتما باید این طور باشد.
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
مصطفی هاشمی طبا: اصولگرایان به مسیر پیشرفت اعتقادی ندارند / رئیسی توان اداره کشور را نداشت/ قالیباف تا کنون از
مصطفی هاشمی طبا اصولگرایان به مسیر پیشرفت اعتقادی ندارند رئیسی توان اداره کشور را نداشت قالیباف تا کنون از مردم پول گرفته و هیچ گاه پول نداده است انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما کمی بیش از اندازه باز است بدون اینکه معیارهایی از پیش تعیین شود میگویند بیایید و ثبتنام کنیدقرارگرفتن 2میلیون نفر از جمعیت روستایی تحت پوشش آب پایدار/ روستایی در هرمزگان کنار دریا آب نداشت
اقدام و عمل سال 1395 انجام شد قرارگرفتن 2میلیون نفر از جمعیت روستایی تحت پوشش آب پایدار روستایی در هرمزگان کنار دریا آب نداشت تهران- ایرنا- معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به آبرسانی حدود سه هزار روستا در سال گذشته اشاره کرد و گفت در سال گذشته حدود 2 ممیرسلیم:من و روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم /اعتقادی به کروات نداشتم/به آیتالله هاشمی بیانصافی شد
میرسلیم من و روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم اعتقادی به کروات نداشتم به آیتالله هاشمی بیانصافی شد میرسلیم تاکید کرد بنده و آقای روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم اما به عملکرد دولت یازدهم نقد داریم آفتابنیوز سید مصطفی آقامیرسلیم با حضور در برنامه جهان آرا عنوان کرد لباس ملاریجانی و باهنر؛ پیش به سوی «پاستور 1400»؟ /جمنا دستِ رفاقت به سوی مهندس اصولگرایان دراز کرد
لاریجانی و باهنر پیش به سوی پاستور 1400 جمنا دستِ رفاقت به سوی مهندس اصولگرایان دراز کرد با نگاهی به پیشینه سیاسی مرد لابی های مجلس چندان دور از ذهن نیست که روزی بتوان باهنر را در لیست گزینه های احتمالی 1400 جای داد اما روز نو با نگاهی به پیشینه سیاسی مرد لابی های مجلجمنا نامزد پوششی ندارد/اختلاف در نیروهای انقلاب بازی در زمین دشمن
بیانیه جبهه مردمی نیروهای انقلاب جمنا نامزد پوششی ندارد اختلاف در نیروهای انقلاب بازی در زمین دشمن شناسهٔ خبر 3964006 - جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰ ۲۰ سیاست > احزاب و تشکلها jwplayer display inline-block; جبهه مردمی نیروهای انقلاب با انتشار بیانیه ای تاکید کرد که این جبههآقای رئیسی گفت چرا این طور صحبت کردی/با نامزد پوششی مخالفت نداشتم/ روحانی با ثبت نام من موافق نبود
آقای رئیسی گفت چرا این طور صحبت کردی با نامزد پوششی مخالفت نداشتم روحانی با ثبت نام من موافق نبودبخش سیاسی الف 11 مرداد 96تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۶ ۳۰ روزنامه ایران نوشت اسحاق جهانگیری هنگام گفتوگو همان است که در مناظرهها بود صریح صمیمی وجمنا؛ کلاف سر در گم اصولگرایان
سناریویی که فقط تکرار شد جمنا کلاف سر در گم اصولگرایان سودای تغییر در سر دارند ولی انگار راه را گم کرده اند شاید هم راه پیش پایشان را دیده باشند و بدانند کدام مسیر به منزل خواهد رسید ولی هرچه در چنته دارند و هرچه در سر پروراندهاند از آنچه تا منزل زمان و راه مانده است کوتاه تهاشمیطبا: اصولگرایان اصلا ارزشی عمل نمیکنند/ رئیسی توان اداره کشور را نداشت/ قالیباف تاکنون از مردم پول گرفت
هاشمیطبا اصولگرایان اصلا ارزشی عمل نمیکنند رئیسی توان اداره کشور را نداشت قالیباف تاکنون از مردم پول گرفته و هیچ وقت به مردم پول نداده است من صبحها پارک ورزش میکنم مردم من را تشویق میکنند و میگویند حرفهای خوبی زدید اصولگرایان اصلاً ارزشی عمل نمیکنند روبنایی برخوردعضو جبهه پایداری:چه کسی گفته ما و جمنا مثل هوو هستیم /رئیسی چهره حداکثری نبود/سکوت نکردهایم
عضو جبهه پایداری چه کسی گفته ما و جمنا مثل هوو هستیم رئیسی چهره حداکثری نبود سکوت نکردهایم امیرحسین قاضیزاده عضو جبهه پایداری می گوید ما یک جریان گفتمانی هستیم فرق پایداری در این است که گفتمانی عمل می کند و متوقف به اشخاص نمی شود سال 92 آقای جلیلی و سال 96 با آقای رئانتقاد باهنر از اظهارات اژهای و مداحی عید فطر/اصولگرایان رییسجمهور تو دلبرویی نداشتند
انتقاد باهنر از اظهارات اژهای و مداحی عید فطر اصولگرایان رییسجمهور تو دلبرویی نداشتند دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت فکر میکنم تعدادی از وزرای دولت یازدهم به علت کبر سن عوض خواهند شد باهنر مداحی روز عید فطر درست نبود نقدها را به مداحی روز عید فطر وارد می دانم اظهارات اژه-
گوناگون
پربازدیدترینها