تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829589120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قهوه بخورید لاغر بمانید


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



قهوه بخورید لاغر بمانید
روز نو : قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا است و خواص و فواید فراوانی برای بدن دارد. محققان دریافته اند قهوه یک چربی سوز بوده و باعث لاغری می شود.


 قهوه به دلیل وجود کافئین می تواند به عنوان یک چربی سوز استفاده شود اما فراموش نکنید مهمترین عامل در لاغری و کاهش وزن، ورزش Sport کردن و یک رژیم غذایی سالم می باشد.ورزش هایی ساده مانند پیاده روی، دویدن و بدنسازی بهترین گزینه برای لاغری و تناسب اندام هستند و در کنار آن نیز نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه در طول روز برای کسب انرژی بیشتر و چربی سوزی می تواند لذت بخش باشد.
قهوه سبز (به انگلیسی : green coffee) دانه های لوبیایی شکل قهوه هستند که هنوز بو داده نشده اند. فرآیند شستشو و بو دادن دانه های قهوه علاوه بر اینکه رنگ و طعم آن ها را تغییر می دهد باعث کاهش مقدار کلروژنیک اسید موجود در آن ها می شود. بنابراین دانه های قهوه سبز نسبت به دانه های قهوه معمولی دارای سطح بالاتری از کلروژنیک اسید هستند که دارای خواص بیشماری برای سلامتی می باشد.


خواص قهوه سبز برای لاغری و کاهش وزن بعد از آن مورد توجه قرار گرفت که دکتر اوز در سال 2012 در یک برنامه ی تلویزیونی اعلام کرد که این ماده خاصیت چربی سوزی بالایی دارد و شما برای لاغری دیگر به ورزش یا رژیم غذایی نیازی ندارید.
افراد چاق و افراد مبتلا به بیماری های دیابت، فشار خون بالا، آلزایمر و عفونت های باکتریایی از قهوه سبز برای درمان بیماری های خود استفاده می کنند.
قهوه منبع قابل توجهی از کافئین است که اغلب به عنوان یک عنصر اصلی در بسیاری از قرص های رژیمی شناخته می شود تحقیقات نشان داده که کافئین می تواند سوخت و ساز بدن را 3 تا 11% افزایش دهد. کافئین با افزایش متابولیسم بدن به چربی سوزی کمک می کند، همچنین باعث تقویت موقت انرژی و هشیاری می شود به این معنی که می توانید برای مدت بیشتری ورزش کنید بدون اینکه خسته شوید.
اما متخصصان خاصیت لاغر کنندگی قهوه سبز را به کلروژنیک اسید موجود در آن نسبت داده اند. مطالعات زیادی در مورد کلروژنیک اسید و اثربخشی آن به عنوان مکمل کاهش وزن وجود ندارد. تحقیقات جدید نشان می دهد عصاره ی قهوه سبز می تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند. یک مطالعه نشان داد افرادی که قهوه سبز مصرف می کنند 3 تا 5 پوند بیشتر از افرادی که قهوه سبز نخوردند وزن از دست داده اند. کلروژنیک اسید قهوه سبز می تواند با کاهش قند خون و جلوگیری از افزایش سنتز چربی باعث کاهش وزن شود، همچنین اعتقاد بر این است که اسید کلروژنیک جذب چربی از غذا را کاهش می دهد و متابولیسم چربی سوزی را فعال می کند.
تحقیقات نشان داده که قهوه سبز در بعضی افراد باعث کاهش فشار خون می شود. عصاره قهوه سبز همچنین می تواند اثرات مثبتی بر رگ های خونی داشته باشد که برای سلامت قلب مفید می باشد.قهوه سبز به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند.قهوه سبز در واقع همان لوبیایی است که مردم برای تهیه قهوه از آن استفاده می کنند، تنها تفاوت این است که دانه های قهوه بو داده شده اند.


به نظر می رسد قهوه سبب عوارض جانبی متعددی شود. کافئین موجود در قهوه سبز – درست مثل کافئین در قهوه بو داده – می تواند نشانه هایی از جمله سردرد، ناراحتی معده، اضطراب، افزایش ضربان قلب، تکرر ادرار و بی خوابی را شامل شود.کافئین ممکن است برای افراد با شرایطی مانند گلوکوم، اضطراب، دیابت، فشار خون بالا، سندرم روده تحریک پذیر، پوکی استخوان و اختلالات خونریزی خطرناک باشد.
قبل از استفاده از قهوه سبز با پزشک خود صحبت کنید.
پزشکان قهوه سبز را برای کودکان، زنان باردار و زنان شیرده توصیه نمی کنند.
قهوه سبز ممکن است با داروهای بیماری های قلبی، پوکی استخوان، بیماری های ریوی، یائسگی، افسردگی و اسکیزوفرنی تداخل ایجاد کند.
قهوه سبز را همراه با مکمل های دیگر مصرف نکنید.
دم کردن قهوه سبز:
مواد لازم برای تهیه ی نوشیدنی قهوه سبز:
10 گرم قهوه سبز
150 میلی لیتر آب گرم
در صورت تمایل عسل برای شیرینی
کلروژنیک اسید قهوه سبز با کاهش قند و جلوگیری از افزایش سنتز چربی باعث کاهش وزن می شود
طرز تهیه قهوه سبز 
ابتدا لوبیای قهوه سبز را به مدت 24-48 ساعت در آب بخیسانید، سپس آبکشی کرده و آن را روی اجاق قرار داده و بجوشانید. از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه بگذارید همانطور بماند تا دم بکشد. سپس حدود 1 ساعت بگذارید تا خنک شود.
نوشیدنی قهوه سبز شما آماده است، آن را بچشید اگر غلظت بالایی دارد با کمی آب رقیق کنید و اگر دوست دارید شیرین باشد از عسل استفاده کنید.
برای کاهش سریعتر وزن می توانید نوشیدنی قهوه سبز را در ترکیب با دارچین و زنجبیل استفاده کنید.
بقیه ی نوشیدنی را در یک ظرف شیشه ای به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
بهترین زمان مصرف قهوه
اگر برای کاهش وزن می خواهید از قهوه سبز استفاده کنید بهتر است آن را 10 دقیقه قبل از غذا بخورید. برای کاهش وزن سریعتر بهتر است قهوه سبز را بلافاصله پس از غذا نخورید، چون می تواند باعث مسمومیت غذایی شود.
دوز توصیه شده برای قهوه سبز 400 میلی گرم و سه بار در روز است.
قهوه عملکرد فیزیکی شما را افزایش می دهد: یک فنجان قهوه ترک حدود یک ساعت قبل از تمرین ورزشی می تواند عملکرد شما را 11 تا 12 درصد بهبود ببخشد. کافئین موجود در قهوه سطح آدرنالین را در خون افزایش می دهد و به شما کمک می کند تا برای فعالیت های بدنی آماده شوید.
قهوه به کاهش وزن کمک کند: قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که به بدن انسان کمک می کند از انسولین استفاده کند به این ترتیب سطح قند خون کاهش پیدا می کند و میل شما برای خوردن شیرینی و تنقلات کاهش می یابد و همین برای لاغری مفید می باشد.
علاوه بر این کافئین قهوه سلول های چربی را می سوزاند و از آن ها به عنوان منبع انرژی استفاده می کند پس قهوه یک چربی سوز طبیعی قوی می باشد.
قهوه به تمرکز بیشتر شما کمک می کند: به طور متوسط ​​مصرف 1-6 فنجان قهوه در روز به شما کمک می کند تا تمرکز و سلامت ذهنی خود را افزایش دهید.
قهوه خطر مرگ را کاهش می دهد: مطالعات نشان داده که خطر مرگ و میر در افرادی که قهوه مصرف می کنند 25٪ کمتر از افرادی است که قهوه نمی خورند.
قهوه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد: مطالعات نشان داده که قهوه می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان، سرطان آندومتر در زنان و کارسینوم سلول های پایه، شایع ترین نوع سرطان پوست را کاهش دهد.
قهوه خطر سکته را کاهش می دهد: مصرف 2-4 فنجان قهوه در روز خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.
قهوه خطر بیماری پارکینسون را کاهش می دهد: مطالعات نشان داده است که نوشیدن قهوه به طور منظم خطر بیماری پارکینسون را 25٪ کاهش می دهد. شواهدی وجود دارد که قهوه باعث فعالیت در بخشی از مغز مبتلایان به پارکینسون می شود.
قهوه بدن شما را محافظت می کند: قهوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه کرده و باعث محافظت بدن در برابر بیماری ها می شود.
قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد: کافئین حساسیت به انسولین را کاهش می دهد و بنابراین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
قهوه از مغز شما محافظت می کند: سطح کافئین بالا در خون خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل را کاهش می دهد.
قهوه از افسردگی جلوگیری می کند: کافئین سیستم عصبی مرکزی را تحریک می کند و تولید کننده های نوروترانسمیتر مانند سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین را افزایش می دهد که باعث می شود خطر ابتلا به افسردگی در شما کمتر شود.
قهوه یبوست را درمان می کند: بر طبق مطالعات انجام شده 14 تا 24 درصد از افرادی که از یبوست رنج می برند احساس می کنند که قهوه تاثیر مؤثری بر دفع مدفوع آنها دارد. این مطالعه نشان داده افرادی که بیشتر قهوه مصرف می کنند، احتمال ابتلا به یبوست در آن ها کمتر از کسانی است که قهوه مصرف نمی کنند.
مضرات خوردن قهوه کدامند؟
دانه های قهوه می توانند سمی باشند: اگر قهوه کیفیت خوبی نداشته باشد حاوی ناخالصی های زیادی است که می تواند باعث بیماری و سردرد شود. پس سعی کنید همیشه از قهوه های باکیفیت بالا استفاده کنید.
قهوه می تواند باعث تشدید اسهال شود: قهوه ممکن است در بعضی افراد باعث اسهال شود. کافئین موجود در قهوه می تواند حرکت روده را سریعتر کند، بنابراین غذا سریعتر حرکت می کند و جذب آن کاهش می یابد. اسیدیته قهوه می تواند علائم برخی اختلالات گوارشی را تشدید کند.
قهوه می تواند شما را بکشد: بله درست شنیدید اگر شما در یک روز 80-100 لیوان (23 لیتر) قهوه بنوشید در حدود 10 تا 13 گرم کافئین وارد بدن شما می شود که این دوز برای انسان کشنده است.
قهوه باعث بی خوابی و بی حوصلگی می شود: میزان کافئین مجاز برای انسان در یک روز حدود 400 میلی گرم است، تقریبا مقداری که در 4 فنجان قهوه دریافت می کنید، اگر بیشتر از این مقدار مصرف کنید باعث بی خوابی شما خواهد شد.
هنگام بارداری قهوه ننوشید: مطالعات نشان می دهد که اگر در بارداری قهوه بخورید، کافئین به جنین می رسد و کودک شما به کافئین حساس می شود. اما اگر شما دوست دارید حداقل یک فنجان در روز قهوه بنوشید.
قهوه کلسترول خون را افزایش می دهد: دانه های قهوه حاوی کافئین و کافئول دو ماده ای هستند که سطح کلسترول LDL خون را افزایش می دهند.
پس اگر شما کلسترول بالا دارید، به کافئین حساس هستید و یا باردارید بهتر است در مصرف قهوه دقت کنید.
برای دیگران، 1-6 فنجان قهوه در روز می تواند از بیماری های جدی جلوگیری کند، ذهن و عضلات شما را تقویت کند و حتی به کاهش وزن کمک کند.قهوه ترک به تمرکز بیشتر شما کمک می کند.




تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن