تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797566341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عزاداری امام حسین(ع) فرصتی برای همبستگی مسلمانان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


عبدالله نوري
عزاداری امام حسین(ع) فرصتی برای همبستگی مسلمانان
امام‌حسین سلام الله علیه پیشوای بشریت و سرمایه‌ای برای همه مسلمانان است و سوگواری بر او می‌تواند فرصتی برای همبستگی آنان باشد.
روز نو : امام‌حسین سلام الله علیه پیشوای بشریت و سرمایه‌ای برای همه مسلمانان است و سوگواری بر او می‌تواند فرصتی برای همبستگی آنان باشد. 


به گزارش روز نو : امید که مراسم عزاداری و جلسات وعظ، هرچه بیشتر ‏در جهت ایجاد ‏وحدت، همدلی و همبستگی میان امت‌های اسلامی باشد و پیش از هر ‏چیز، مسیری را که امام به ما آموخت، پیگیر باشیم و بیش از آنکه ‏‏به اختلافات مذهبی دامن بزنیم، به ‏معارف ‏دعای عرفه امام و کلمات و سخنان گهربار حضرت سیدالشهدا بپردازیم و از آنها ‏درس ‏اخلاق و معرفت بیاموزیم. 
اباعبدالله الحسین تا آخرین لحظه حیات خود ‏برای اینکه خون انسان یا مسلمانی بر زمین ‏ریخته نشود، دشمنان خود را دعوت به اصلاح می‌فرمود و نگران گمراهی، شقاوت و جهنمی‌شدن مخالفان و لشکر مقابل خود بود. او به‌دنبال گسترش خشونت، نفرت‌پراکنی و اختلاف‌انگیزی نبود؛ او ‏مرد صلح، دوستی، محبت، مودت، گفت‌وگو و اصلاح بود. 
یکی از مهم‌ترین ارزش‌های اسلامی که پیشوایان دینی ما نیز بر آن تأکید کرده‌اند، هم‌زیستی مسالمت‌آمیز انسان‌ها به‌ویژه مسلمانان است؛ بنابراین اگر در مجالس عزاداری، سخنانی علیه مقدسات مذاهب دیگر بیان ‏شود که منجر به ایجاد کدورت، دشمنی و کینه‌ورزی ‏نسبت به اقشار گوناگون جوامع ‏اسلامی شود، با سنت و سیره اهل بیت، با اخلاق محمدی و ‏با آرمان هم‌زیستی مسلمانان در تضاد است‎. 
متأسفانه هر سال در مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی، در کشورهایی مانند ‏پاکستان اتفاقات ‏هولناکی می‌افتد و تعداد زیادی از شیعیان به دست ‏تندروهای ضد شیعه به شهادت می‌رسند؛ اگر از عاملان این جنایات درباره علت آن پرسیده شود، در پاسخ ‏می‌گویند چون شیعیان در مجالس سوگواری به ‏مقدسات ما توهین می‌کنند. 
به‌راستی توهین‌کردن به مقدسات جمعی از ‏مسلمانان را چگونه می‌توان توجیه کرد و در کدام‌یک از فرمان‌های الهی به آن توصیه شده است؟ چرا ‏سخنانی گفته شود یا اقداماتی صورت بگیرد که نتیجه‌اش ایجاد عداوت و ‏کدورت بین مسلمانان باشد؟ 
امروز به‌جای آنکه جوامع اسلامی در پرتو اعتقاد به اسلام و با تأکید بر مشترکات، شاهد صلح و همبستگی باشند و در راستای حل مشکلات خود گام بردارند، در سایه اختلاف‌های درونی و فرقه‌ای در دنیای هفت‌ونیم‌میلیاردی امروز، دچار بیشترین خشونت و کشتار شده‌اند، کشتاری برنامه‌ریزی‌شده و چه بسا هدفمند. ‏
با نگاهی به آمار تلفاتی که مسلمانان از سوی رژیم اشغالگر قدس از ابتدای تأسیس آن در ۷۰ سال پیش تاکنون متحمل شده‌اند و با مقایسه شمار جان‌باختگان، زخمی‌ها، آوارگان، ویرانی‌ها و خسارت‌هایی که با رفتار جنایت‌کارانه این رژیم غاصب در این سال‌ها در فلسطین، لبنان، سوریه، اردن و مصر بر جای مانده، با آنچه در چند سال گذشته بر اثر جنگ‌های داخلی و خشونت‌های مذهبی در کشورهای اسلامی رخ داده است، عمق فاجعه بیشتر آشکار می‌شود و می‌توان پیامدهای فاجعه بار تفرقه و اختلاف‌انگیزی بین مسلمانان را دریافت. 
این واقعیت ما را به فکر وامی‌دارد که آیا در پس این کشتار و به جان یکدیگر افتادن مسلمان‌ها، نقشه‌ای از سوی صهیونیسم نیست که به جای درگیری مستقیم با مسلمان‌ها، آنان را به جنگ با خود مشغول کند؟ عده‌ای را به نام ‏دین و با ظاهر و ادبیاتی مناسب دینداران به کاری تشویق و ترغیب و گروهی دیگر را به نام دفاع از دین و مقدسات در ‏جهت مقابله با گروه اول، تا حد کشتار یکدیگر تحریک کند و در این میان امنیت خود را ‏تضمین کند و با ‏آرامش خاطر به تماشای کشتار مسلمانان به ‏دست یکدیگر بپردازد و مگر در عمل، جز این شده است؟ 
اندکی درنگ و تأمل در این وضعیت اسف‌بار، ما را بر آن می‌دارد که باید مهم‌ترین شعار جهان اسلام، شعار وحدت باشد و بر این باور هستم که شیعیان می‌توانند ‏پیشگامان این حرکت باشند.
 تلاش کنیم از مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا سلام‌الله علیه هم نتیجه‌ای در جهت وحدت امت اسلامی و نه گسترش تفرقه گرفته شود و از تمامی فرصت‌ها و مناسبت‌های اسلامی، در طول سال و نه‌تنها در هفته وحدت، بیشترین بهره‌برداری، در راستای همبستگی و اتحاد امت اسلامی، انجام شود.
 ان‌شاءالله


منبع: شرق


تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن