تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829589975




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود شیرخشک در بهزیستی/ جولان «شیرخشک‌های یارانه‌ای» در بازار آزاد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: کمبود شیرخشک در بهزیستی/ جولان «شیرخشک‌های یارانه‌ای» در بازار آزاد


فروش «شیرخشک‌های یارانه‌ای» توسط دستفروشان در حاشیه خیابان شهرداری رشت و مقابل بازار بزرگ، دستمایه گزارشی می‌شود تا علت نشت قوطی‌ها به بازار آزاد که دولت آنها را رایگان در مراکز بهداشت، شیرخوارگاه‌ها، مراکز نگهداری از معلولان و ... توزیع می‌کند، را از مسوولان جویا شویم.

حبیب الله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با ایسنا، در حالی که از کم بودن میزان سهمیه شیرخشک‌ سازمان متبوعش برای توزیع بین کودکان نگهداری شده در شیرخوارگاه‌ها و معلولان شدید گلایه دارد، می‌گوید: هم اکنون سالانه 500 هزار قوطی شیرخشک توسط وزارت بهداشت در اختیار بهزیستی قرار می‌گیرد، این در حالیست که نیاز واقعی سازمان برای پوشش خانوارهای دارای چندقلو نیازمند و سایر مددجویان حدودا 700 هزار قوطی است که این نیاز را به وزارت بهداشت نیز اعلام کرده‌ایم، بنابراین نشت شیرخشک‌های یارانه‌ای توسط عوامل سازمان در جایی که خودمان نیز کمبود داریم، غیرمنطقی است؛ چرا که در این صورت باید شیرخشک مورد نیاز را با پرداخت پول تهیه کنیم.

وی ادامه داد: غیرمنطقی است که شیرخشک یارانه‌ای و رایگان را در بازار آزاد بفروشیم و سپس برویم و دوباره با پرداخت پول بیشتر، شیرخشک بخریم.

فرید  در ادامه تاکید کرد: میزان شیرخشک تخصیص یافته به بهزیستی در حدی نیست که امکان نشت آن به بازار آزاد وجود داشته باشد و همه استان‌ها همواره تقاضای افزایش سهمیه شیرخشک دارند، به این ترتیب نشت آن از طریق بهزیستی محال است.

معاون بهزیستی در پاسخ به اینکه یکی از احتمالات این است که خانواده‌ دارای چند قلو ممکن است شیرخشک دریافتی را در بازار آزاد بفروشد؟ گفت:  ممکن است شیرخشک ارائه شده با کودکی سازگار نباشد و خانواده اقدام به چنین عملی کند اما احتمال آن باز هم کم است.

به گزارش ایسنا، این در حالیست که مشاهدات خبرنگار ایسنا در بازار رشت حاکی از وجود تعدادی دست فروش است که این شیرخشک‌ها را جعبه‌ای در خیابان برای فروش در معرض دید گذاشته‌اند.

محمدرضا پارسی، مدیرکل بهزیستی استان گیلان نیز در این خصوص به ایسنا گفت: تعداد شیرخشک‌های سهمیه‌ای بهزیستی گیلان آنقدر کم است که امکان نشت آن به بازار وجود ندارد. شیرخشک‌های راه یافته به بازار آزاد به هیچ وجه مربوط به بهزیستی نمی‌شوند و ما نمی‌دانیم آنها از کجا و چگونه به بازار آزاد راه پیدا کرده‌اند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: این شیرخشک‌ها دارای برچسب هستند و از طریق وزارت بهداشت می‌توان مشخص کرد شیرخشک‌های راه یافته به بازار آزاد سهمیه تخصیصی به بهزیستی یا مراکز بهداشت این وزارتخانه است.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان در ادامه با بیان آنکه سال گذشته 13 هزار قوطی شیرخشک به بهزیستی استان گیلان اختصاص یافت، گفت: در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری نیز 9000 قوطی شیرخشک به بهزیستی استان گیلان تخصیص  یافت که تا پایان سال نیز این تعداد افزایش نخواهد یافت.

پارسی همچنین گفت: سازمان بهزیستی سیاست خود را در زمینه توزیع شیرخشک تغییر داده است به طوریکه از این پس خانواده‌های چند قلو برای تامین شیرخشک خود باید به مراکز بهداشت ارجاع داده شوند زیرا تا پیش از این هم بهزیستی و هم مراکز بهداشت به این خانواده‌ها شیرخشک می‌دادند و این نوعی موازی کاری محسوب می‌شد.

به گفته وی، توزیع شیرخشک در شیرخوارگاه‌های استان و همچنین در مراکز توانبخشی معلولان ذهنی شدید که توانایی غذا خوردن ندارند، در اولویت است.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان ادامه داد: در سال جاری 3000 قوطی شیرخشک به خانواده‌های چند قلوی استان تخصیص داده شده است که با توجه به آنکه 1400 خانواده چند قلو تحت پوشش بهزیستی استان گیلان هستند، به هر خانواده سه تا چهار جعبه هم نرسیده است؛ به این ترتیب نشت آن به بازار آزاد توسط این خانواده‌ها تقریبا محال است.

پارسی همچنین خاطرنشان کرد:  شیرخشک‌ها در اختیار وزارت بهداشت بوده و نحوه توزیع آن هم در اختیار این وزارتخانه است؛ تا جایی که میزان شیرخشک توزیع شده توسط وزارت بهداشت در مراکز بهزیستی و خانه‌های بهداشت اصلا با یکدیگر قابل مقایسه نیستند به طوریکه میزان توزیع شیرخشک در خانه‌های بهداشت حدودا 10 برابر بیشتر از مراکز بهزیستی است.

وی ادامه داد: امسال 9000 قوطی شیرخشک به ما اختصاص داده شده است در حالیکه نیاز واقعی ما بسیار بیشتر از این تعداد است. با وجود آنکه بر اساس استراتژی جدید بهزیستی، شیرخشک خانواده‌های چند قلو از این پس توسط خانه‌های بهداشت تامین خواهد شد، در صورت کمبود، برای تامین شیرخشک شیرخوارگاه‌ها و مراکز توانبخشی مجبور به خرید آن خواهیم شد.


مسعودی فرید، معاون سازمان بهزیستی کشور در ادامه گفت‌وگوی خود با تاکید بر آنکه مردم به هیچ عنوان نباید شیرخشک کودکان خود را از دستفروشان خریداری کنند زیرا سلامت آنان تضمین شده نیست و تنها داروخانه‌ها محل مناسب خرید چنین مواردی هستند، گفت: علت نشت این شیرخشک‌ها به بازار آزاد قابل ارزیابی است زیرا می‌توان با دستگیری این افراد متوجه علت نشت آنها به بازار آزاد و نحوه توزیع‌شان در میان دستفروشان بشویم.


معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه خاطرنشان کرد: 500 هزار قوطی شیرخشکی که توسط وزارت بهداشت به بهزیستی تعلق می‌گیرد کاملا کفاف مراکز توانبخشی و شیرخوارگاه‌های بهزیستی را می‌دهد اما برای توسعه پوشش خانواده‌های چند قلو، نیازمند افزایش تعداد آنها هستیم.

فرید ادامه داد: البته اولویت اول ما تخصیص شیرخشک به شیرخوارگاه‌ها و مراکز معلولان است، پس از آن توزیع شیرخشک در میان خانواده‌های دارای چندقلوی نیازمند اولویت بعدی بهزیستی است، این در حالیست که اکثر چندقلوها از وزارت بهداشت شیرخشک دریافت می‌کنند.

وی در ادامه با بیان آنکه شیرخشک تخصیص یافته به خانواده‌های چند قلو 100 درصد رایگان است گفت: خانواده‌های دو قلو و چند قلو در صورت نیازمندی توسط بهزیستی حمایت و به آنها شیرخشک تعلق می‌گیرد. این در حالیست که وزارت بهداشت نیز این پروتکل را دارد و حتی وزارت بهداشت به خانواده‌های تک فرزند نیازمند هم  شیرخشک می‌دهد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر آنکه شیرخشک‌های بهزیستی عمدتا در مراکز شیرخوارگاه‌ها و مراکز توانبخشی برای معلولان ذهنی شدید توزیع می‌شود، گفت: کماکان حمایت‌های بهزیستی از خانواده‌های چند قلوی نیازمند ادامه دارد، این در حالیست که بر اساس استراتژی جدید بهزیستی از این پس سایر خانواده‌های چند قلو باید شیرخشک خود را تنها از طریق خانه‌های بهداشت تامین کنند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - 25 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن