تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860294677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرونده قاتل ستایش به دادسرای اجرای احکام رفت


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پرونده قاتل ستایش به دادسرای اجرای احکام رفت


رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: حکم متهم پرونده ستایش قریشی پس از تایید در دیوان عالی کشور و انجام فرآیند استیذان به دادسرای مجری حکم ابلاغ شده است.

غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران در گفت‌وگو با میزان با بیان اینکه حکم متهم پرونده ستایش قریشی توسط دیوان عالی کشور قطعی شده است، گفت: اولیای دم تقاضای اجرای حکم را کرده‌ و فرآیند استیذان مربوط به اجرای حکم نیز انجام و به دادسرای مجری حکم ابلاغ شده است.

 
وی خاطرنشان کرد: با تدابیر اتخاذی از سوی دادسرای مجری حکم، زمان اجرای حکم مشخص می‌شود.
 
این مقام قضایی در ادامه افزود: متهم یک محکومیت به قصاص و یک محکومیت به اعدام دارد که حتی در صورت رضایت اولیای دم مجازات اعدام این فرد به قوت خود باقی است.

براساس گزارش خبرگزاری میزان، ۲۳ فروردین ماه سال گذشته بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختر بچه شش ساله افغانستانی در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد، گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به گفته پدر او روز یکشنبه 22 فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است.

در تحقیقات اولیه مشخص شد که پسر ۱۷ ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود او را ربوده و پس از تجاوز او را به قتل رسانده بود.

با اعلام این گزارش، دادستانی این شهر بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت به پرونده تاکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به طور ویژه و خارج از نوبت در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
 
دادستان ورامین در یکم اردیبهشت ماه 95 از تعیین وکیل تسخیری برای متهم خبر داد و گفت: حسب هماهنگی باپزشکی قانونی استان تهران نظریه پزشکی قانونی اواسط هفته آینده واصل می شود و بنابرالزام قانونی موجود وکیل تسخیری متهم پرونده تعیین شد.
 
ششم اردیبهشت ماه بود که  کمیسیون پزشکی دیگری برای بررسی و اعلام نظریه قطعی در مورد سلامت روانی قاتل پرونده ستایش تشکیل و از مدیر مدرسه و والدین متهم جهت تکمیل پرونده شخصیت متهم دعوت شد.
 
هشتم اردیبهشت ماه نظریه پزشکی قانونی در رابطه با پرونده قتل دختر 6 ساله افغانستانی در ورامین به این مرجع قضایی ارسال شد و آخرین دفاعیات 13 اردیبهشت ماه از متهم این پرونده اخذ شد و در هجدهم اردیبهشت ماه نظریه مددکاری ضمیمه پرونده و در 20 اردیبهشت نظریه اداره تشخیص هویت ناجا در رابطه با بررسی آلت قتاله واصل شد.
 
سرانجام در کمتر از یک ماه کیفرخواست قاتل ستایش قریشی صادر شد و پرونده برای رسیدگی به ایستگاه محاکمه رسید.
 
قاتل ستایش به یک بار اعدام و یک بار قصاص نفس محکوم شد
 
 24شهریور ماه سال گذشته جلسه رسیدگی به پرونده قاتل ستایش قریشی به صورت غیرعلنی برگزار و در نهایت پس از صدور حکم، قاتل به یک بار اعدام و یک بار قصاص نفس محکوم شد.
 
حکم قاتل ستایش قریشی در دیوان عالی تایید شد

 
«رضا فرج اللهی» ریاست شعبه سی و دوم دیوان عالی کشور در 20 دی ماه سال گذشته از تایید حکم قاتل ستایش قریشی خبر داد و گفت: دادنامه شعبه 7 دادگاه کیفری استان تهران در مورد محکومیت «امیرحسین پ» راجع به قتل عمدی و زنای به عنف و جنایت بر میت با لحاظ اصلاحاتی بر اساس مواد 133 و 382 قانون مجازات اسلامی در شعبه 32 دیوان عالی کشور ابرام شده است.  




تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - 25 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن