واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سازمان بازرسی کل کشور: کشف تعداد زیادی قرارداد سفید امضاء از منزل یک نفر/ مدیران متخلف از سازمان بازرسی وحشت داشته باشند
رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بازداشت یکی از مدیران عالی استانی گفت: اخیراً یکی از مدیران در یکی از استانها بازداشت شد، سازمان بازرسی کل کشور چندین ماه روی پرونده این مدیر کار کرده است.
به گزارش ایسنا، قاضی ناصر سراج در آیین تکریم و معارفه بازرس کل استان اردبیل که با حضور رئیس کل دادگستری استان، معاون استاندار، مقامات قضایی و اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به وضعیت سلامت اداری استان اردبیل گفت: استان اردبیل یکی از استانهای خوب است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه «وظیفه سازمان بازرسی کل کشور بر اساس اصل 174 قانون اساسی نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین است» افزود: سه وظیفه برای سازمان بازرسی داریم که عبارتند از «پیشگیری»، «ضد فسادی» و «آمبودزمانی».
وی با تاکید بر اینکه در سازمان بازرسی کل کشور پیشگیری را ترجیح میدهیم، گفت: اکثر مدیران ما پاکدست و خدوم هستند، ولی متاسفانه یک تعداد محدودی مدیر متخلف هم هستند که باید با آنها برخورد قانونی شود. طبق بررسیهای ما در سازمان، پیشگیری موثر بوده است. خوشبختانه سالانه هشدارهای بسیاری از سازمان به دستگاههای مختلف داده میشود که منجر به اصلاح امور شده است. آیتالله آملی لاریجانی ریاست محترم قوه نیز بر پیشگیری تاکید دارند. چرا که اعتقاد ما بر این است که منابع مالی بر میگردد، ولی منابع انسانی در دستگاه اجرایی و دستگاه قضایی قابل برگشت نیست؛ بنابراین هیچگاه از اینکه مدیری را به هر دلیلی از گردونه خارج کنیم، خوشحال نمیشویم. لذا سعی میکنیم حتیالامکان مدیران را حفظ نماییم.
قاضی سراج خاطرنشان کرد: اما درباره کارکرد ضدفسادی سازمان بازرسی باید اشاره کنم که اگر سازمان به جایی برسد که اصلاح امکانپذیر نباشد قطعاً برخورد کرده و به هیچ وجه ممکن گذشت نمیکنیم. چون ما آمدهایم به مدیران کمک کنیم و انتظار داریم که مدیران نیز در رعایت قانون نهایت همکاری را داشته باشند. در استان اردبیل هم وضع همین طور است. هر چند در این استان، مشکلات حداقلی است ولی اگر در جایی به تخلفی رسیدیم برخورد خواهیم کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره مبارزه با فساد گفت: مقام معظم رهبری کمتر سخنرانی دارند که در بخشی از آن بر مبارزه با فساد تأکید نکنند. بنابراین ما وظیفه داریم که در برخورد با فساد مماشات نکنیم. همان طور که مستحضرید مقام معظم رهبری امسال را به عنوان تولید و اشتغال نامگذاری کردند ولی اگر مبارزه با فساد نباشد، اقتصاد مقاومتی محقق نخواهد شد. از طرفی ریشه خیلی از مشکلات جامعه و فسادها به بیکاری باز میگردد و اگر آماری از زندانیان کشور بگیریم، اکثراً ریشه فسادشان به بیکاری بر میگردد که اگر دو شعار امسال محقق شود شاهد به حداقل رسیدن جرایم خواهیم بود.
وی وظیفه دیگر سازمان را نقش آمبودزمانی دانست و گفت: طی سه سال اخیر 10 تفاهمنامه همکاری با کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی منعقد کردیم. چندی قبل در قرقیزستان بودیم و تفاهمنامه همکاری با آمبودزمان این کشور را امضاء کردیم و علاوه بر این، با مسئولان آمبودزمان کشورهای روسیه، ترکیه، قزاقزستان نیز جلسه برگزار کردیم. طی این نشستها قرار شد انجمن آمبودزمانی اوراسیا با حضور ایران تشکیل شود که در حمایت از اتباع ما در کشورهای اوراسیا بسیار مؤثر خواهد بود؛ چرا که حدود 90 کشور عضو منطقه اوراسیا هستند. قرار است این انجمن بهزودی مصوب شود. تلاش داریم با همکاری آمبودزمانهای منطقه اوراسیا، هم از اتباع خودمان حمایت کنیم و هم با هماهنگی کشورهای عضو، جای امن برای کسانی که قانونشکن هستند در این کشورها وجود نداشته باشد و این افراد به کشور بازگردانده شوند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برخی جنجالهای اخیر پیرامون اظهارنظر یکی از مسئولان دولتی گفت: اخیراً برخی مسئولان گفتهاند، مدیرانی میخواهیم که از سازمان بازرسی نترسند. عرض میکنم که اکثر قریب به اتفاق مدیران، پاکدست هستند و از سازمان بازرسی ترسی ندارند. چرا که لزومی به این امر نیست. آنها حامی و همراه سازمان هستند و به ما کمک میکنند. اما اقلیت متخلفی از مدیران هستند که آن اقلیت باید از سازمان بازرسی بترسند و نه تنها باید بترسند بلکه باید از سازمان بازرسی وحشت داشته باشند و ما به این موضوع افتخار میکنیم.
قاضی سراج با اشاره به بازداشت یکی از مدیران عالی استانی گفت: اخیراً یکی از مدیران در یکی از استانها بازداشت شده است. سازمان بازرسی کل کشور چندین ماه روی پرونده این مدیر کار کرده است. بازرس کل ما در استان به این مدیر نامه نوشت که صورتحساب و ورود و خروجی حسابهای خود را ارائه دهد که ایشان نه تنها همکاری نکرد بلکه گزارشی را در هیأت دولت مطرح کرد که پس از آن دبیر هیأت دولت به معاون حقوقی ریاست جمهوری اعلام کرد که رسیدگی به این موضوع در صلاحیت سازمان بازرسی نیست.
وی با بیان اینکه سازمان بازرسی، بازرس قضایی دارد و طبق قانون میتواند حکم صادر کرده و اموال و وجوه را ردیابی کند، گفت: ما میخواستیم خود این مدیر همکاری کند ولی ایشان چون میدانست چه اقدامات خلاف قانونی انجام داده، همکاری نکرد و علاوه بر آن، ذهن مسئولان عالی را علیه سازمان بازرسی تحریک کرد؛ لذا وظیفه ما بود که اموال ایشان و حسابهای وی را ردیابی کنیم. متأسفانه تعداد زیادی قرارداد سفید امضاء از منزل وی کشف کردیم که جای امضای خریدار خالی بود. که با این شگرد، فکر میکردند میتوانند رشوهگیرنده را پنهان کنند اما بازرسان ما با احضار فروشندهها در حال ردیابی این افراد متخلف هستند. خوشبختانه بازرسین ما تخصص لازم را دارا بوده و شگردهای متخلفین را شناسایی کرده و به موقع مانع انجام تخلف میشوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - 16 September 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]