تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860569660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند نفر تاکنون وام ازدواج گرفتند؟


واضح آرشیو وب فارسی:الف: چند نفر تاکنون وام ازدواج گرفتند؟

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۲
شبکه بانکی با اجرای طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از ابتدای مردادماه سال جاری تا پایان هفته ششم به بیش از ۳۱۰ هزار نفر از متقاضیان، وام پرداخت کرد.  
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، از این میزان، حدود ۸۰ هزار فقره در استان‌های محروم و کم‌برخوردار پرداخت شده و بالغ بر ۲۳۰ هزار فقره پرداخت نیز در سایر استان‌ها و مناطق کشور صورت گرفته است.

 

  قبل از اجرای طرح در اول مردادماه سال جاری تعداد افراد در صف (ثبت نام در سامانه وام ازدواج) بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در پایان هفته ششم از اجرای طرح ضربتی تعداد  ۲۱۵.۰۰۰ نفر از  افراد در صف سامانه کاهش یافته است. قابل تاکید است در طول ۶ هفته از اجرای طرح، تعداد ثبت نام کنندگان جدید در سامانه وام ازدواج بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر بوده که نسبت به مدت مشابه گذشته و روال سابق، ثبت نام در سامانه با رشد بی‌سابقه ۱۰۰ درصدی مواجه شده است. تعداد افراد در صف سامانه وام از بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در ابتدای طرح  به ۲۸۵ هزارنفر در روز ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ کاهش یافته است. لازم به ذکر است که عدم تعادل در تعداد پرداختی وام و کاهش تعداد متقاضیان در صف به دلیل ثبت نام حدود ۱۱۵هزار نفر متقاضی جدید در طول اجرای طرح است. تعداد پرداختی وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون نیز بالغ بر ۶۴۲ هزار فقره بوده که حدود ۵۰ درصد آن (۳۱۰ هزار فقره) مربوط به ۶ هفته اول اجرای طرح بوده است.

تعداد وام پرداخت شده در مناطق محروم طی چهار ماهه اول سال جاری بالغ بر ۷۶ هزار نفر بوده لیکن در مدت شش هفته از اجرای طرح و با توجه به اولویت تعیین شده از سوی بانک مرکزی حدود ۸۰ هزار نفر از تسهیلات فوق بهره مند شده اند. در طول اجرای طرح (شش هفته) و با پرداخت های به عمل آمده، تعداد افراد در صف که ثبت نام آنان مربوط به قبل از سال ۹۶ بوده است در حال حاضر به ۲۴ هزار نفر کاهش یافته است. امید است با اجرای طرح، در ابتدای مهرماه سال جاری صرفا افراد ثبت نامی سال ۹۶ (افراد در صف مربوط به سه ماهه دوم سال جاری) در صف دریافت وام قرار داشته باشند. در طول شش هفته از اجرای طرح، تعداد وام دریافتی از سوی متقاضیان زن  ۱۴۰ هزار نفر و متقاضیان مرد ۱۷۰ هزار نفر بوده است بیشترین دریافت کنندگان وام ازدواج در طول این دوره از نظر سنی در بین زنان ۲۰ تا ۲۵ سال و در آقایان بین ۲۵ تا ۳۰ سال سن قرار دارند. گفتنی است در پایان مردادماه سال جاری ۳۴۰ هزار نفر در صف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه قرار داشته اند که در پایان هفته ششم این تعداد به ۲۸۵ هزار نفر در صف کاهش یافته است. در پایان، بانک مرکزی مجددا تاکید می کند که مزدوجین محترم درصورت تعیین شعبه سریعا برای ارائه مدارک به شعبه تعیین شده مراجعه کنند.   







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن