تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843145052




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حکیمی‌پور: فردی با پرداخت پول یک شبه عضو حزب شده تا در شورای شهر رای بیاورد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: حکیمی‌پور: فردی با پرداخت پول یک شبه عضو حزب شده تا در شورای شهر رای بیاورد


دبیر کل حزب اراده ملت گفت: به عنوان کسی که 25 سال فعالیت سیاسی و تشکیلاتی و اجرایی در سطوح مختلف داشته ام، باید بگویم که متاسفانه در کشور پدیده «حزب فروشی» شکل گرفته است.


احمد حکیمی پور در گفت و گو با ایرنا در خصوص اقدامات دولت یازدهم در ارتباط با احزاب گفت: برای اداره کم هزینه امور کشور، مخصوصا در بحث انتخابات و بالا بردن سطح مشارکت مردم حتما حضور و فعالیت احزاب ضروری است


وی با بیان اینکه احزاب موثرین و اصلی ترین نهاد توسعه سیاسی در جامعه مدنی هستند، گفت: در دولت یازدهم توجه ویژه ای به احزاب شد و بازگشایی خانه احزاب برای حضور، همفکری و تشریک مساعی پس از هشت سال تعطیلی در دولت های نهم و دهم، یکی از گام های بزرگ دولت یازدهم بود.


دبیر کل حزب اراده ملت تاکید کرد: در دولت یازدهم جلسه های کمیسیون ماده 10 احزاب به خوبی برگزار شد، از طرفی طبق گزارش عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در دولت یازدهم شاهد رونق فعالیت احزاب بودیم و صدور مجوز برای فعالیت تشکل های سیاسی نیز افزایش یافت.


حکیمی پور با اشاره به برگزاری کنگره های احزاب در چهار سال گذشته، گفت: این کنگره ها رونق خوبی داشتند و تشکل های سیاسی اکثرا موفق شدند کنگره های دوره ای خود را برگزار کردند.
وی خاطرنشان کرد: حزب ما (اراده ملت ایران) در چهار سال گذشته 4 کنگره برگزار کرد در حالی که در هشت سال قبل از آن عملا فقط یک کنگره برگزار کرده بود. در دولت های نهم و دهم مجوزهای برگزاری کنگره نمی دادند و به روش های مختلف کارشکنی می کردند.


دبیر کل حزب اراده ملت یادآور شد: در دولت یازدهم قانون احزاب اصلاح شد اگر چه برخی از مواردی که مد نظر تشکل های سیاسی در این قانون به دلیل آنکه در مجلس نهم تصویب شد، لحاظ نشد، اما انتظار داریم این موارد و اصلاحات دیگر در قانون احزاب در تعامل بین دولت دوازدهم و مجلس دهم انجام شود.


حکمی پور ادامه داد: در دولت یازدهم ثبات و آرامش نسبی که برای فعالیت احزاب و تشکل های سیاسی مورد نیاز بود فراهم شد که امیدواریم این روند در دولت دوازهم نیز ادامه داشته و تقویت شود.


وی افزود: در دولت یازدهم علاوه بر اینکه عزم جدی برای تقویت احزاب و نهاد مدنی را شاهد بودیم و تعامل خوبی بین دولت و تشکل های سیاسی وجود داشت، برگزاری نشست سالانه احزاب و رئیس جمهوری برای شنیدن حرف های فعالان سیاسی هم یک غنیمت بود.


دبیر کل حزب اراده ملت به رابطه خوب و منطقی وزیر کشور با احزاب اشاره و تصریح کرد: جلسات متعددی با شخص وزیر کشور و معاونان و مدیران مجموعه وزارت کشور در طول چهار سال گذشته داشتیم. وزارت کشور در بازگشایی خانه احزاب ایران بسیار فعال بود و خوب عمل کرد.


حکیمی پور یادآور شد: سایر دستگاه های دیگر از جمله وزارت اطلاعات در دولت یازدهم مانند دوره اصلاحات تعامل خوبی با احزاب و فعالیت های تشکل های سیاسی داشتند؛ به طور کلی فعالیت و رویکرد دولت یازدهم در جهت تقویت فعالیت کار حزبی بود.


** پدیده «حزب فروشی» در کشور شکل گرفته است


دبیر کل حزب اراده ملت ایران در ارتباط با قانون احزاب نیز گفت: به عنوان کسی که 25 سال فعالیت سیاسی و تشکیلاتی و اجرایی در سطوح مختلف داشته ام، باید بگویم که متاسفانه در کشور پدیده «حزب فروشی» شکل گرفته است. مثلا فردی یک شبه بر اساس توافق با پرداخت پول عضو حزب شده تا در شورای شهر رای بیاورد که چنین زد و بندهایی خطرناک است و مربوط به احزاب استاندارد و شفاف نیست. باید جلوی این کار گرفته شود.


حکیمی پور افزود: در چنین وضعیتی برخی پس از انتخابات و بعد از آن که وارد عرصه سیاست می شوند، اعلام می کنند به هیچ گروهی و جریان سیاسی تعلق ندارند. در صورتی که در یک حزب استاندارد، پاسخگو و شفاف چنین مواردی وجود ندارد. معتقدم باید کاری کنیم که کنشگران سیاسی بدانند فقط از مسیر احزاب سیاسی می توانند وارد عرصه سیاسی و قدرت شوند.


وی اضافه کرد: عرصه سیاسی، عرصه کار فردی نیست، بلکه عرصه کار جمعی است؛ افرادی که می خواهند وارد عرصه سیاست بشوند باید در یک فرایند صحیح عضو حزب بشوند و مسیرهای رشد و ترقی در حزب در بگذرانند، البته «عضو حزب بودن» و «کادر یک حزب بودن» معنای خاص خود را دارد. فعالیت حزبی سلسله مراتب دارد؛ به این سادگی نیست که یک نفر نامزد حزبی شود، بلکه باید ابتدا در داخل حزب، صلاحیت او احراز شود.


دبیر کل حزب اراده ملت ایران ادامه داد: در ابتدای دهه 60 کمی کارها و فعالیت های احزاب خراب شد و بعد هم مساله جنگ پیش آمد. اگر چه کمی دیراست، اما جمهوری اسلامی ایران پس از 4 دهه به این نتیجه رسیده است که باید احزاب را جدی بگیرد.


حکیمی پور نظام جمهوری اسلامی ایران را مبتنی بر رای مردم دانست و گفت: این رای مردم است که در هر انتخاباتی تاثیرگذار است و از طرفی حزب مهم ترین نهاد در انتخابات سیاسی است؛ اما باید توجه داشته باشیم که کثرت احزاب الزما ارزش نیست؛ باید ساختار و فعالیت احزاب سیاسی در کشور هایی که از نظر فرهنگی تاریخی و اجتماعی به ما نزدیک هستند، بررسی شوند.


وی یادآور شد: امروزه در جهان حکومت هایی هستند که تک حزبی، دو حزبی و یا چند حزبی می باشند که در عرصه سیاست داخلی هم موفق و یا ناموفق هستند و حتی کشورهایی مانند هند وجود دارند که دارای احزاب فراوان هستند که همه این ها باید بررسی شود. می توانیم این تجارب حوزه انسانی را با قانون اساسی کشورمان تطبیق دهیم و ببینیم کدام مدل با ما سازگاری دارد و به ما برای رسیدن به اهداف نظام و تعالی جامعه ما کمک می کند.


این فعال سیاسی اضافه کرد: معتقدم باید نمایندگان خانه احزاب در کمیسیون ماده 10 احزاب، مانند نمایندگان مطبوعات در هیات نظارت بر فعالیت رسانه ها و مطبوعات دارای حق رای باشند و مجلس شورای اسلامی باید قانون مربوط به آن را اصلاح کند.


حکیمی پور ادامه داد: اگر فردی بیاید در یک حزب و تشکل عضو شود و فعالیت کند، بزهکار نمی شود. حزب یک روال و سلسله مراتب، آیین نامه انضباطی و منشور اخلاقی دارد و آدم حزبی، آدم با هویت و با پرستیژ می شود. هر چقدر افراد وارد تشکل ها بشوند و در چارچوب حزب فعالیت کنند، از ناهنجاری های جامعه کم می شود.


وی خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب افرادی بودند که پس از وارد شدن به یک حزب به لحاظ اخلاقی و رفتاری نسبت به قبل از انقلاب تغییر کردند، روزنامه خوان، کتاب خوان و اهل مطالعه شدند و این از جمله کارکردهای تشکل ها در جامعه است.


دبیر کل حزب اراده ملت ایران به قانون احزاب اشاره کرد وگفت: قانون فعلی احزاب چند گام رو به جلو است و باید یارانه های احزاب جدی گرفته شود و استانداردهای کار حزبی از سوی کمیسیون ماده 10 احزاب بدون ملاحظه دنبال شود.


این فعال سیاسی اظهار کرد: حزب کشوری و سراسری معنی خاص خود را دارد، حزب استانی هم تعریف های خاص خود را دارد. کمیت ها در این تعاریف تعیین شده و مشخص شده است که احزاب ملی و سراسری چه تعداد عضو باید داشته باشند و شعبه های آن در سطح استان ها و شهرستان ها چگونه باید باشند.


حکیمی پور اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما احزاب یا شراکتی و یا کارتلی هستند و برخی افراد حزب را با اداره اشتباه گرفته اند ؛ ما احزاب جدی و پای کار می خواهیم، احزابی که با بدنه و متن جامعه ارتباط و پیوند داشته باشند. احزاب باید برای هر مساله سیاسی و اجتماعی برنامه و راه حل عملی داشته باشند.


وی تصریح کرد: دوره «احزاب بعدازظهری» و «احزاب انتخاباتی» باید تمام شود. احزاب نمی گوییم حرفه ای باشند اما انتظارمان این است نیمه حرفه ای باشند. احزاب باید هر روز فعال باشند، شعبه های آنها فعالیت کنند و نشست ها کارشناسی و کنگره های منظم سراسری داشته باشند؛ کارکردها و عملکرد آنها مشخص شود اگر چنین احزابی شکل بگیرد و قانون احزاب را جدی بگیرند، مطمئنم که سال آینده از 240 حزب به 60 حزب خواهیم رسید و تکلیف احزاب غیرفعال مشخص می شود و خیلی از آنها با هم ادغام می شوند.


** کمک مالی دولت به احزاب سرمایه گذاری در جهت توسعه سیاسی است


نماینده مردم در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی در ارتباط با کمک مالی دولت به احزاب نیزگفت: باید پرداخت یارانه ها از سوی دولت به احزاب جدی گرفته شود، دولت برای همه نوع توسعه اعم از فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، صنعتی از خزانه ملت پول خرج می کند، برای توسعه سیاسی نیز باید پول خرج کند. توسعه سیاسی هم یک بخش از توسعه همه جانبه و متوازن است. این عدم توازن و عدم تعادل را باید چه کار کنیم ؟


حکیمی پور افزود: دولت برای انجام وظایف در کشور از طرف مردم انتخاب می شود و احزاب تنظیم کننده رابطه بین دولت و مردم هستند و ما به هیچ وجه احزاب دولت ساخته را قبول نداریم و حزب از بالا معنی ندارد زیرا با پایان و افول دولت حاکم، حزب دولت ساخته از بین می رود. دولت نباید برای تعمیم قدرت خود اقدام به ایجاد حزب کند.


وی ادامه داد: احزاب باید مانند درخت از بطن جامعه ریشه و رشد کنند. دولت باید تسهیل گر باشد و بستر را فراهم کند تا نهادهای مدنی از جمله احزاب، سندیکاها، اتحادیه ها، سمن ها برای اداره بهتر جامعه شکل بگیرند، غیر از این هزینه اداره کشور سنگین خواهد بود.


دبیر کل حزب اراده ملت ایران تصریح کرد: زمانی تراز اداره کشور مثبت خواهد شد که به مردم و نهادهای مردمی اعتماد کنیم؛ احزاب عالی ترین نهاد مردمی در حوزه سیاسی هستند که کنش ها را تنظیم می کنند و بازخوردهای اجرای سیاست ها و برنامه های دولت را به بهترین شکل ممکن می توانند از مردم بگیرند و به دولت منعکس کنند.


حکیمی پور افزود: در این ارتباط می توان به بازخوردهای یارانه و نتایج پروژه مسکن مهر و حتی طرح تحول سلامت که از دولت یازدهم اجرا شد اشاره کرد. احزاب می توانند با توجه به میزان نفوذ در متن جامعه و پیوند با مردم به راحتی بازخوردها 


تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - 02 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن