تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844355874




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصاویر/ خونخوارترین فرمانروایان جهان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تصاویر/ خونخوارترین فرمانروایان جهان
پادشاهان و فرمانروایان مستبد بسیاری از وقایع ناگوار تاریخی را رقم زده‌اند ولی بسیاری از آنها مخفیانه و یا سانسور شدند که اسناد آن بعدها انتشار یافت.
آفتاب‌‌نیوز : جام جم نوشت: تاریخ بشریت بدون شک بسیار پیچیده‌تر از آن چیزی‌ است که ما تصور می‌کنیم. ولی با استناد بر همین اطلاعات محدود، با هم نگاهی به ۵ شخصیت خونخوار تاریخ خواهیم داشت. به عقیده مورخان، تاریخ بشری بسیار پیچیده‌تر از آن چیزی‌ است که گوشه‌هایی از آن را در کتب تاریخی می‌خوانیم. با این حال اگر نگاهی به همین مستندات محدود بیندازیم، با شخصیت‌های مختلفی رو به رو می‌شویم که تا همیشه اسامی آنان در اذهان باقی خواهد ماند. برخی از آنان افرادی نیک و محبوب در زمان خود بودند که حتی در عصر امروز نیز برخی از آنان نقل‌قول‌های ماندگاری را نیز از خود بر جای گذشته‌اند. در مقابل افراد دیگری نیز هستند که اعمال بی‌رحمانه آنان نیز هیچ‌گاه از تاریخ پاک نخواهد شد. در اینجا سعی داریم به اتفاق، نگاهی به ۵ شخصیت خونخوار تاریخ بیندازیم. ۱- چنگیزخان مغول (Genghis Khan)

چنگیزخان مغول را به عنوان نخستین فرد از ۵ شخصیت خونخوار تاریخ می‌شناسند! او یک جنگجو و غارت‌‌گر قدیم مغول بود که قبایل عشایری از شمال آسیا را برای تشکیل امپراطوری مغول با خود متحد کرد. در آن زمان، امپراطوری مغول به عنوان بزرگ‌ترین امپراطوری در منطقه به شمار می‌رفت. با هدایت و رهبری او به عنوان خان بزرگ، مغول‌ها امواج بسیاری از فتوحات را آغاز کردند و مناطق تحت سلطه خود را از اروپای شرقی تا اقیانوس آرام و از سیبری تا بین‌النهرین، هندوستان و هندوچین گسترش دادند. گفته می‌شود که چنگیزخان به عنوان بنیان‌گذار امپراطوری مغول که طی سال‌های ۱۱۶۲ تا ۱۲۲۷ میلادی می‌زیست، مسئولیت مرگ ۲۰ الی ۶۰ میلیون انسان را بر عهده داشته که در آن زمان، درصد زیادی از جمعیت جهان به شمار می‌رفت. -۲ آتیلا شاه هون ها (Attila the Hun)

آتیلا شاه هون ها قدرتمندترین پادشاهی اروپا در زمان خود بود که بین سال‌های ۳۹۵ الی ۴۵۳ میلادی می‌زیست و در زمان پادشاهی خود، به عنوان «تازیانه خداوند» لقب گرفت. آتیلا در دوران سلطنت خود، یکی از اصلی‌ترین دشمنان امپراطوری روم بود که در آخر به دو قسمت تقسیم شد: امپراطوری شرقی در قسطنطنیه (استانبول امروزی) و امپراطوری غربی در راوِنا. آتیلا دو بار به بالکان‌ها حمله کرد و سعی داشت روم را بگیرد و بدین ترتیب قسطنطنیه را محاصره کند. امپراطوری او که «امپراطوری هان» نام داشت، از آسیای مرکزی تا آلمان امروزی و از دانوب تا بالتیک ادامه داشت. به واقع هون‌ها در ناحیه بین رود ولگا و دشت‌های مجارستان می‌زیستند. مورخان رومی او را یک پارادایم ظلم و ستم، غروب و تخریب توصیف کرده‌اند. ۳- الیزابت باتوری (Elizabeth Bathory)

در طول قرن شانزده میلادی، این زن مجارستانی با قتل عام بیش از ۶۵۰ نوجوان، به «شاهزاده خونین» لقب گرفت. داستان قتل‌ها و وحشی‌گری‌های او توسط شاهدان بسیاری بعد از دستگیری باتوری تایید شد. این داستان‌ها، الیزابت باتوری را همچون یک قاتل زنجیره‌ای توصیف می‌کنند. او معتقد بود با حمام کردن در خون دختران باکره، می‌تواند جوانی خود را برای مدتی طولانی حفظ کند. بر اساس اطلاعات موجود، الیزابت باتوری علاوه بر حمام کردن در خون افراد، بخش‌هایی از بدن آنان را نیز می‌خورد. جالب است بدانید که نام او به عنوان نیرومندترین قاتل زن در کتاب گینس نیز به ثبت رسیده است. ۴- ایوان مخوف (Ivan the Terrible)

ایوان مخوف اولین تزار روسی بود. افسانه‌ها می‌گویند که او روحیات خشمگینانه خود را از با آزار و اذیت حیوانات و حتی خردسالان در دوران کودکی آغاز کرد! در طول سلطنت، او از تماشای شکنجه شدن دشمنان خود لذت می‌برد. حکومت او تقریبا ۴۰ سال به طول انجامید و به همین جهت، طولانی‌ترین دوره سلطنت تزارهای روسی را به خود اختصاص داد. یکی از بزرگ‌ترین مبارزات نظامی او فتح خانات قازان بود. او این حملات را با هدف کنترل کل مسیر رودخانه ولگا و سلطه تاتار در پیش گرفت؛ نبردهایی که نزدیک به ۳۰۰ سال به طول انجامید. او در کازان هیچ شخصی را زنده باقی نگذاشت و مقدمات احداث کلیسای جامع را بنا نهاد و در آخر جمعیت مسلمانان را با مهاجرین روسی جایگزین کرد. ۵- توماس دو تورکمادا (Thomas of Torquemada)

او نخستین مفتش اعظم اسپانیا و همچنین راهب دومینیکن و کشیش مخصوص ملکه ایزابلای کاستیل در قرن هجدهم میلادی بود. به عقیده مورخان، او ابداع‌کننده بسیاری از روش‌های شکنجه و تفتیش عقاید بود که حتی برخی از آنان امروزه نیز کاملا شناخته شده هستند. گفته می‌شود که او در طول حکومت خود، ده‌ها هزار نفر را به اعدام محکوم کرده است.



۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن