تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829645493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رای اعتماد این دوره با مجلس نهم متفاوت است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


محمد قمی :
رای اعتماد این دوره با مجلس نهم متفاوت است
محمد قمی عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی با همبستگی به نقد و تحلیل فضای عمومی مجلس در آستانه جلسات رای اعتماد می پردازد. او در این خصوص به ما می گوید که « عموم نمایندگان بر این نظر هستند که کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم در قیاس با کابینه دولت یازدهم تفاوت چشمگیر و محسوسی ندارد»؛ انتقادی که ممکن است در روز موعود باعث آن شود که کابینه روحانی از کسب تمامی آرای اعتماد ناکام مانده و تشکیل کابینه دولت دوازدهم به تعویق انداخته شود. اگرچه قمی اعتقاد دارد، هنوز زمان نسبتا زیادی تا رای اعتماد باقی مانده است باید دید که آیا وزرای پیشنهادی می توانند در قالب جلسات قبل از رای اعتماد نمایندگان را قانع کنند ویا در صحن علنی از خود دفاع کنند یا خیر.
روز نو : محمد قمی عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی  به نقد و تحلیل فضای عمومی مجلس در آستانه جلسات رای اعتماد می پردازد. او در این خصوص به ما می گوید که « عموم نمایندگان بر این نظر هستند که کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم در قیاس با کابینه دولت یازدهم تفاوت چشمگیر و محسوسی ندارد»؛ انتقادی که ممکن است در روز موعود باعث آن شود که کابینه روحانی از کسب تمامی آرای اعتماد ناکام مانده و تشکیل کابینه دولت دوازدهم به تعویق انداخته شود. اگرچه قمی اعتقاد دارد، هنوز زمان نسبتا زیادی تا رای اعتماد باقی مانده است باید دید که آیا وزرای پیشنهادی می توانند در قالب جلسات قبل از رای اعتماد نمایندگان را قانع کنند ویا در صحن علنی از خود دفاع کنند یا خیر.


شما فضای مجلس را در آستانه تشکیل دولت دوازدهم چگونه ارزیابی می کنید؟


به گزارش روز نو :اول از هر چیز امید همه نمایندگان در این است که با همراهی و همکاری دولت بتوان زمینه و شرایطی را پیش پای دولت قرار داد که بتواند در عرصه های مهم داخلی و خارجی به ویژه اقتصاد موفق عمل کند و نمایندگان مجلس به عنوان وکلای مردم و حوزه های انتخابیه با پیگیری مطالبات عمومی مردم از جمله اشتغال و معیشت ، بر عملکرد و اقدامات مختلف دولت نظارت کنند. من فکر می کنم که این فضا بین دولت دوازدهم و مجلس دهم فراهم است و این می تواند امتیاز مهمی برای مسئولان دولتی و شخص رییس جمهوری در تحقق وعده‌های انتخاباتی و رفع مطالبات مردمی باشد.


روند جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی به چه شکلی دنبال می شود؟


در حال حاضر جلسات و نشست ها با مسئولان دولتی و وزرای پیشنهادی به صورت فشرده و متعدد در کمیسیون ها و فراکسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی ادامه دارد. در این جلسات عموما حول مشکلات و مطالبات مردم در عرصه های تخصصی و مربوطه با وزیر پیشنهادی بحث می شود و وزیر مربوطه به نمایندگان ضمن ارائه برنامه های پیشنهادی خود برای تصدی وزارت خانه طی چهار سال آینده ، پاسخ خواهد داد که برای رفع مشکلات کشور چه راهکارهایی و برنامه هایی در نظر خواهد داشت. از طرف دیگر نمایندگان مترصد آن هستند تا با بررسی سوابق مدیریتی و اجرایی وزرای پیشنهادی صلاحیت ایشان را برای تصدی وزارت خانه بررسی کنند.


فکر می کنید موضع مجلس نسبت به کابینه پیشنهادی چگونه باشد؟


من فکر می کنم که شرایط خوبی در مجلس حاکم است . از این نظر که موضوعات در چارچوب های تخصصی و مربوطه به دور از حواشی و جنجال ها دنبال می شود و از این بابت می توان امیدوار بود که در چهار سال آینده شرایط خوبی در عرصه های مختلف کشور حاکم باشد. البته در این میان به شدت بحث ها با جدیت دنبال می شود و از حالا نمی‌توان گفت که کدامیک از وزرای پیشنهادی به دولت راه پیدا خواهند کرد و در کدام وزارت خانه ها، آقای روحانی مجددا مجاب به معرفی وزیر پیشنهادی است. خوشبختانه تاکنون حاشیه ای در خلال بررسی صلاحیت ها وجود نداشته است و تنها مساله ای که الان باعث شده تا حضور وزرای پیشنهادی در مجلس به شدت افزایش پیدا کند مربوط به آن است که آقای روحانی کابینه پیشنهادی خود را روز سه شنبه معرفی کردند و از آنجایی که مجلس روزهای پنج شنبه و جمعه تعطیل بود باعث شد تا فرصت برای بررسی کارنامه و برنامه وزرای پیشنهادی کم باشد و از این بابت در روزهای آتی برنامه نمایندگان برای بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی به شدت فشرده باشد.


آیا تمام اعضای کابینه رای اعتماد خواهند گرفت؟


به هرحال در مجموعه ای به گستردگی مجلس شورای اسلامی بدیهی است که نظرات مختلفی از موافق تا مخالف در قبال دولت و کابینه پیشنهادی آن مطرح باشد. بنابراین از این حیث نمی توان به یک موضع روشن و شفاف رسید ولی در مجموع طی صحبت هایی که من با سایر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی داشتم مشخص شد که عموم نمایندگان بر این نظر هستند که کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم در قیاس با کابینه دولت یازدهم تفاوت چشمگیر و محسوسی ندارد و از این بابت برخی نمایندگان مجلس انتقاداتی نسبت به کابینه داشتند و معتقد هستند که آقای روحانی نتوانست طبق وعده های انتخاباتی خود کابینه را در قیاس با گذشته تبدیل به احسن کند.


فکر می کنید وزرا ، رای اعتماد بگیرند؟


هنوز نمی توان پیش بینی کرد که کدامیک از وزرای پیشنهادی حتما رای اعتماد خواهند گرفت یا بالعکس. ولی طی استمزاجی که به صورت کلی از سوی برخی نمایندگان صورت گرفت به نظر می رسد که عموم وزرای دولت قبل از جمله وزرای جهاد کشاورزی، بهداشت ، ورزش ، راه و شهرسازی و کار و همین طور امور خارجه و وزارت اطلاعات شرایط بهتری نسبت به دیگر وزرای پیشنهادی دارند و از این حیث شانس بالاتری برای رسیدن به وزارت دارند.


بیشتر خطر متوجه کدام وزرا خواهد بود که رد صلاحیت شود؟


عموم انتقاداتی که مطرح است به وزرای جدید مربوط می شود. البته هنوز زمان نسبتا زیادی تا رای اعتماد باقی مانده است باید دید که آیا وزرای پیشنهادی می توانند در قالب جلسات قبل از رای اعتماد نمایندگان را قانع کنند ویا در صحن علنی از خود دفاع کنند یا خیر.


شما تیم اقتصادی دولت دوازدهم را چگونه ارزیابی می کنید؟


در خصوص تیم اقتصادی باید گفت که انتظار می رفت آقای روحانی توجه بیشتری در این حوزه داشته باشد. البته نمایندگان انتقادات خود را در این خصوص به شخص وزیر ندارند بلکه این دغدغه و نگرانی مطرح است که مبادا عدم هماهنگی در تیم اقتصادی سابق در این مورد این تیم نیز تکرار شود. وگرنه در خصوص وزرای اقتصادی دولت قبل نیز عموم نمایندگان بر این نظر هستند که هرکدام به لحاظ فردی ، چهره های توانمندی بودند.


آیا اتفاقات رای اعتماد مجلس نهم تکرار خواهد شد؟


اگر بخواهیم مقایسه ای بین مجلس نهم و دهم داشته باشیم باید بگوییم که فضای این دوره از مجلس به صورت کاملا مشهود و مشخصی با دوره قبلی متفاوت است . برهمین اساس همان طور که در این دوره شاهد بودید اصولگرایان بیشتر سعی می کنند که به دور از رفتارهای افراطی ، عاقلانه و متکی بر خرد جمعی حرکت کنند.


روزنامه همبستگي




تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن