تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830253463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میراث قالیباف شفاف‌سازی می‌شود/تهران هم‌اکنون چگونه شهری است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: میراث قالیباف شفاف‌سازی می‌شود/تهران هم‌اکنون چگونه شهری است؟
ارقام گزارش مشخص خواهد کرد دارایی شهرداری تهران 5/2 برابر شده یا این نهاد 20هزار میلیارد تومان بدهی دارد؟ فراهانی: قرار شد تا به محض شروع کار شورای پنجم، تیم کارشناسی از داخل شهرداری با بررسی دقیق پروژه‌های نیمه تمام، دارایی‌ها، بدهی‌ها، املاک و مستغلات کنونی شهرداری را بررسی و درنهایت گزارش جامعی به مردم داده شود تا بدانند تهران در چه وضعیتی به شهردار و شورا تحویل داده شده است
آفتاب‌‌نیوز : منتخبین شورای پنجم با شروع بکار شورای جدید، گزارش دقیقی از شهری که تحویل گرفته‌اند، به مردم تهران ارائه خواهند داد تا پایتخت نشین‌ها بدور از آمار و ارقام‌های ضد و نقیض از چهره واقعی شهرشان در 12 سال گذشته آگاه شوند و بدانند. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، پایتخت در چه شرایطی به مدیران جدید شهرداری تهران تحویل داده می‌شود؟ آیا تهران به استناد آمار و ارقام‌هایی که مدیران شهری اعلام می‌کنند، دارایی‌اش 2 برابر و نیم شده است؟ آیا تهران تنها 20هزار میلیارد تومان بدهی دارد؟ یا نه تهران شهر سوخته‌ای است که 60 هزارمیلیارد تومان بدهی روی دست شهردار جدید گذاشته است؟ تهران هم اکنون چگونه شهری است و در آینده پس از 4 سال چگونه شهری خواهد شد؟



میراث قالیباف شفاف‌سازی می‌شود/تهران هم‌اکنون چگونه شهری است؟



مجید فراهانی، منتخب شورای پنجم با بیان اینکه شهروندان تهرانی مشکلات شهر تهران را به خوبی لمس کرده‌اند، به «ایران» می‌گوید: «به صراحت بگویم هر ادعایی چه مثبت و یا منفی درباره وضعیت کنونی شهر تهران، روی شهروندان پایتخت نشین اثر ویژه‌ای ندارد. شهروندان قضاوت خود در خصوص مدیریت شهر را بر اساس کیفیت زیست خود در شهر انجام می‌دهند و نه ادعاهای افراد. وقتی شهروندان تهرانی روزانه به طور میانگین 2 تا 3 ساعت از عمر مفید خود را در ترافیک سرسام آور تهران هدر می‌دهند و بدنبال آن مشکلاتی مثل خستگی، افسردگی و عصبانیت را تجربه می‌کنند و یا وقتی از سونامی سرطانها در بیمارستان‌ها بدنبال آلودگی هوا اطلاع دارند و بستگانی از خود را درگیر آن دیده‌اند متوجه مشکلات تهران هستند. هرچند پروژه‌های عمرانی در شهرشان راه‌اندازی شده باشد که البته قابل قدردانی است، نمی‌توان با تبلیغات مثبت و منفی آنها را از اتفاقاتی که از نزدیک لمس می‌کنند، دور نگه داشت!»


آنطور که فراهانی توضیح می‌دهد، هم اکنون جمع بدهی‌های عقب افتاده بعلاوه مبلغ لازم برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام شهرداری بالغ بر چهار برابر بودجه سالانه شهرداری تهران است و غالب این بدهی‌ها به بانک‌ها تعلق دارد: «بدهی‌های سررسید چیزی در حدود 25 هزار میلیارد تومان اعلام شده که نیمی از آن یعنی حدود 12 هزار میلیارد و 500 میلیون تومان آن متعلق به بانک شهر است و غالب دیون هم به سایر بانک‌ها، اشخاص حقیقی، حقوقی و پیمانکاران تعلق دارد.»


وی با بیان اینکه باید حدود 10 سال زمان صرف شود، تا به زحمت بتوان بر اساس برنامه زمان‌بندی دقیق این میزان بدهی را صفر کرد، می‌گوید: «نخستین خاصیت این بدهی این است که دست شهردار آینده را برای عملیاتی کردن ایده‌ها و تعریف پروژه‌های جدید می‌بندد. همین الان برای تکمیل پروژه‌های ناتمامی که روی دست شهردار جدید گذاشته شده، حدود 40 هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است که شهردارآینده هنر کند، فقط می‌تواند بخش کوچکی از طرح‌های نیمه تمام را تکمیل کند. برای مثال، خط هفت و هشت مترو را در نظر بگیرید که در یکماه اخیر افتتاح شده‌اند، متأسفانه بخش عمده ایستگاه‌های این دو خط به همراه تجهیزات لازم این ایستگاه‌ها به بهره‌برداری نرسیده‌اند، اما طول این دو خط را شهردار محترم جزو آمار عملکرد خود به حساب آورده است، درصورتیکه تجهیز ایستگاه‌ها و اتمام همین دو خط به بیش از چهار هزار میلیارد تومان اعتبار و نزدیک به یک و نیم سال زمان نیاز دارد و شهردار آینده باید نزدیک دو سال وقت بگذارد که بتواند این خط را با این میزان اعتبارکامل کند. اما زمان بهره‌برداری همه می‌گویند که این خط قبلاً افتتاح شده است! درباره پروژه شهر آفتاب، هزار و یک شب و کثیری پروژه‌های نیمه تمام دیگر نیز همین روایت صدق می‌کند.»


فراهانی ادامه می‌دهد: «به همین علت قرار شد تا به محض شروع کار شورای پنجم، تیم کارشناسی از داخل شهرداری با بررسی دقیق پروژه‌های نیمه تمام، دارایی‌ها، بدهی‌ها، املاک و مستغلات کنونی شهرداری را بررسی کرده و درنهایت گزارش جامعی به مردم تهران داده شود تا بدانند، تهران در چه وضعیتی به شهردار و شورای جدید تحویل داده شده است.»


وی با بیان اینکه درحال حاضر هیچ آمار و اطلاعاتی از میزان املاک و مستغلات شهرداری تهران و نیز میزان تراکم سیار هولوگرام دار فروخته شده در دست نیست، می‌گوید: «نه تنها ما که حتی شورای چهارم هم از این آمار بی‌اطلاعند، حتی آنها می‌گفتند که شهرداری طی این 4 سال قول داده که با راه‌اندازی سامانه‌ای آنلاین، این اطلاعات را در اختیارشان قرار دهد که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.»


حسابرسی اسناد و مدارک شهرداری با شروع به کار شورای پنجم


ابراهیم امینی، دیگر منتخب شورای پنجم هم در این باره اینطور توضیح می‌دهد: «به طور طبیعی در هر دستگاهی، در زمان تغییر و تحولات و آمد و رفت مسئولان قدیم و جدید، باید میزان دارایی، دیون، تعهدات و املاک و اموال آن سازمان برای مسئولین جدید روشن شود، این رویه در شهرداری هم باید جاری باشد و شورای پنجم و شهردار منتخب آنها باید در بدو شروع کار، از وضعیت مالی و اقتصادی شهرداری  مطلع شوند تا بتوانند بعد از پایان دوره، گزارش کاملی از اقداماتی که انجام شده، ارائه بدهند و در نهایت مشخص شود که گامی رو به جلو برداشته‌اند یا خیر! اما متأسفانه با توجه به گزارشات شفاهی ضد و نقیضی که از سوی اعضای شورای چهارم و همینطور برخی مسئولان شهرداری اعلام می‌شود، نمی‌توان در این باره به اطلاعات و آمار و ارقام دقیق و قابل استنادی دست یافت.»


وی ادامه می‌دهد: «براین اساس شورای پنجم، به محض آغاز بکار، حسابرسی و بررسی اسناد و مدارک چه در حوزه‌های مالی و چه در بخش‌های عمرانی و توسعه‌ای شهرداری تهران را در سال‌های گذشته در دستور کارخود قرار خواهد داد، چرا که با صرف بیان شفاهی و بدون ادله و مدرک کتبی و کارساز، نمی‌توان درباره اقداماتی که صورت گرفته یا نگرفته قضاوت کرد. به هرحال شورای پنجم در همه حوزه‌ها با توجه به وظایفی که دارد، ورود می‌کند تا از این طریق بتواند بهتر به مطالبات مردم پاسخ دهد.»


این کارشناس حوزه شهری، با بیان اینکه درحال حاضر می‌توان 3 نقد کلی را به وضعیت فعلی تهران وارد کرد، تأکید می‌کند: درواقع این 3 نقد شرح حال کلی میراثی است که در این دوره گذار به مدیر دیگری واگذار می‌شود و البته این به معنای نفی کامل دستاوردهایی که در این 12 سال بدست آمده، نیست.


دکتر امینی ادامه می‌دهد: نقد اول به گران اداره شدن شهر برمی‌گردد. درواقع همه این دستاوردهایی که بدان اشاره شد، گران بدست آمده و درست است که شاخص‌های عینی در بسیاری از حوزه‌ها از جمله محیط زیست، فضای سبز و عمران رشد داشته، اما همه این شاخص‌ها بسیار گران‌تر از هزینه واقعی‌شان بدست آمده است، به عبارتی اگر نظام هزینه- فایده درست و سیستم نظارتی کارآمدی برقرار بود، شاید همین دستاوردها- فارغ از ضروری بودنشان- با نیمی از هزینه‌ها بدست می‌آمد و اما اینکه چرا امروز با این حجم بدهی در شهرداری تهران روبه‌رو هستیم هم به علت همین دستاوردهای گران است. همچنین فساد، تخلفات مالی، نارضایتی پیمانکاران و عدم شایسته سالاری، از جمله پیامدهای همین مسأله است.


به گفته او، نقد دوم به حاشیه راندن نیروهای با تجربه، قدیمی و کارشناس شهرداری تهران برمی‌گردد. در واقع این افراد در فرایند مدیریتی این 12 سال، به حاشیه رانده شدند و در نتیجه شهر از سوی افراد خاصی اداره می‌شد که اکثراً تجربه و تخصص و سابقه مرتبط لازم را نداشتند. حتی در لایه‌های میانی نیز کارشناسان دارای سابقه و نیروهای رسمی و توانمند شهرداری کنار گذاشته شده بودند.اینکه بعضاً از شهر تهران به عنوان یک شهر سوخته تعبیر و یاد می‌شود هرچند غلوآمیز، ناشی از چنین رویکردهای مدیریتی است.


وی درباره نقد سوم به نمایشی اداره کردن کلانشهر تهران در همه حوزه‌های شهر اشاره می‌کند و می‌گوید: درواقع دو نقد قبلی شاید به نوعی در این نقد نیز مستتر شده است. در سال‌های گذشته ما در تهران نه افزایش کیفیت و رفاه شهری که بیشتر نمایشی از افزایش کیفیت شهری را شاهد بودیم. برای مثال در بهره‌برداری از بزرگراه طبقاتی صدر،  به تعبیری 3 برابر هزینه واقعی و منطقی برای آن خرج شده است، از طرفی بیشتر از نیروهای خارج از بدنه شهرداری استفاده کرده‌اند و در نهایت هم به هدف اصلی که برای آن پیش‌بینی شده یعنی کاهش آلودگی هوا و روان‌سازی ترافیک نرسیده‌ایم. چرا؟ چون بیشتر به دنبال نمایش زیبایی از بهره‌برداری بوده‌ایم.


بنابراین در این شرایط گذار، مدیر جدید سیستمی را تحویل می‌گیرد که به گرانی عادت کرده است، پرسنل مجرب، متخصص و قدیمی‌اش، بی‌انگیزه و افسرده شده‌اند و از آنجا که عادت به نمایش‌های زیبا داشته، نمی‌تواند به شکل واقعی مدیریت شود و کار سختی برای جلب رضایت شهروندانی دارد که زیاد دیده‌اند هر چند کم بهره برده‌اند.


منبع:‌ روزنامه ایران




۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن