تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849654954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا آمریکا توانایی سرنگون کردن موشکهای کره شمالی را دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آیا آمریکا توانایی سرنگون کردن موشکهای کره شمالی را دارد؟
ایالات متحده آمریکا مصمم است که هر موشکی را که توسط کره شمالی به سمت آبهای اطراف گوام شلیک شود، سرنگون کند. اما کارشناسان هشدار می دهند که هیچ تضمینی وجود ندارد که سیستم‌های دفاع موشکی آمریکا بخوبی کار کند.
آفتاب‌‌نیوز : پیونگ یانگ اوایل روز پنجشنبه از برنامه بالقوه خود برای پرتاب «آزمایشی و همزمان» چهار موشک به سمت اهدافی در حدود سی کیلومتری گوام خبر داد.


به گزارش آفتاب‌نیوز، افرادی مانند آدام ماونت عضو ارشد مرکز تحقیقات «پیشرفت آمریکا» یا جورج چارفاروس از مشاوران امنیت ملی این کشور به سیستم دفاعی آمریکا اطمینان دارند. آنها معتقدند که ارتش آمریکا می تواند برای متوقف کردن هر پرتابی از سوی پیونگ یانگ، از سامانهٔ موشکی ضد بالستیک «THAAD» یا پدافند هوایی «Aegis» استفاده کند. 


آنها بر این باورند که با پیشرفتهای کنونی و با توجه به سطوح مختلف سیستم دفاع موشکی آمریکا، این کشور می تواند نه تنها از گوام و اطراف آن، بلکه از کل قاره آمریکا دفاع کند.


اما بروس بنت، تحلیلگر ارشد در موضوعات دفاعی آمریکا از موسسه Rand Corporation با احتیاط به توانایی‌های سیستم دفاع موشکی آمریکا می نگرد و معتقد است که از آنجا که این سیستم یک سیستم مبتنی بر تجربه است، نمی توان مطمئن بود که با موفقیت اجرا خواهد شد. به گفته او حتی افرادی که تلفن همراه می سازند یعنی دستگاهی که عملا بسیار بیشتر از سیستم تاد به آزمایش گذاشته شده است نیز گاه در بهره‌برداری از این محصول با مشکلات جدی مواجه می شوند.


آدام ماونت نیز با این ایده موافق است و می گوید شاید تلاش آمریکا برای سرنگون کردن موشکهای کره شمالی دقیقا همان چیزی باشد که پیونگ یانگ به دنبال آن است. زیرا شکست آمریکا در سرنگونی حتی یک موشک، شرمندگی بزرگی برای ارتش آمریکا به دنبال خواهد داشت.


سیستم دفاع موشکی موسوم به «تاد» که اخیرا در کره جنوبی مستقر شده است، قادر به متوقف کردن موشکهایی که به سمت آبهای گوام پرتاب می شوند نیست و تنها می تواند پس از پرتاب این موشکها، بسرعت آنها را به کمک رادار شناسایی کند.


در خود جزیره گوام نیز سیستم دفاع موشکی «تاد» مستقر شده است که می تواند هر موشکی را که از پیونگ یانگ پرتاب می شود منهدم کند. بروس بنت می گوید: «این سیستم بگونه‌ای طراحی شده است تا بتواند همزمان چند هدف را نشانه بگیرد، بنابراین احتمال انهدام موشکهای پیونگ یانگ با این سیستم امکان پذیر است با این وجود همه چیز به این بستگی دارد که موشکها در چه فاصله‌ای هدف قرار بگیرند؛ هرچه موشکها را در فاصله کمتری نشانه بگیرند کارایی سیستم بیشتر می شود.»


دیگر سیستم پدافند موشکی آمریکا یعنی «Aegis» می تواند موشکها را حتی در مسافتی دورتر و حتی قبل از ورود دوباره آنها به جو زمین هدف قرار دهد اما به گفته بروس بنت، لازم است که آمریکا سیستم «Aegis» را در منطقه‌ای بسیار نزدیک به گوام مستقر کند و این کار بستگی به تصمیم رئیس جمهوری آمریکا دارد.


همچنین اگر کره شمالی قصد تهدید سرزمین اصلی آمریکا را داشته باشد، آنگاه گران‌ترین و بحث برانگیزترین سپر موشکی آمریکا شامل ۳۶ موشک رهگیر در فورت گریلی آلاسکا و در کنار آن تجهیزات رادار و سنسورهای مرتبط با سیستم‌های فرماندهی و کنترل در پایگاه نیروی هوایی وندنبرگ استفاده خواهد شد. 


آخرین آزمایش این مجموعه عظیم و پیچیده که قادر به شناسایی و نابودی کلاهکهای ورودی از فضا است، در سال ۲۰۱۴ میلادی انجام شد. اگرچه نتیجه این آزمایش «موفق» بود اما سه آزمایش پیش از آن به شکست انجامید و این سوال را مطرح کرد که آیا در زمان روی دادن یک بحران واقعی، سیستم همانطور که دربارۀ آن تبلیغ شده است عمل خواهد کرد؟


گزینه دیگر برای موفقیت در مقابله با موشکهای کره شمالی، این است که نه با یک موشک رهگیر بلکه با تعداد قابل توجهی از این دست موشکها به هدف حمله کرد. با این حال به نظر می رسد در مجموع موضوع موفقیت در هدف قرار دادن موشکهای دور برد در فضا، هنوز در حد رویا باقی مانده است؛ رویایی که اولین بار تحت عنوان «ابتکار دفاع استراتژیک» مشهور به «جنگ ستارگان» در دوران رونالد ریگان مطرح شد.


جو سیرینشونه، رئیس بنیاد پلاشرز که مخالف توسعه و استفاده از سلاحهای هسته‌ای، بیولوژیک، شیمیایی و سایر جنگ افزارها است می گوید: «ما هنوز به سلاحی که بتواند بطور موثر یک موشک دور برد را آنگونه که رویای ریگان بود سرنگون کند، دست نیافته ایم.»


در مجموع بنا بر گزارش آژانس دفاع موشکی آمریکا، از سال ۲۰۰۱ میلادی تا کنون تنها ۷۵ آزمایش از ۹۲ پروژه دفاع موشکی (از جمله آزمایش‌های تاد) با موفقیت انجام شده است.


بلوف آمریکایی


ایالات متحده آمریکا از مدتها پیش درباره توانایی‌هایش در سرنگونی موشکهایی که قلمرو این کشور را تهدید کنند سخن گفته است و شاید اصرار آمریکا بر این موضوع منجر به افزایش تمایل پیونگ یانگ برای ادامه دادن به تهدیداتش شده باشد.


در پاسخ به آزمایش‌های موشکی کره شمالی، نظامیان آمریکایی در ماه مه و سپس در ماه ژوئیه سیستم دفاع موشکی خود را آزمایش کردند؛ هرچند بعدها اعتراف کردند که یکی از آزمایش‌ها به شکست منتهی شده است.


به گفته آدام ماونت، تهدید کره شمالی مبنی بر شلیک آزمایشی چند موشک به سمت گوام می تواند یک اقدام عمدی باشد تا درنهایت به این نتیجه برسند که سیستم دفاع موشکی آمریکا تنها یک بلوف است. به گفته او، این تصادفی نیست که کره شمالی قصد «شلیک همزمان چهار موشک» را دارد، این کار عمدا انجام شده است تا تصمیم گیری را برای سیاستگذاران آمریکایی پیچیده کند.


اگر هر کدام از این چهار موشک بتواند با موفقیت سیستم دفاع موشکی آمریکا را پشت سر بگذارد، پیروزی بزرگی برای دولت پیونگ یانگ محسوب می شود.


اگر آمریکا بخواهد به شلیک این موشکها واکنش نشان دهد، باید همه آنها را سرنگون کند زیرا شکست در مهار حتی یک موشک، به معنای توانایی محدود آمریکا خواهد بود و اینکه سیستم‌های دفاعی این کشور عالی نیستند.


با این وجود بنت معتقد است بهتر است با تمام ریسکهایی که این کار برای آمریکا دارد، سیستم دفاع موشکی این کشور در مقابل موشکهای کره شمالی وارد عمل شود. زیرا این کار آزمایشی عملی برای آمریکا محسوب خواهد شد که اگر در این آزمایش موفق شود، عالی است و اگر موفق نشود، به نقص‌های نرم افزاری این سیستم‌ها پی خواهد برد و بهتر است این اشکالات در زمان صلح مشخص شوند و نه در زمان جنگ.


منبع: یورونیوز






۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن