تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869557141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اطلاعات بانکی افراد در اندونزی غیرمحرمانه میشود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دولت اندونزی درصدد است با تصویب و اجرای فوری مقرراتی به سیاست محرمانگی حساب های بانکی افراد در این کشور جنوب شرق آسیا پایان دهد و در عین حال به مقامات دریافت کننده مالیات نیز اجازه دهد مشمولان فراری پرداخت مالیات را تحت تعقیب قرار دهند.


به گزارش ایرنا، دولت "جوکو ویدودو" قصد دارد با بهره گیری از یک فرصت با پایان دادن به سیاست های طولانی مدت محرمانه بودن حساب های بانکی، برنامه های اصلاح مالیاتی را توسعه دهد و به میزان مالیات های دریافتی بیافراید. 


به نوشته روزجمعه تارنمای روزنامه "جاکارتا پست"، این تصمیم دولت "ویدودو" پس از پذیرش یک استاندارد جهانی جدید در مورد "تبادل خودکار اطلاعات" که از سپتامبر سال 2018 اجرایی می شود، اتخاد شده است. 


با این وجود، "تبادل خودکار اطلاعات"، اندونزی را ملزم به اصلاح پنج قانون جدید به نام های "قانون بانکی"، "قانون بانکداری اسلامی"، قانون بازارهای سرمایه"، "قانون امور مالی خرد" و "قانون نظام مالیات کلی" کرده است.


علاوه بر این، اصلاح و وضع قوانین حمایتی مرتبط با این موضوعات نیز باید تا پیش از ماه ژوئن امسال انجام شود. 


در حالی که زمان اجرای "تبادل خودکار اطلاعات" نزدیک می شود، دولت و مجلس اندونزی فرصت کمی برای تکمیل همه اقدامات لازم تا پایان ماه ژوئن دارند تا به قوانین مورد نیاز دست یابد. 


"یوسونا لائولی" وزیر حقوق بشر و قانون اندونزی، گفت: با توجه به اینکه مجلس به تعطیلات خود نزدیک می شود، به نظر می رسد نتوانیم اصلاح قانون تا ماه ژوئن را انجام دهیم. بنابراین در مورد صدور یک قانون فوری که می توان در زمان برخی فوریت ها از آن استفاده کرد، می اندیشیم. 


طرح "تبادل خودکار اطلاعات" که توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و همچنین گروه "جی 20" که اندونزی نیز در آنها عضویت دارد، اجرا می شود، ضرورت تبادل خودکار اطلاعات پرداخت کنندگان مالیات از قبیل آدرس، جزئیات حساب بانکی و خرید اموال در دیگر کشورها را مورد تاکید قرار داده است.


از 101 کشوری که خود را متعهد به اجرای استانداردهای "تبادل خودکار اطلاعات" می دانند، 54 مورد از جمله انگلستان و هند آمادگی خود را برای اجرای آن در سال 2017 اعلام کرده اند و 47 کشور دیگر از جمله اندونزی، سنگاپور و هنگ کنگ قرار است این استانداردها را تا سال 2018 اجرا کنند.


براساس قوانین بانکی اندونزی، جزئیات حساب بانکی مشتریان از امور محرمانه تلقی می شود و جز با هدف تحقیقات جنایی و یا بررسی مالیاتی که اجازه آن توسط وزارت دارایی صادر و توسط بانک مرکزی اندونزی نیز مورد تایید قرار گیرد، نمی توان آنها را افشا کند. 




۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن