تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849587072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سودی که هنر ایران از مراسم تحلیف برد


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سودی که هنر ایران از مراسم تحلیف برد
بخش فرهنگی الف، 15 مرداد 96

تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۹
توجه مسوولان کشور به هنرهای سنتی برای طراحی مراسم تحلیف ریاست جمهوری اتفاق امیدوارکننده‌ای بود و فرصتی در اختیار این هنر قرار داد که تصاویری از آن به ۲۹ کشور جهان مخابره شود و صنایع دستی که همیشه در سایه بوده است، فرصتی برای دیده شدن پیدا کند.   به گزارش ایسنا، پاویون فرودگاه مهرآباد را با صنایع دستی فاخر تزیین کردند تا از بدو ورود سفیران و نمایندگان کشورهای خارجی برای حضور در مراسم تحلیف رییس‌جمهور از آن‌ها با هنرهای سنتی ایران پذیرایی شود. همچنین در مراسم تنفیذ که با حضور رهبر انقلاب اسلامی و مسوولان کشوری و لشگری برگزار شد از تابلوی منقش به مینا استفاده شده بود. حتی در مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی نیز جای دستمال کاغذی‌های روی میز از جنس خاتم بود. در نهایت نیز کنفرانس خبری سه قوه با نشانه‌هایی از صنایع دستی ایران به پایان رسید. با توجه به حضور۱۳۱ خبرنگار خارجی از ۲۹ کشور جهان برای پوشش خبری مراسم تحلیف رییس جمهوری کشور، فرصت خوبی برای تبلیغات بین‌المللی و رایگان هنرهای سنتی ایران فراهم شد. بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی - در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌ریزی برای استفاده از هنرهای سنتی در این مراسم، توضیح داد: برای انجام این کار یکسری اقدامات، از پیش انجام شده بود. برای مثال، چیدمان پاویون فرودگاه مهرآباد را با کمک مرکز ملی فرش از صفر شروع کردیم. در هتل محل اقامت مهمانان مراسم تحلیف رییس‌جمهور نیز فروشگاه صنایع دستی برگزار کردیم تا شرایط خریدن صنایع دستی را برای آن‌ها فراهم کنیم. او ادامه داد: در زمان ریاست مسعود سلطانی‌فر در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برای چیدمان فرودگاه امام خمینی (ره) نیز بودجه‌ گرفتیم و بخش وی‌آی‌پی آن را با هنرهای سنتی و صنایع دستی تجهیز کردیم؛ اما استفاده از هنرهای سنتی و صنایع دستی در بخش‌های دیگر این مراسم از طریق گفتمان انجام شد، زیرا این هنر نشان هویتی ماست و زمانی که خارجی‌ها می‌آیند، اگر بخواهیم نمادها و نشان‌های هویتی خود را به‌نمایش بگذاریم، باید با هنرهای‌مان، خود را معرفی کنیم.

بدون صنایع دستی، دکوراسیون ایرانی ناقص است نامورمطلق با بیان این‌که خوشبختانه در کشور ما جا افتاده که فقط فرش معرف هویت هنر ایرانی نیست، گفت: میناکاری، فیروزه‌کوبی، قلم‌زنی، کارهای چوبی، نساجی، گلیم و ... نیز هنر ایرانی هستند. بدون صنایع دستی، دکوراسیون ایرانی ناقص است. اگر صنایع دستی نباشد، دیوارهای ما خالی از هویت زیبایی‌شناسی ایرانی خواهد ماند. معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی همچنین درباره این‌که مسوولان مربوط برایچیدمان صنایع دستی در فرودگاه‌ها و راه‌اندازی فروشگاه‌ها در هتل‌ها، تا چه اندازه با معاونت صنایع دستی همکاری کرده‌اند؟ پاسخ داد: از ما برای چیدمان صنایع دستی تقاضا وجود دارد، اما مشکل اعتباری داریم. زمانی که فرودگاه مهرآباد را طراحی می‌کردیم، دوستان از وزارت راه و وزارت امور خارجه با ما تماس گرفتند و تقاضا کردند که برای فرودگاه امام (ره) زمان بیشتری بگذاریم که متاسفانه مشکلات اعتباری اجازه این کار را به ما نداد. خوشبختانه برخلاف گذشته که تصور می‌کردند صنایع دستی، کهنه و نشانه‌ی بد سلیقگی است، حالا هیچ نهادی نسبت به صنایع دستی مقاومت نمی‌کند.    او با بیان این‌که خوشبختانه صنایع دستی به یک گفتمان مسلط  تبدیل شده است و برای نشان دادن هویت‌مان به سراغ هنر مدرن نمی‌روند و صنایع دستی را انتخاب می‌کنند، افزود: این موضوع نشان‌دهنده این است که درک خوبی نسبت به صنایع دستی در مسوولان میانی ایجاد شده است. امیدواریم تصمیم‌گیران مثل سازمان مدیریت، اعتبارات لازم را در اختیار معاونت صنایع دستی بگذارند تا بتوانیم تمام سالن‌های وزارتخانه‌ها را تجهیز کنیم، زیرا در این سالن‌ها، نشست‌های متفاوتی با سفیران و نمایندگان داخلی و خارجی برگزار می‌شود و می‌تواند محلی برای به‌نمایش درآوردن هویت، صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور باشد.

بازخورد مهمانان خارجی چگونه بود؟ نامورمطلق درباره این‌که آیا تا کنون گزارشی از بازخورد توجه مهمانان این مراسم به صنایع دستی گرفته است؟ گفت: قرار است بعد از ترک مهمانان این مراسم، نتیجه فروش صنایع دستی در هتل آن‌ها و استقبال و بازخوردشان از پذیرایی با صنایع دستی را دریافت کنیم. ما نماینده‌ای را معرفی کردیم تا در پاویون فرودگاه که در قرنطینه است، حضور داشته باشد و اگر به توضیح نیاز بود، بتواند صنایع دستی ایران را به مهمانان خارجی بهتر معرفی کند. گرچه برای هر صنایع دستی توضیحاتی به‌صورت برچسب‌های دو زبانه نصب کرده‌ایم. معاون صنایع دستی بیان کرد: برخی از صنایع دستی را با دشواری از پژوهشکده میراث فرهنگی به‌صورت امانت گرفته و در پاویون فرودگاه مهرآباد به‌نمایش گذاشته‌ایم. او همچنین در پاسخ به این‌که چرا این صنایع دستی را از هنرمندانی که آثار به آن‌ها تعلق دارد نمی‌خرید؟ گفت: از کجا پول بیاوریم؟ آثار به‌نمایش درآمده در پاویون فرودگاه مهرآباد از هنرمندان امانت گرفته نشده و آن‌ها را پژوهشگاه میراث فرهنگی به‌صورت امانی به ما داده است. نامورمطلق درباره این‌که چه تضمینی وجود دارد، صنایع دستی فاخری که در پاویون فرودگاه مهرآباد چیده شده، آسیب نبیند یا کسی به آن‌ها دستبرد نزند؟ توضیح داد: امین‌اموال ما این آثار را به امین‌اموال فرودگاه تحویل داده و امین‌اموال فرودگاه موظف به صیانت از آثار است.  










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن