تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867292679




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراف متهم پرونده بنیتا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اعتراف متهم پرونده بنیتا
سردار سعید منتظر المهدی با اشاره به اظهارات کذب متهم ردیف دوم پرونده بنیتا و اتهام کوتاهی از سوی پلیس در یافتن خودرو و کودک مذکور, اظهارداشت: در تعاقب ادعای همدست سارق و البته مجرم این پرونده مبنی بر تماس تلفنی با مرکز پلیس و سپس ادعای مراجعه حضوری به کلانتری خاتون اباد پاکدشت دال بر اطلاع رسانی محل رها کردن خودرو, با دستور فرمانده ناجا یک تیم بازرسی تشکیل و بررسی های لازم در این خصوص در دستور کار این تیم قرار گرفت.
آفتاب‌‌نیوز : سخنگوی ناجا بااشاره به ادعای متهم ردیف دوم پرونده بنیتا مبنی بر مطلع کردن پلیس از محل خودروی سرقتی و کودک داخل آن گفت:متهم , پس از مواجهه حضوری در کلانتری، به کذب بودن ادعای خود اعتراف کرد.


سردار سعید منتظر المهدی  با اشاره به اظهارات کذب متهم ردیف دوم پرونده بنیتا و اتهام کوتاهی از سوی پلیس در یافتن خودرو و کودک مذکور, اظهارداشت: در تعاقب ادعای همدست سارق و البته مجرم این پرونده مبنی بر تماس تلفنی با مرکز پلیس و سپس ادعای مراجعه حضوری به کلانتری خاتون اباد پاکدشت دال بر اطلاع رسانی محل رها کردن خودرو, با دستور فرمانده ناجا یک تیم بازرسی  تشکیل و بررسی های لازم در این خصوص در دستور کار این تیم قرار گرفت.


وی ادامه داد: در این اثنا پرینت تمام تماس ها از طریق سامانه با مرکز  ۱۱۰ و همچنین با شماره ثابت کلانتری مورد بررسی قرارگرفت و مشخص شد هیچگونه تماس تلفنی و یا پیامکی از خطوط مجرمان(که ۴ خط تلفن داشتند) و حتی از کیوسک های تلفن همگانی هم انجام نشده است.


به گفته سخنگوی ناجا, متهم در ادامه اظهار کرد که تماس نگرفتم بلکه حضورا به کلانتری مراجعه نمودم در این مورد نیز با توجه به مجهز بودن کلانتری ها به دوربین های نظارت تصویری علاوه بر بررسی دفاتر  ثبت ورود و خروج مراجعان و تحقیق از افسران نگهبان و دژبانان, کلیه فیلم ها مورد پایش قرار گرفت و مشخص شد در تاریخ های مذکور هیچگونه مراجعه ای توسط مجرمان به کلانتری صورت نگرفته است, تنها در ۳ هفته قبل از حادثه این فرد برای سرقت کبوترهای خود به همان کلانتری مراجعه کرده بود. بدین سان متهم در مواجهه حضوری لب به اعتراف گشود و به ادعای کذایی خود اقرار کرد و گفت نه زنگ زده ام و نه مراجعه نموده ام و درواقع تلاش وی برای فرار از مجازات سنگین در انتظار , بی نتیجه ماند.


به گزارش مهر،این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به انتشار خبری که اخیرا در شبکه های مجازی به نقل از پدر بنیتا دال بر مراجعه وی به یکی از واحد های گشتی یا کلانتری روستای قاسم آباد پاکدشت و عدم توجه  پلیس به اظهارات وی دست به دست در حال چرخش است, نیز گفت: بررسی ها حکایت از آن دارد که اولا در حوزه استحفاظی شهرستان پاکدشت مکان یا روستایی بنام قاسم آباد  وجود ندارد و طی تماسی که با پدر بنیتا توسط شخص رئیس بازرسی استان در روز دوشنبه( ۹/۵/۹۶ )ساعت ۱۳:۰۵ برقرار شد, وی اظهار داشت که برای پیگیری موضوع به کلانتری مراجعه نداشته و به طور کامل مطلب انتسابی به وی در شبکه های مجازی را منکر شد.






۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن