واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: الویری: شریعتمداری از نامزدی شهرداری تهران انصراف نداده/۸۰۰ میلیون تومان، هزینه تبلیغات لیست امید
الویری گفت: ستاد انتخابات در جلسهای از تک تک نامزدها درخواست کرد مبلغ 50میلیون تومان برای انجام هزینهها به ستاد کمک کنند. در بین نامزدها افرادی بودند که درآمد لازم را نداشتند و حتی نتوانستند همان 50میلیون تومان را پرداخت کنند اما افرادی هم بودند که تا 100میلیون تومان هم کمک کردند. طبق اطلاعی که من دارم ستاد انتخابات الان حدود 250میلیون تومان بدهکار است و دائما با من تماس میگیرند و درخواست میکنند.
آفتابنیوز :
تابناک نوشت: سالهاست که ساختوسازهای بیرویه، ترافیک، آلودگی هوا و مشکلات زیستمحیطی، نفسهای پایتخت را به شماره انداخته و البته چیزی هم نمانده تا منتخبان شورای شهر پنجم رسما، شهردار منتخب خود را راهی خیابان بهشت کنند؛ اما نکتهای که به عقیده رئیس موقت شورای شهر میتواند حال بد تهران را تا اندازهای بهبود بخشد، توقف شهرفروشی است که لازمه دستیابی به آن، رسیدن به درآمدی پایدار با کمک دولت و مجلس است.
مرتضی الویری شهردار تهران در سالهای 1378 تا 1380 که در انتخابات این دوره شوراها موفق به راهیابی به شورای شهر پنجم شد و اکنون رئیس موقت شورای شهر است، میگوید، سلیقه مدیریتی خاص خود را دارد و بر این باور است که اعضای شورای شهر نباید در انتصابات شهرداری دخالت کنند و شهردار باید آزادانه تصمیم بگیرد. بخشی از گفتوگوی «مرتضی الویری» رئیس موقت شورای شهر پنجم در تهران درادامه آمده است که میخوانید.
هزینه لیست امید در انتخابات چقدر بود؟ برخی از ارقام 100میلیون تا 2میلیارد سخن میگویند؟ آیا 2میلیارد درست است؟
ستاد انتخابات در جلسهای از تک تک نامزدها درخواست کرد مبلغ 50میلیون تومان برای انجام هزینهها به ستاد کمک کنند. در بین نامزدها افرادی بودند که درآمد لازم را نداشتند و حتی نتوانستند همان 50میلیون تومان را پرداخت کنند اما افرادی هم بودند که تا 100میلیون تومان هم کمک کردند.
طبق اطلاعی که من دارم ستاد انتخابات الان حدود 250میلیون تومان بدهکار است و دائما با من تماس میگیرند و درخواست میکنند10 - 12 نفری که نتوانستند 50میلیون تومان را پرداخت کنند، بدهی خود را بپردازند. من فکر میکنم هزینهای که ستاد لیست امید انجام داد، 700 تا 800میلیون تومان باشد. تکیه دوستان ما بر فضای مجازی بود که هزینهاش پایین است.
گفته شده شهرداری اجرای فاز دوم برج میلاد را به ناجا سپرده، به نظر شما در روزهایی که شورای شهر جدید در تکاپوی انتخاب شهردار جدید است، ایجاد تعهد برای شهردار بعدی کار درستی است؟
از این موضوع اطلاعی ندارم اما باید بگویم ایجاد تعهد برای شهردار جدید کار پسندیدهای نیست و منطقی این است که شورای فعلی و شهردار فعلی کار خود را شسته و رفته در تاریخ مقرر تحویل دهند. در جلسهای که روز شنبه با آقای قالیباف داشتم، مواردی از این تعهدات و پیشخور کردنها را مطرح کردم که ایشان خواستار شد مراتب به تفکیک برای بررسی منعکس شود.
آیا شورای پنجم در نظر دارد مصوبهای قانونی را برای جلوگیری از اینگونه اقدامات به تصویب برساند؟
فکر میکنم در آینده باید ایجاد تعهدات جدید برای دوره بعد ممنوع شود؛ البته ما نمیتوانیم پروژههای نیمه تمام را متوقف کنیم، ولی ایجاد تعهد برای آینده و آغاز کارهای جدید و انعقاد پیمانکاری جدید میتواند برای تیم آینده مشکل ساز شده و باید به لحاظ قانونی جلوی این کار گرفته شود. ما حتما این موضوع را در شورای شهر مطرح و سعی میکنیم از خودمان ارثیه بدی به جا نگذاریم یا تعهد جدیدی ایجاد نکنیم.
برخی میگویند دو حزب اتحاد ملت و کارگزاران نقش اصلی را در بین راه یافتگان به شورای شهر بازی میکنند، چون شهردار و رئیس شورای شهر از بین افرادی انتخاب خواهند شد که نزدیک به این دو جریان باشند؛ این مساله درست است؟
ترکیب شورای شهر پنجم ترکیبی از احزاب و افراد مستقل است و هیچحزبی دارای اکثریت نیست. بالاترین تعداد به حزب اتحاد ملت با 4 تا 5 نفر و کارگزاران سازندگی و اعتماد ملی هر یک با 3 نفر بازمیگردد. در واقع رنگینکمانی از گرایشهای حزبی اصلاحطلب و افراد مستقل ترکیب شورای شهر را تشکیل میدهند و طبیعی است، در این میان فردی که به عنوان شهردار یا رئیس شورای شهر انتخاب میشود، به یکی از این احزاب نزدیک و یا مستقل باشد. به هر حال در این دوره از شورای شهر گرایشهای حزبی به حداقل خودش رسیده و از این بابت نگرانی ندارم.
ساز و کار انتخاب نهایی شهردار چگونه خواهد بود؟ خبرهایی که در خصوص عدم تمایل آقایان شریعتمداری و بیطرف برای شهرداری عنوان شده، صحت دارد یا خیر؟
هفت نامزدی که برای شهرداری تهران انتخاب شدهاند، باید برنامههای خود را تا دو هفته ارائه کنند و در جلسهای که در هفته سوم مرداد برگزار میشود، هر نامزد باید به مدت دو ساعت به تشریح برنامه خود بپردازد و به پرسشها پاسخ دهد. در این جلسه خبرنگاران هم حضور خواهند داشت. پس از آن رأی گیری برای گزینش دو نفر که امتیاز بیشتری آوردهاند و در مرحله بعد به نامزد واحد خواهیم رسید.
تمایل اعضای شورای شهر این است که در مورد انتخاب شهردار هرچه زودتر به جمعبندی برسیم، چون در این صورت شهردار آینده بهتر میتواند برنامههای خود را عملیاتی کند. در جلسه مشترکی که با آقای قالیباف داشتیم، ایشان هم برای ارائه اطلاعات لازم به شهردار جدید، اعلام آمادگی کردهاند. آقای شریعتمداری از نامزدی شهرداری تهران انصراف نداده ولی آقای بیطرف انصراف دادهاند، البته ما از ایشان تقاضا کردهایم که از انصراف صرف نظر کنند. اگر از هفت نامزد معرفی شده برای شهرداری تهران دو نفر هم انصراف دهند، خللی در کار ما ایجاد نخواهد شد و ما ادامه کار را با همان نامزدهای باقیمانده انجام خواهیم داد.
۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]