تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829464049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف آنتی‌بیوتیک بعد از مشاهده علائم بهبودی ضروری است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مصرف آنتی‌بیوتیک بعد از مشاهده علائم بهبودی ضروری است؟
بنا بر مطالعات گروهی از پزشکان انگلیسی، این قاعده که بر ذهن پزشکان و بیماران تسلط یافته و می‌گوید بیماران باید مصرف آنتی‌بیوتیک را حتی پس از بهبودی ادامه دهند، اشتباه است و باید کنار گذاشته شود.
آفتاب‌‌نیوز : به گفته مارتین لیوولین، استاد بیماری‌های عفونی دانشکده پزشکی برایتون در انگلیس و همکارانش، ضروری است هنگامیکه بیماران احساس کردند وضعیت سلامتی‌شان بهتر شده و بهبود یافته‌اند، مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع کنند.


به بیماران همواره از قدیم گفته شده که باید دوره‌های مصرف آنتی بیوتیک را کامل کنند زیرا در غیر این صورت باکتری‌های عامل بیماری جهش یافته و در نهایت در مقابل بیماری مقاومت می‌کنند اما اکنون این گروه پزشکی اعلام می‌کند که شواهد کافی درباره صحت این ادعا وجود ندارد.


به گفته اعضای این تیم، شواهد زیادی وجود دارد که استفاده از آنتی بیوتیک در یک دوره کوتاه مدت (مثلا سه تا پنج روزه) برای بسیاری از بیماری‌ها، همان نتایجی را به همراه دارد که مصرف طولانی مدت آنها. با این وجود دکتر لیوولین استثناها در این باره را نیز می پذیرد؛ به عنوان مثال درمان بیماری «سل» تنها با یک نوع آنتی بیوتیک، باعث افزایش سریع سطح مقاومت باکتری می شود.


بنا بر یافته‌های آنها در واقع این مصرفِ بیش از نیازِ آنتی‌بیوتیک است که منجر به افزایش مقاومت باکتری‌های عامل بیماری می‌شود. از نظر آنها بیشتر باکتری‌های عامل بیماری در جامعه و روی دستان مردم وجود دارد و افراد تنها زمانی بیمار می شوند که این باکتریها وارد خون یا روده آنها شود. هرچه این باکتریها بیشتر در معرض آنتی بیوتیک قرار بگیرند، مقاوم تر می‌شوند.


به گفته این تیم پزشکی درباره مدت زمان ایده‌آل مصرف آنتی بیوتیک‌ها تاکنون تحقیقات اندکی انجام شده و نیاز به مطالعات بیشتری است و نتیجه مصرف آنتی بیوتیک از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ همچنین بستگی به این موضوع دارد که بیماران در گذشته چه آنتی‌بیوتیک‌هایی استفاده کرده باشند.


آلیسون هولمز، استاد بیماری‌های عفونی در کالج لندن نیز با تایید نتیجه این مطالعات، به دیدگاه‌های پروفسور هارولد لامبرت از پزشکان برجسته انگلیس اشاره می کند که در سال ۱۹۹۹ میلادی مقاله‌ای با همین موضوع منتشر و در آن توصیه کرده است که نباید پس از بهبودی به مصرف داروها ادامه داد زیرا این کار در کمال تعجب باعث می شود که بخشی از عفونتها و وضعیتهای خاص در بدن حفظ شوند.


پروفسور لامبرت نیز تاکید کرده است که هنوز نمی توان درباره دوره لازم برای مصرف قرص‌ها و داروها سخن گفت چراکه پاسخ به این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد.


به گزارش یورونیوز، با این وجود بسیاری از پزشکان همچنان بر این موضوع تاکید دارند که دیدن علائم بهبود، لزوما به این معنی نیست که عفونت به طور کامل از بدن ریشه کن شده است. بر این اساس، پروفسور سالی دیویس، رئیس بخش پزشکی انگلیس می‌گوید بهتر است مردم در زمان ابتلا به بیماری، همواره با متخصصان مراقبت‌های پزشکی در تماس باشند و با توجه به توصیه آنها درباره ادامه یا توقف مصرف داروها تصمیم بگیرند.








۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن