محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829513913
ابلاغ دو مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ابلاغ دو مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دو مصوبه جلسه اخیر ستاد فرماندهی اقصاد مقاومتی مورخ ۱۳۹۶.۴.۲۶ را به وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.
آفتابنیوز : متن کامل این مصوبات به شرح ذیل است:
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
«ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» در جلسه سی و نهم مورخ ۲۶/ ۴/ ۱۳۹۶ به استناد مفاد مصوبه شماره ۸۵۰۰۱/ت۵۲۴۴۲ هـ مورخ ۳۱/۶/۱۳۹۴ هیئت محترم وزیران و در راستای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ، به منظور رفع مشکلات فعالان اقتصادی بخش خصوصی با سازمان تأمین اجتماعی و مساعدت در جهت بهبود فضای کسب و کار ، امنیت سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال ، در اجرای مواد ۳۹ و ۱۰۱ قانون تأمین اجتماعی مصوب نمود ؛
۱- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است لیست حقوق و دستمزد ارسالی کارفرمایان را حداکثر ظرف مدت شش ماه از تاریخ دریافت ، مورد رسیدگی قرار داده و در صورتی که از لحاظ تعداد بیمهشدگان یا میزان دستمزد یا حقوق یا کار (مدت اشتغال) نقص یا اختلافی مشاهده نماید، مراتب را به کارفرما ابلاغ و مابهالتفاوت را وصول نماید. رسیدگی و بازرسی از دفاتر و مدارک کارفرمایان صرفاً محدود به آن بخش از دفاتر میباشد که مرتبط با حقوق و مزایای کارکنان و پیمانها است.
۲- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است در صورت شکایت هر یک از کارکنان کارگاه مبنی بر عدم پرداخت حق بیمه در مدت اشتغال با استناد به ماده ۴۷ قانون تأمین اجتماعی و نظر بازرسی یا مندرجات دفاتر قانونی، حق بیمه فرد یا افراد شاکی را مورد مطالبه قرار دهد.
۳- در موارد عدم ارایه پیمانها توسط کارفرما با رعایت مفاد ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی ، بازرسی مندرجات دفاتر قانونی توسط بازرس ملاک مطالبات سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود.
۴- بازرسی مندرجات دفاتر قانونی صرفاً در بازه یکسال قبل از ارایه آخرین لیست ارسالی کارفرمایان مجاز است.
۵- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است لیست بیمه شدگان را به تفکیک کارگاههای محل اشتغال در یک سامانه الکترونیک نگهداری نماید. تمامی طرفهای قرارداد مکلفند لیست بیمهشدگان و پیمانهای خود را در سامانه مزبور ثبت نمایند.
بدینوسیله مراتب فوق برای اجرا ابلاغ میشود.
اسحاق جهانگیری
وزارت امور اقتصادی و دارایی
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
«ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» در جلسه سی و نهم مورخ ۱۳۹۶/۴/۲۶ به استناد مفاد مصوبه شماره ۸۵۰۰۱/ت ۵۲۴۴۲هـ مورخ ۳۱/ ۶/ ۱۳۹۴ هیئت وزیران و در راستای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، با هدف بهبود محیط کسب و کار کشور و به منظور افزایش بلوغ تعاملپذیری، ترویج فرهنگ تبادل برخط اطلاعات در دستگاههای اجرایی و همچنین ارتقای کارکرد سامانههای موجود، « دستورالعمل استقرار و توسعه مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور» (به شرح پیوست) را مورد تصویب قرار داد. بدینوسیله مصوبه مزبور تاییدشده با مهر دبیرخانه ستاد برای اجرا ابلاغ میگردد.
اسحاق جهانگیری
«دستورالعمل استقرار و توسعه مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور»
ماده ۱- اصطلاحات مندرج در این تصویبنامه در معانی مشروح زیر به کار میروند:
الف - محیط کسب و کار: مجموعه عوامل موثر در اداره یا عملکرد بنگاههای تولیدی که خارج از کنترل مدیران آنها است.
ب- دستگاههای اجرایی: دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت ماده (۱۱۷) اصلاحی آن (مصوب سال ۱۳۸۶) و ماده (۵) قانون محاسبات عمومی کشور؛
ج – مرکز ملی تبادل اطلاعات: مرکز مجازی که مطابق ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و بر اساس ضوابط فنی اجرایی توسعه دولت الکترونیک (مصوبه مشترک شورای عالی اداری و شورای اجرایی فناوری اطلاعات به شماره ۱۴۵/۲۰۰ مورخ ۱۱/ ۰۶/ ۱۳۹۳)، وظیفه تبادل الکترونیکی اطلاعات بین دستگاههای اجرایی را بر عهده دارد.
د- مرکز: مرکز ملی پایش محیط کسب و کار؛
ماده ۲- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (سازمان فناوری اطلاعات ایران) مکلف است ظرف مدت سه (۳) ماه پس از ابلاغ این تصویبنامه، بر اساس نیازمندیهای اعلامی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ضمن ایجاد درگاه واحد و برخط (الکترونیکی) «مرکز ملی پایش محیط کسب وکار»، نسبت به ایجاد زیرساختهای فنی لازم برای راهاندازی، نگهداری و توسعه پایگاهها و سامانههای زیر و ارتباط دستگاههای اجرایی با مرکز از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات اقدام نماید. وزارت امور اقتصادی و دارایی ملزم به مدیریت محتوا و کاربری مرکز مذکور است.
o سامانه مجوزهای کسب و کار کشور
o پایگاه اطلاع رسانی مجوزها و نقشه ملی استعلامات کشور
o سامانه دریافت، انعکاس و پیگیری رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار
o مرکز فوریتهای محیط کسب و کار کشور
ماده ۳- دستگاههای اجرایی مکلفند ضمن معرفی مدیر/نماینده/ نمایندگان مطلع و تامالاختیار، حدکثر سه (۳) ماه پس از ابلاغ این تصویبنامه نسبت به ورود اطلاعات مربوط به درخواست مجوزها و استعلامات متقاضیان (به صورت دستی یا اتصال سیستمهای صدور مجوز خود به مرکز) اقدام نمایند.
ماده ۴- وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلفند، سامانه مجوزهای کسب و کار کشور را ظرف مدت سه (۳) ماه پس از ابلاغ این مصوبه به گونهای پیادهسازی نمایند که متقاضیان دریافت مجوز از دستگاههای اجرایی کشور پس از ثبت درخواست مجوز، قادر به پیگیری فرآیند اخذ مجوز خود بر بستر تلفن همراه، نرم افزارهای کاربردی، کارپوشه ملی ایرانیان و درگاه اینترنتی باشند.
ماده ۵- توسعه سامانه مجوزهای کسب و کار کشور ظرف مدت یک (۱) سال پس از پیادهسازی مرحله نخست آن به گونهای باشد که متقاضیان بتوانند با مراجعه به مرکز نسبت به اخذ مجوزهای کسب و کار از یک نقطه واحد اقدام نمایند و استعلام های مرتبط را به صورت الکترونیکی از طریق مرکز دریافت نمایند. عملکرد دستگاهها در این خصوص به عنوان یکی از شاخصهای ارزیابی عملکرد آنها محسوب و گزارش میشود. وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف به نظارت بر حسن انجام این ماده توسط دستگاههای اجرایی ذیربط میباشد.
ماده ۶- به منظور افزایش بلوغ تعاملپذیری، ترویج فرهنگ تبادل برخط اطلاعات در دستگاههای اجرایی و همچنین کارکرد مورد انتظار سامانههای موجود در مرکز، دستگاههای اجرایی مرتبط به شرح جدول پیوست مکلفند خدمات مورد نیاز مرکز را حداکثر ظرف مدت ۳ ماه پس از ابلاغ این تصویبنامه از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات با سایر دستگاههای اجرایی تبادل نمایند. نظارت، پیگیری و ارایه گزارش در خصوص حسن اجرای این ماده بر عهده وزارت امور اقتصادی و دارایی (مرکز) است.
ماده ۷- وزارت کشور (استانداریها) و مراجع صدور مجوزهای موضوع ماده ۵۷ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور، مکلفند ضمن اتصال به این مرکز، شکایات ارجاع شده از سوی مرکز را طی مدت زمان تعیین شده توسط قانون گذار (هفت روز به استناد تبصره (۱) ماده ۳ قانون اصلاح مواد (۱)، (۶) و (۷) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی) رسیدگی و پاسخ حاصل از آن را در مرکز ثبت نمایند.
تبصره: در صورت مراجعه حضوری مردم، دستگاههای مذکور مکلف به ثبت سیستمی و پاسخگویی به این شکایات در مرکز هستند.
ماده ۸- کلیه دستگاههای اجرایی مکلفند از درگاه این مرکز (از طریق کارپوشه ملی ایرانیان (E-box) یا صندوق تلفنی تعریف شده) نسبت به پاسخگویی به سوالات و ابهامات ذینفعان در حوزههای مربوط به شروع، نگهداری، توسعه و انحلال کسب و کار ظرف مدت پنج (۵) روز کاری اقدام نمایند. دستورالعمل اجرایی مرکز فوریتهای کسب و کار حداکثر دو (۲) ماه پس از تصویب این مصوبه، توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی تدوین و ابلاغ خواهد شد.
ماده ۹- دستگاههای اجرایی مکلفند بر اساس دستورالعملهای تدوین شده توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به فرهنگ سازی، اطلاع رسانی، پاسخگویی و شفافسازی موضوع اقدام نمایند.
ماده ۱۰- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است نیازهای سازمانی ـ ساختاری مرکز را با توجه به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و بر اساس ساختار و تشکیلات موجود و پستهای دراختیار وزارتخانه مذکور مرتفع نماید.
ماده ۱۱- وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است شاخصهای لازم برای سنجش عملکرد وضعیت دستگاهها و پیشرفت کار در این زمینه را به منظور ارزیابی عملکرد سالانه دستگاههای اجرایی حداکثر سه (۳) ماه پس از ابلاغ این تصویب نامه در اختیار سازمان اداری و استخدامی کشور قرار دهد. شاخصهای مذکور یکی از معیارهای سنجش عملکرد سالانه دستگاههای اجرایی محسوب خواهد شد و نتایج آن به همراه رتبهبندی دستگاهها ضمن اعلام در جشنواره شهید رجایی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
ماده ۱۲- وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است ضمن رصد و پایش عملکرد دستگاههای اجرایی و انجام پیگیریهای لازم در جهت تحقق اهداف این تصویبنامه، گزارش عملکرد مرکز، دستگاههای اجرایی و پیشرفت تصویبنامه را در فواصل زمانی شش(۶) ماهه به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال نماید.
دستگاههای ارایه دهنده خدمات و خدمات پایه مورد نیاز مرکز ملی پایش محیط کسب و کار:
ردیفنام دستگاه اجراییعنوان خدمت۱شرکت پست جمهوری اسلامی ایرانکد پستینشان دهی مبتنی بر اطلاعات مکان محور GNAF۲نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایراناستعلام وسایط نقلیهنظام وظیفهپروانه اقامتتاییدیه اماکن (در محدوده اختیارات و الزامات قانونی مربوط)گواهی عدم اعتیاد۳قوه قضاییهگواهی عدم سوء پیشینه کیفری۴وزارت علوم، تحقیقات و فناوریتاییدیه مدارک تحصیلی۵وزارت آموزش و پرورش۶وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی۷وزارت صنعت، معدن و تجارتاستعلام پروانه بهره برداریاستعلام پروانه صنفی۸سازمان اداری و استخدامیاستعلام کارمندان دولت۹سازمان ثبت احوال کشوراحراز هویت اشخاص حقیقی۱۰سازمان ثبت املاک کشوراحراز هویت و ارایه اطلاعات اشخاص حقوقیاملاک اراضیتایید مدارک ثبتیاستعلام اساسنامهروزنامه رسمی۱۱سازمان امور مالیاتی کشوربدهی قطعی مالیاتیگواهی تشکیل پرونده مالیاتی۱۲سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییشاهکار
۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]
صفحات پیشنهادی
جهانگیری: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در تصمیم گیری دولتی جایگاه جدی دارد
در جمع خبرنگاران جهانگیری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در تصمیم گیری دولتی جایگاه جدی دارد تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری گفت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در نظام تصمیم گیری دولتی جایگاه جدی دارد که باید از این ستاد اقتصاد مقاومتی را پیگیری و هرسال طرح های متناسب با برجلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور سردار سلیمانی +عکس - پایگاه خبری تحلیلی صراط
پنجاه و هفتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور سردار سرلشکر سلیمانی در کرمان برگزار شد صراط پنجاه و هفتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور سردار سرلشکر سلیمانی در کرمان برگزار شد به گزارش تسنیم از کرمان پنجاه و هفتمین جلسه ستاد فرمانمدیریت ریزگردها با مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی البرز
مدیریت ریزگردها با مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی البرز کرج -ایرنا- استاندار البرز گفت که از اختیارات حوزه اقتصاد مقاومتی باید در جهت مدیریت ریزگردها استفاده کرد به گزارش ایرنا از استانداری البرز سیدحمیدطهائی روز یکشنبه در گفت و گویی در تحلیل وضعیت منابع آبی سطحی ایجاد شنزیرساخت خدماتی برق 70 واحد صنعتی اسماعیل آباد ساوه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی بررسی می شود
زیرساخت خدماتی برق 70 واحد صنعتی اسماعیل آباد ساوه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی بررسی می شود ساوه - ایرنا -معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه گفت مشکل برق حدود 70 واحد تولیدی و صنعتی واقع در منطقه اسماعیل آباد به صورت ویژه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با حضور استاندانشست منطقهای ستاد اقتصاد مقاومتی در ورامین برگزار شد
نشست منطقهای ستاد اقتصاد مقاومتی در ورامین برگزار شد نخستین نشست منطقه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستانهای جنوب استان تهران در ورامین برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران به نقل از روابطعمومی فرمانداری ورامین نخستین نشست منطقه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان&zwnjپنج محور برنامه های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد
معاون رئیس جمهوری پنج محور برنامه های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد سنندج- ایرنا- معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از ابلاغ برنامه های ستاد اقتصاد مقاومتی در سال جاری در پنج محور خبر داد به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان جمشید انصاری روتلاش ما ریشه کن کردن بیکاری در گیلان با حمایت همه جانبه ی دولت است/ واگذاری پروژههای عمرانی به بخش خصوصی یکی
گیل نگاه استاندار گیلان در نشست شورای اداری به ریاست معاون اول رئیس جمهوری در رشت با گزارشی از توفیقات دولت در استان وهمچنین انتظارات مردم گیلان گفت اگرچه در کاهش نرخ بیکاری به موفقیت هایی دست یافته ایم اما تمام اهتمام ما ریشه کن کردن بیکاری در گیلان با اجرای سیاستهای اقتصادمعاون وزیر صنعت: ارتقای مقاومت پذیری بنگاه های کوچک و متوسط رویکرد اصلی ستاد اقتصاد مقاومتی است
معاون وزیر صنعت ارتقای مقاومت پذیری بنگاه های کوچک و متوسط رویکرد اصلی ستاد اقتصاد مقاومتی است ایلام - ایرنا - معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت یکی از برنامه های مهمی که در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم کنشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان کرمان
نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان کرمان ایرنا - کرمان - نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان کرمان روز پنجشنبه با حضور محمود واعظی و علی ربیعی وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون کار و رفاه اجتماعی در کرمان برگزار شد 6 24 فروردين 1396برای حضور در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی وزیر کشور به اردبیل سفر میکند
برای حضور در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتیوزیر کشور به اردبیل سفر میکند وزیر کشور در ادامه سفرهای دورهای خود به استانها برای حضور در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی به اردبیل سفر میکند به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل این سفر که عصر امروز انجام میشود قرار است بعد از-
گوناگون
پربازدیدترینها