تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817332226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آل پاچینو و رابرت دنیرو در شهرزاد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آل پاچینو و رابرت دنیرو در شهرزاد
بازی های خوب خیره کننده است و شهاب حسینی و رضا کیانیان بیننده را یاد آل پاچینو و رابرت دنیرو می اندازند و این اغراق نیست.
عصر ایران؛ مهرداد خدیر- هر چند فصل دوم سریال «شهرزاد» و با 4 قسمت پخش شده هنوز مانند فصل اول تسخیر کننده نبوده اما قسمت به قسمت بهتر می شود و این اتفاق در نوع بازی ها مشهودتر است.

تا کنون 4 قسمت پخش شده و هر چند بخش پنجم در دومین روز مرداد ماه پخش می شود اما عجالتا در تغییر رنگ و طعم دوشنبه های ما این نوع بازی هاست که بیشتر تأثیر می گذارد.

محو شهاب حسینی و توانایی های «آل پاچینو» یی او بودیم که سر و کله رضا کیانیان در نقش « شاپور بهبودی» هم پیدا شده و حالا نه تنها آل پاچینو داریم که رابرت دنیرو نیز!

شاید در نگاه برخی این تشبیهات اغراق آمیز در نظر آید و به عکس برخی بیم آن داشته باشند که شهرزاد به تدریج از دو گانه عاشقانه – حادثه در بستر تاریخ خارج شود و به بستری از وقایع مافیایی و جنایی درغلتد.

جای نگرانی اما نیست چون حسن فتحی (کارگردان) همچنان حسن فتحی است و فرانسیس فورد کاپولا نیست و قرار هم نیست باشد.

 حس و حال ایرانی فیلم مهم است و زیبایی و جذابیت شهرزاد به این است که روح ایرانی دارد و صدای چاوشی نمی گذارد احساس کنی با پدرخوانده ایرانی رو به رویی هر چند چاوشی هم هنوز به اوج فصل اول نرسیده است.

داستان بازی ها و ایفای نقش اما دیگر است. بازی های خوب خیره کننده است و شهاب حسینی و رضا کیانیان بیننده را یاد آل پاچینو و رابرت دنیرو می اندازند و این اغراق نیست.

حتی اگر بخواهند تقلید کنند هم این از آن تقلید های مذموم نیست و بیننده را جذب می کند.



آل پاچینو و رابرت دنیرو در شهرزاد


 
آری، شهرزاد هنوز آن شهرزاد فصل اول نشده اما طبیعی است و به زودی همانی می شود که دوست داریم و به جز بازیگران قبلی و اصلی – شهاب حسینی و ترانه علیدوستی و تا اندازه ای مصطفی زمانی- چشم ها به رضا کیانیان و امیر جعفری است تا اوج های تازه ای را خلق کنند.

عجالتا در این 4 قسمت با شهاب حسینی و رضا کیانیان بازی های خوب سینما را در خاطره ها تازه کردیم و می توان امید داشت که این ماجرا ادامه یابد.

ستاره اصلی شهرزاد اما کماکان خود حسن فتحی است که نشان داده در دهه 90 نیز یک دست پرورده مکتب دکتر علی شریعتی می تواند نگاه ها را خیره کند. در روزگاری که برخی قلم ها با او نامهربانی می کنند.

در دهه 60 محمد علی نجفی بود که با «سربداران» نشان داد اندیشه های شریعتی میوه های هنری می دهد و در دهه 70 سریال سریال امام علی باز حال و هوای شریعتی داشت و حالا در دهه 90 این «شهرزاد» است که گزاره های خشونت گرایی در اندیشه های شریعتی را باطل می کند با شعری که از زبان فرهاد جاری می شود.

این چند سطر اما نه به خاطر حسن فتحی در فصل دوم و نه حتی روح شریعتی و یاد فاطمی و تصویر مصدق و تهران قدیم که تحت تأثیر بازی های درخشان شهاب و کیانیان تحریر می شود.

هر بیننده ای حق دارد مسحور و محصور یک وجه از وجوه مختلف اثری هنری شود و بگذارید بگویم تا اینجا بیش از هر مؤلفه دیگر احساس بازی هایی در حد آل پاچینو در نقش مایکل کورلئونه و رابرت دنیرو برای این قلم جالب توجه بوده است.

نمی دانم از قسمت پنجم به بعد چه اتفاقاتی رخ می دهد و فضا سازی ها می چربد یا شخصیت پردازی ها یا دیالوگ ها. تا اینجا اما همین نکته کافی است و جای نگرانی تقلید و شبیه سازی عمدی هم در میان نیست.

زیرا شهرزاد، در این سرزمین جریان دارد و حال و هوای تهران قدیم و ایران دوستی نمی گذارد نسخه برداری از «پدرخوانده» تلقی شود.

همچنان باید منتظر نقش آفرینی امیر جعفری باشیم تا بینیم از کارآگاه علوی عبور می کند یا نه. آل پاچینوو دنیروی وطنی اما تا همین جا خوب درخشیده اند و دوشنبه های متفاوتی برای خانواده های ایرانی رقم می زنند.


تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - 23 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن