محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843455755
نظر کدخدایی درباره لزوم ورود یا عدم ورود مجلس به قرارداد توتال
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
نظر کدخدایی درباره لزوم ورود یا عدم ورود مجلس به قرارداد توتال
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوالی در خصوص ضرورت ورود مجلس به قرارداد توتال گفت که چون یک بخش از قرارداد بخش خصوصی و بخش دیگر دولت است، بر اساس قانون لزومی بر ورود مجلس نیست.
روز نو :
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوالی در خصوص ضرورت ورود مجلس به قرارداد توتال گفت که چون یک بخش از قرارداد بخش خصوصی و بخش دیگر دولت است، بر اساس قانون لزومی بر ورود مجلس نیست.
به گزارش روز نو ، عباسعلی کدخدایی در نشست خبری با بیان اینکه در طول چند هفته گذشته، 11 مصوبه ارسالی از سوی مجلس شورای اسلامی داشتیم که 9 مورد از این مصوبات دارای ایراد نبود و عدم مغایرت آن با شرع و قانون اساسی اعلام شد، گفت: 4 اساسنامه هم داشتیم که از سوی هیات وزیران واصل شده بود که این 4 اساسنامه عدم مغایرتش اعلام شد. در خصوص نامههای دیوان عدالت اداری هم پاسخها به دیوان اعلام شده است.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه به ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد شورای نگهبان در طول یک سال گذشته پرداخت و گفت: عمده فعالیت شورای نگهبان در طول سال گذشته صرف موضوع انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و میاندورهای مجلس در چهار حوزه شد.
وی ادامه داد: در حوزه تقنین از 95/4/26 تا 96/4/26 حدود 82 مصوبه از مجلس واصل شد که نسبت به 80 مصوبه اعلام نظر شد و 2 مصوبه هم در دست بررسی است. از 82 مصوبه 65 مصوبه در مرحله اول عدم مغایرتش اعلام شد و 15 مصوبه هم دارای ایراد تشخیص داده شد که بعد از رفع ایرادات اعلام نظر شد.
وی گفت: در حوزه اساسنامهها از 95/4/26 تا 96/4/25 درباره شش اساسنامه هم اعلام نظر شد که یکی از این شش مورد دارای ایراد تشخیص داده شد که اعلام هم شد. در حوزه نامههای دیوان عدالت اداری هم در همین بازه زمانی 66 نامه دیوان عدالت اداری دریافت کردیم که 35 نامه عدم مغایرتش اعلام شد. 7 مورد هم خلاف موازین شرع و قانون اساسی بود، یک مورد دارای ابهام و دیگر موارد در دست بررسی است.
کدخدایی در ادامه نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه تعدادی از استانداران و فرمانداران در خصوص تخلفات انتخاباتی به دادسراها احضار شدند آیا این موارد در خصوص گزارش شورای نگهبان به قوه قضائیه بوده است؟ گفت: بارها گفتهام بخشی از تخلفات در حوزه صلاحیت شورای نگهبان است. آن هم تخلفاتی که در سرنوشت انتخابات تاثیرگذار باشد. اگر شورای نگهبان این را تشخیص داد می تواند نسبت به توقف یا ابطال انتخابات در یک حوزه یا چند حوزه انتخابیه اقدام کند. برخی تخلفات هم هستند که جرم انگاری شده و در حوزه قوه قضائیه است.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: اینگونه موارد را هر کسی می تواند برای قوه قضائیه ارسال کند. شورای نگهبان، هیاتهای اجرایی، هیاتهای نظارت یا مردم عادی. هر کسی ذی نفع باشد یا نباشد اگر تخلفی را ببیند می تواند گزارشی را به قوه قضائیه اعلام کند. مواردی که احتمال دادیم و گزارش تخلف بوده به قوهقضائیه ارسا ل کردیم. شورای نگهبان یا هر دستگاه دیگری هم می تواند گزارشاتی را ارائه دهد. از آن پس هم مسئولیت بر عهده قوه قضائیه است.
خبرنگار دیگری از کدخدایی پرسید بر اساس اصول 77 و 125 قانون اساسی آیا نباید موضو ع قرارداد نفتی با توتال به نظر مجلس برسد؟ که کدخدایی گفت: اگر مرحله قبل را سئوال می کنید به ما ارتباطی ندارد. آنچه شورای نگهبان نظارت دارد موافقتنامههای بینالمللی است. بر اساس تفسیری که وجود دارد دو طرف قرارداد باید دولت باشند، اگر قراردادهای کاری باشند که یک طرف بخش خصوصی است ضرورتی ندارد که به مجلس برود، مگر اینکه مجلس از باب نظارت ورود کند که در آن زمان پس از رسیدگی مجلس، شورای نگهبان اعلام نظر می کند. در این مورد قرارداد یک طرف دولت و یک طرف توتال است که بخش خصوصی است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از او خواست جزئیات ایرادات وارده شورای نگهبان به معاهده پاریس را تشریح کند، چنین توضیح داد: موافقتنامه پاریس برای بار اولی که به شورای نگهبان آمد چون به پیوست هایی اشاره شده بود که در آن ضمیمه نبود، اعضا خواستند که پیوستها ضمیمه شوند. شورای نگهبان هنوز نسبت به محتوا اظهار نظر نکرده، بعد از تکمیل ضمائم و تصویب مجلس اعلام نظر می شود.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگر مبنی بر اینکه برخی نمایندگان مجلس از نظارت قانونی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گله دارند، آیا شورای نگهبان در این باره گفتوگو و رایزنی هایی داشته است، گفت: این موضوع از جهت قانون اساسی در محدوده نظارت شورای نگهبان نیست. اینگونه هم بخواهیم مساله را با رایزنی حل کنیم خلاف قانون اساسی است. نظارت شورای نگهبان در اینباره نیازمند قانون جدیدی است تا یک ساز و کار مستقلی در نظر بگیرند و آن زمانی که یک نهاد نظارتی شکل گرفت می توانیم از این نظارت صحبت کنیم. فعلا این وظیفه بر عهده نمایندگان مجلس است. ما هم شنیدیم نمایندگان مجلس به این روش ایراد دارند و به دنبال اصلاح آن هستند.
خبرنگاری ضمن انتقاد از طرح موضوع کوپن تریاک از کدخدایی پرسید که آیا مصوبهای در این باره به شورای نگهبان رسیده یا خیر ؟ که وی گفت: در این خصوص ما هم از رسانه ها مطالبی را شنیدیم، اما هنوز مصوبه ای در این باره دریافت نکردهایم. قانون تشخیص مصالح و ضرورت چنین مصوبه ای را بر عهده مجلس گذاشته، منتظریم بعد از دریافت مصوبه اعلام نظر کنیم.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه هفته پیش شاهد آغاز به کار سامانه نظرات تفسیری شورای نگهبان بودیم در خصوص فعالیت این سامانه توضیح بدهید، اظهار کرد: در هفته گذشته دوستان در پژوهشکده شورای نگهبان تصمیم گرفتند که گزارشاتی را از فعالیت خود اعلام کنند. در همین باب مجموعه ای کتب منتشر شده در حوزه های مختلف وضعیت حقوق عمومی در جمهوری اسلامی ایران و مواردهای متعدد که از سوی شورای نگهبان اعلام نظر شده در آنجا وجود داشت. نسبت به سامانه هم باید بگویم این سامانه شروع به کار کرده بسیاری از گزارشهای پژوهشکده در آن قرار گرفته است. نسبت به مشروح مذاکرات تقنینی هم پیشتر گفته بودم سالهاست این مذاکرات به صورت کاغذی اعلام می شود ولی قرار است به صورت تدریجی بر روی این سامانه هم گذاشته شود.
به گزارش ایسنا، سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوال خبرنگاری دیگر مبنی بر اینکه بیش از دو سال است که در خصوص کمبود زمان نظارت شورای نگهبان موضوعاتی مطرح می شود در اینباره چه اقداماتی انجام شده است؟ گفت: درباره مصوباتی که ارسال می شود از باب نظارت تقنینی طبق قانون دو تا 10 روز فرصت داریم که البته نسبت به مصوبات جامع تر مانند برنامه های توسعه و بودجه فرصت کافی نداریم، ولی چون حکم قانون است با ایجاد جلسات فواق العاده درباره این موارد اعلام نظر میکنیم. نسبت به زمان انتخابات هم در سیاستهای کلی انتخابات ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است. امیدواریم در قانون جامع انتخابات که دولت و مجلس در صدد تصویب آن هستند، فاصله های زمانی به گونه ای باشد که شورای نگهبان فرصت کافی داشته باشد.
کدخدایی در پاسخ به سئوال خبرنگاری دیگر مبنی بر اینکه برخی از سیاسیون اعتقاد دارند که شورای نگهبان باید دلایل رد صلاحیتها را اعلام کند و این کار را نمیکند، همچنین اقدامات شورای نگهبان در موضوع انتخابات الکترونیک را توضیح دهید؟ گفت:باید ببینیم دستگاه هایی که در اینباره مسئولیت دارند چه اقداماتی کرده اند، البته ما تلاش می کنیم و دستگاههای مسئول را برای برگزاری انتخابات الکترونیک یاری می کنیم.
وی ادامه داد: البته موضوع احراز هویت در انتخابات گذشته الکترونیکی انجام شد. اگرچه سختی هایی برای مردم داشت، ولی به دنبال آن هستیم که مشکلات رفع شود.
کدخدایی در پاسخ به سئوال دیگر همان خبرنگار گفت: در خصوص سئوال اول تان هم باید بگویم شورای نگهبان به کسی التماس نمی کند و به دنبالش نمی افتد که بگوید بیایید دلایل رد صلاحیت تان را بگوییم. به خیلی از این افراد بارها دلایل توضیح داده می شود و با اعضا و کارشناسان صحبت می کنند و دوباره می گویند که دلایل به ما گفته نشد. این افراد نمی خواهند دلایل رد صلاحیت شان را قبول کنند. اگرچه کارشناسان ما این وظیفه را دارند که اگر آنها مایل باشند برایشان توضیح دهند.
کدخدایی در خصوص سوال دیگری درباره اینکه آیا در خصوص قانون انتخابات تاکنون جلساتی با دولت و مجلس داشتهاید؟ گفت: در زمان انتخابات و بعد انتخابات جلسات کارشناسی داشتیم و بعد از انتخابات جلساتی برای بررسی مشکلات انتخابات برگزار شد. هفته گذشته هم ملاقاتی با رئیس مجلس داشتم. قرار است جلسهای بین دولت، مجلس و شورای نگهبان و نهادهایی که در این باره ذی نفع هستند برگزار شود و ببینیم نسبت به مصوبه نهایی چه اقداماتی باید انجام شود. امیدواریم قبل از انتخابات آینده یک قانون جامع در اینباره داشته باشیم.
کدخدایی در پاسخ به آخرین سئوال مبنی بر اینکه شورای نگهبان چه زمانی به موضوع شاخص رجل سیاسی ورود می کند، گفت: با توجه به شکل کار کمیسیونی که در پاسخ قبل توضیح دادم، شورای نگهبان هم باید نظرات را در اینباره سریع اعلام کند که در بررسی آن لایحه این نظرات اعمال می شود.
منبع: ایسنا
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
دبیرکل موتلفه: سازمان بازرسی کل کشور به قرارداد توتال ورود کند/ نمیدانم چرا مجلس در این باره ساکت است؟
دبیرکل موتلفه سازمان بازرسی کل کشور به قرارداد توتال ورود کند نمیدانم چرا مجلس در این باره ساکت است آقای رئیس محترم قوه قضائیه حتماً توجه دارند که هر گونه فساد و ناپاکی به خصوص در قوه قضائیه چه تبعات شومی برای اداره کشور خواهد داشت دبیر کل حزب موتلفه با استقبال از موضعسخنگوی شورای نگهبان: قرارداد توتال را در صورت ورود مجلس بررسی میکنیم/ مراحل پیش از تصویب در مجلس به شورای نگه
سخنگوی شورای نگهبان قرارداد توتال را در صورت ورود مجلس بررسی میکنیم مراحل پیش از تصویب در مجلس به شورای نگهبان ارتباطی ندارد سخنگوی شورای نگهبان گفت اگر مجلس از باب نظارت به موضوع قرارداد نفتی با توتال ورود کرده و مصوبهای بگذراند شورای نگهبان به آن رسیدگی میکند به گزارش فاقرارداد توتال را در صورت ورود مجلس بررسی میکنیم/ مراحل پیش از تصویب در مجلس به شورای نگهبان ارتباطی ندارد
قرارداد توتال را در صورت ورود مجلس بررسی میکنیم مراحل پیش از تصویب در مجلس به شورای نگهبان ارتباطی ندارد سخنگوی شورای نگهبان گفت اگر مجلس از باب نظارت به موضوع قرارداد نفتی با توتال ورود کرده و مصوبهای بگذراند شورای نگهبان به آن رسیدگی میکند آفتابنیوز عباسعلی کدخدایی سوزیر نفت درباره قرارداد توتال به مجلس توضیح دهد
حاجی دلیگانی در تذکری وزیر نفت درباره قرارداد توتال به مجلس توضیح دهد نماینده اصولگرای شاهین شهر در مجلس در تذکری خواستار دعوت از وزیر نفت بهمنظور پاسخگویی درباره برخی ابهامات در قرارداد توتال شد اما رییس مجلس از او خواست که آییننامه داخلی مجلس را برای بیان تذکر رعایت کند بهتذکر نمایندگان مجلس به وزیر علوم درباره علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور
تذکر نمایندگان مجلس به وزیر علوم درباره علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نورتاریخ انتشار يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳ ۴۴ نمایندگان محلات و اراک در تذکری به وزیر علوم خواستار توضیح درمورد علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور شدند به گزارش فارس تذکرات کتبی نمایندگاندولت دوازدهم باید دولت کار باشد/ سازمان بازرسی کل کشور به قرارداد توتال ورود کند
حبیبی دولت دوازدهم باید دولت کار باشد سازمان بازرسی کل کشور به قرارداد توتال ورود کند دبیر کل حزب موتلفه با استقبال از موضع رئیس مجلس که گفته بود مجلس از کاندیدایی حمایت میکند که دغدغه رفع بیکاری داشته باشد گفت دولت دوازدهم باید دولت کار باشد به گزارش ایلنا محمدنبی حبیبی دقرارداد توتال، سایر شرکتها را برای ورود به بازار ایران ترغیب میکند
قرارداد توتال سایر شرکتها را برای ورود به بازار ایران ترغیب میکند یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت قرارداد اخیر که برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بسته شده سایر شرکتها را برای ورود به بازار ایران ترغیب میکند ضمن اینکه در استفاده از میادین مشترک و افزایش ضریب بازیافت تاثیرگذار اسزنگنه چهارشنبه درباره قرارداد توتال به مجلس گزارش میدهد
زنگنه چهارشنبه درباره قرارداد توتال به مجلس گزارش میدهد آفتابنیوز بهروز نعمتی اظهار کرد پیرو درخواست هیأت رئیسه مجلس و استقبال آقای زنگنه مقرر شد وزیر نفت صبح چهارشنبه در جلسه علنی مجلس گزارشی را در خصوص قرارداد توتال به مردم و نمایندگان ارائه کند وی افزود همچنین در پی جلچند اولویت فیروزکوه برای ورود نماینده مردم در مجلس از رفع معطلی پروژه دهکده سیب تا لزوم خروج تأمین ماسه از حری
چند اولویت فیروزکوه برای ورود نماینده مردم در مجلساز رفع معطلی پروژه دهکده سیب تا لزوم خروج تأمین ماسه از حریم شهر چند اولویت مهم شهرستان فیروزکوه برای ورود نماینده مردم در مجلس امروز باید بار دیگر مورد واکاوی قرار گیرد رفع معطلی پروژه دهکده سیب و لزوم خروج تأمین ماسه از حریم شهنظر اعضای کمیسیون انرژی مجلس درمورد قرارداد ایران و توتال/ از "شکسته شدن تابوی تحریمها و فشارهای آمریکای
نظر اعضای کمیسیون انرژی مجلس درمورد قرارداد ایران و توتال از "شکسته شدن تابوی تحریمها و فشارهای آمریکایی" تا "کاهش حجم بیکاری" اعضای کمیسیون انرژی مجلس مزایای قرارداد ایران و توتال را برشمردند به گزارش آخرین نیوز به نقل از خانه ملت عصر امروز مراسم انعقاد-
گوناگون
پربازدیدترینها