تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864754394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتباط 90درصد سرطان‌های ریه با مصرف سیگار


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ارتباط 90درصد سرطان‌های ریه با مصرف سیگار
یک فوق تخصص جراحی قفسه سینه گفت: 90درصد سرطان‌های ریه به علت مصرف سیگار رخ می‌دهد.
آفتاب‌‌نیوز : رامین نصرتی از سیگار به عنوان دلیل اصلی سرطان ریه نام برد و گفت: سرطان ریه به عنوان یکی از کشنده‌ترین نوع سرطان‌ها در جهان سالانه تعداد فراوانی از زنان و مردان را به کام مرگ می‌کشد. سرطان ریه در مراحل اولیه هیچ نشانه‌ای ندارد و بیماران اغلب زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد.


این جراح با بیان اینکه سرطان ریه یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در بیشتر کشورها است، افزود: ابتدا به نظر می‌رسید سرطان ریه بیماری مردان است، اما اکنون زنان به میزان تقریبا برابر مردان به سرطان ریه مبتلا می‌شوند. ۹۰ درصد سرطان‌های ریه و ۷۰ درصد بیماری‌های ریوی، به مصرف دخانیات مربوط می‌شود.


این فوق تخصص جراحی قفسه سینه بیمارستان روحانی بابل با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به سرطان ریه در سیگاری‌ها به‌شدت فراوان است، گفت: در افرادی که تا ۱۴نخ سیگار در روز می‌کشند، احتمال بروز سرطان ریه تا هشت برابر بیشتر می‌شود و اگر این تعداد به ۲۵ نخ برسد، احتمال ابتلا به این بیماری تا ۲۰ برابر افزایش می‌یابد.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: خطر مرگ ناشی از سرطان ریه، با افزایش تعداد نخ مصرفی سیگار، افزایش می‌یابد و هر چه فرد تعداد سیگار بیشتری مصرف کند، سرطان ریه در او کشنده‌تر می‌شود.


 وی با اشاره به وجود سیانور، بنزن، فلزات سنگین، سرب و غیره در دود سیگار افزود: وجود این مواد موجب ایجاد بدخیمی‌های متعدد، حمله قلبی، حمله مغزی و سرطان‌هایی همچون ریه، حنجره، حفره دهان، حلق، مری، معده، لوزالمعده، کلیه، مثانه، معده، پانکراس، گردن رحم و غیره می‌شود.


این فوق تخصص جراحی قفسه سینه با اشاره به اینکه مهم‌ترین دلیل سرفه‌های مزمن و طولانی، مصرف سیگار و دیگر مواد دخانی است، گفت: سیگار در درازمدت موجب تخریب ریه می‌شود و این تخریب به اندازه‌ای پیشرفت می‌کند که فرد برای ادامه‌ زندگی خود، به پیوند ریه نیاز دارد و بدون کپسول اکسیژن نمی‌تواند زنده بماند.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: سیگار کشیدن مادران نه تنها در دوران بارداری و پس از آن برای خودشان مضر است، بلکه دارای اثرات طولانی مدت بر روی نوزادان و فرزندان‌شان است.


وی گفت: بسیاری از این بیماری‌ها مانند تنفسی و یا کاهش کارکرد تنفسی در نوزادان و کودکان نیز با کشیدن سیگار اتفاق می‌افتد و مصرف هر کدام از والدین شدت این بیماری‌ها را وخیم‌تر می‌کند.


این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه نشانه‌های سرطان ریه سال‌های متعددی طول می‌کشد تا خود را نشان دهد، اظهار کرد: تغییر رنگ و مشاهده خون در خلط سینه، دوره‌های مکرر حالت ذات‌الریه یا برونشیت، افزایش میزان خلط سینه، خس خس کردن سینه، خستگی مفرط، از دست دادن اشتها، سر درد، درد استخوان و درد مفاصل، شکستگی‌های استخوان که مربوط به جراحت‌های تصادفی نباشد، عدم تعادل در راه رفتن و یا از دست دادن حافظه به صورت دوره‌ای، ورم گردن یا صورت، از دست دادن بی‌دلیل وزن و غیره از علائم سرطان ریه است.


منبع: ایسنا




۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن