تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868529456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخذ مالیات از خانه‌های خالی به کجا رسید؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اخذ مالیات از خانه‌های خالی به کجا رسید؟
اخذ مالیات از خانه‌های خالی به کجا رسید؟ رییس کل سازمان امور مالیاتی از رایزنی با وزارت راه و شهرسازی برای ایجاد سامانه ای جهت شناسایی خانه های خالی برای اخذ مالیات تا پایان سال جاری خبر داد.


به گزارش فرهنگ نیوز، سید کامل تقوی نژاد با اشاره به تلاش سازمان امور مالیاتی در خصوص عملیاتی کردن اخذ مالیات از خانه های خالی طبق قانون گفت: برای اخذ مالیات از خانه های خالی باید وزارت راه و شهرسازی سامانه ای برای شناسایی این واحدها ایجاد کند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی ادامه داد: طبق وعده وزارت راه و شهرسازی تا پایان سال 96 سامانه شناسایی واحدهای خالی ایجاد شده و اطلاعات این خانه ها استخراج می شود تا سازمان امور مالیاتی طبق آن به اجرای قانون اقدام کند.

وی با بیان اینکه در زمینه اخذ مالیات از خانه های خالی قانون وجود دارد، افزود: اطلاعات باید از سوی وزارت راه وشهرسازی در اختیار ما قرار بگیرد زیرا قانون مکلف کرده تا بر اساس سامانه اقدام کنیم.

آخرین وضعیت اخذ مالیات 10 درصدی از خانه های نوساز

تقوی نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اخذ مالیات 10 درصدی از خانه های نوساز به کجا رسید، گفت: در ماده 77 قانون مالیات های مستقیم یک حکم وجود داشت که بر آن اساس 10 درصد از نقل و انتقال واحدهای نوساز علاوه بر مالیات ماده 59 دریافت شود، طبق اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم که در سال 94 تصویب شد بر اساس لایحه ارایه شده از سوی دولت دهم قرار بر این شد که مالیات نقل و انتقال مسکن مثل سایر واحدهای تولیدی تلقی شود.

وی ادامه داد: در قانون مذکور گفته شده که باید به ماخذ اشخاص حقیقی و حقوقی از سود و زیان مربوط به واحدهای تولید مسکن مالیات اخذ شود، البته در آیین نامه ای که در دولت تصویب شده تلاش بر لحاظ شرایط حاکم بر مسکن و رکود آن بوده است.

تقوی نژاد گفت: تا حدودی آیین نامه اخذ مالیات از خانه های نوساز به نحوی تنظیم شده که مشوق های مربوط به سرمایه گذاری در این بخش کم رنگ نشود.

مشوق هایی برای سرمایه گذاری در بخش مسکن در نظر گرفته شده است

وی با اشاره به مشوق های در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاری در بخش مسکن، تصریح کرد: دایره شمول این ماده مربوط به کسانی است که پروانه ساخت آن ها از سال 95 به بعد صادر می شود و دیگر مشوقی که در این زمینه در نظر گرفته شده در خصوص قیمت تمام شده مسکن است، با توجه به اینکه که زمین نقش مهمی در نرخ مسکن دارد مقرر شده تا قیمت زمین به قیمت فروش لحاظ شود.

تقوی نژاد ادامه داد: وقتی قیمت فروش را برای زمین در نظر گرفتیم یعنی عمده هزینه های قابل قبول مالیاتی در قیمت تمام شده زمین لحاظ خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر برای اشخاص حقیقی اگر ظرف 3 سال نقل و انتقال صورت بگیرد مالیات اخذ می شود و برای شهرهای زیر 100 هزار نفر این امتیاز لحاظ  شده که مالیات اخذ نشود.

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور یادآور شد: برای اشخاص حقوقی به نسبت سود و زیان آن ها مالیات اخذ می شود و اگر واحد مسکونی سودی نداشته باشد مالیاتی پرداخت نمی شود.

ضرورت وصول مالیات مقطوع

وی با بیان اینکه بنده به عنوان یک کارشناس امور مالیاتی اجرای ماده 77  و اخذ مالیات از خانه های نوساز در شرایط فعلی را نمی پسندم، گفت: اعتقاد من این است که مالیات هر چه به سمت مالیات مقطوع میل پیدا کند هم کار وصول راحت تر می شود و هم تکلیف تولید کنندگان مشخص می شود.

تقوی نژاد ادامه داد: اجرایی نشدن این ماده شاید از جهت درآمدهای مالیاتی نسبت به دوره قبل 10 درصد میزان مالیات ما را کاهش دهد اما ما نمی خواهیم در شرایطی که نیاز است مسکن رونق بگیرد التهابی در این بخش به وجود بیاید.

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور از آمادگی سازمان امور مالیاتی برای همکاری با مسئولان وزارت راه و شهرسازی و سایر مسئولان مربوطه نسبت به اصلاحیه ای این ماده خبر داد و تصریح کرد: ما خواستار خروج مسکن از رکود هستیم.

 

منبع: خانه ملت


96/4/24 - 09:18 - 2017-7-15 09:18:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن