واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
سردردهای میگرنی معمولاً مداوم و شدید هستند اگر شما یا یکی از اطرافیانتان با سردردهای میگرنی درگیر هستید، حتماً با علائم این نوع سردرد آشنا هستید. سردردهای میگرنی در اغلب موارد به صورت یک طرفه، ضربان دار و با تاری دید همراه هستند. این سردردها همچنین ممکن است با علائم گوارشی نظیر تهوع و استفراغ همراه باشند.
میگرن
سردردهای میگرنی معمولاً مداوم و شدید هستند و با دلایلی از قبیل: تغییرات هورمونی در زنان، گرسنگی، بو یا عطر خاص، سیگار کشیدن یا بوی سیگار، خستگی یا خواب نامناسب، استرس، صداهای بلند، تابش نور مستقیم یا رقص نور به چشم، کمبود خواب و خوردن بیش از حد غذا، شروع یا تشدید شوند.
درمان سردردهای میگرنی
حتماً شما هم درباره درمان سردردهای میگرنی به اندازه کافی اطلاعات کسب کرده اید. بهجز مصرف برخی داروهای مسکن از قبیل پانادول یا ایبوپروفن، درمانهای دارویی دیگری از قبیل پروپرانولول، آمی تریپتیلین، سوماتریپتان، ارگوتامین، دپاکین و ... انجام می شود که مصرف زیاد یا طولانی مدت آنها عوارضی خواهند داشت.
سردردهای میگرنی را همچنین با روشهای درمانی از قبیل: تزریق بوتاکس، ماساژ، طب سوزنی، بیوفیدبک نیز کنترل می کنند که در برخی افراد مؤثر خواهند بود.
چند توصیه خانگی برای کمک به بهبود و درمان سردردهای میگرنی
چای فلفل قرمز، زنجبیل و نعناع در درمان سردردهای میگرنی
یک برش زنجبیل تازه، یک سر قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری نعناع خشک را درون دو فنجان آب جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه بمانند. بعد از صاف کردن این چای را به منظور کاهش علائم سردردهای میگرنی بنوشید. همچنین بهتر است مقداری عسل طبیعی نیز به آن اضافه فرمایید. از این چای به طور منظم استفاده فرمایید.
همچنین برای کنترل علائم سردردهای میگرنی می توانید؛ برگ نعناع تازه را به آب جوش اضافه فرمایید و بگذارید به مدت ده دقیقه بماند. سپس کمی عسل به آن بیفزایید و آن را استفاده فرمایید.
جینکوبیلوبا و بهبود سردردهای میگرنی
جینکوبیلوبا یک گیاه مؤثر برای تسکین سردردهای میگرنی است. این گیاه موجب خونرسانی مناسبتر به مغز و کاهش سردرد می شود. شما می توانید از عصاره این گیاه در قالب، کپسول و یا قرص استفاده فرمایید.
ریحان و کمک به کاهش سردردهای میگرنی
ریحان دارای بوی بسیار قوی است که در درمان سردردهای میگرنی مؤثر است. یکی از روشهای استفاده از ریحان برای بهبود سردردهای میگرنی استفاده موضعی آن است. روغن ریحان یک شل کننده عضلانی است و در رفع دردهای عضلانی و ریلکس شدن عضلات مؤثر است. شما می توانید از این روغن برای ماساژ شقیقه ها و پیشانی خود برای کاهش سردرد و رفع اسپاسم آن ناحیه استفاده فرمایید.
روش دیگر جویدن برگ ریحان تازه در زمان سردردهای میگرنی است.
نوشیدن چای ریحان نیز می تواند در کاهش سردردهای میگرنی مؤثر باشد. چند برگ ریحان را در آب جوش به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد آن را صاف کنید و بنوشید.
روش مؤثر دیگر در سردردهای میگرنی؛ استفاده از ریحان به همراه عنبر سائل است. مقدار دو قاشق چایخوری ریحان خشک را به مقدار سه فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید سرد شود. پس از آن اضافه کنید دو قاشق غذاخوری عنبر سائل را به این چای و آن را درون یک پارچه بریزید. آن پارچه را روی پیشانی بگذارید تا درد التیام پیدا کند.
نوشیدن چای ریحان نیز می تواند در کاهش سردردهای میگرنی مؤثر باشد
سرکه درمانی برای سردردهای میگرنی
استنشاق سرکه یکی از راه های تسکین سردردهای میگرنی است. به مقدار مساوی از سرکه و آب با هم مخلوط کنید و بگذارید به جوش آید. بخور حاصل از آن را استنشاق کنید تا سردرد شما تسکین یابد. همچنین می توانید لیف حمام خود را از سرکه خیس کنید و بگذارید 20 دقیقه داخل یخچال باقی بماند. سپس با کمی فشار از آن بر روی سر و گردن استفاده کنید که این می تواند نوعی ماساژ مؤثر برای تسکین سردردهای میگرنی باشد. دانه کتان و کاهش سردردهای میگرنی
دانه کتان دارای خواص ضدالتهاب می باشد، بذر کتان یک انتخاب عالی برای کاهش التهاب در بدن و کنترل سردردهای میگرنی است. یک چای با اضافه کردن یک قاشق چایخوری تخم کتان در یک فنجان آبجوش تهیه کنید. بگذارید مدتی بمانید و بعد مایع آن را صاف کنید و حداقل دو بار در روز از این چای بنوشید. شما می توانید از این چای برای ماساژ عضلات بدنتان نیز استفاده فرمایید.
نوشیدن قهوه مؤثر در تسکین سردردهای میگرنی
نوشیدن یک فنجان قهوه در ابتدای شروع سردردهای میگرنی می تواند به کنترل و تسکین آن کمک بسزایی کند.
مصرف منیزیم مؤثر در درمان سردردهای میگرنی
استفاده از منابع غذایی غنی از منیزیم از جمله: تخم کدوتنبل، لوبیا، سبزیجات برگ سبز، کلم بروکلی و مکمل منیزیم می تواند در کمک به کنترل سردردهای میگرنی، بخصوص در افرادی که دچار کمبود منیزیم هستند کمک کننده باشد.
ماساژ دادن انگشت کوچک دست و تسکین سردردهای میگرنی
ماساژ انگشت کوچک دست و پا می تواند به رفع سردردهای میگرنی شما کمک بسیاری کند. برای این درمان مدت ماساژ برای هر بار حداقل ده دقیقه و به فواصل این کار را تکرار فرمایید (حداقل سه بار) تا درمان انجام شود. بابونه در درمان سردردهای میگرنی مؤثر است
خواص ضد اسپاسم و ضدالتهابی بابونه به تسکین درد و سردردهای میگرنی کمک می کند. 2-3 قاشق چایخوری از گل بابونه خشک را در یک فنجان آب داغ ریخته و بگذارید کمی بماند. پس از آماده شدن، کمی آب لیمو و عسل به آن بیفزایید. این چای گیاهی را سه بار در روز برای تسکین سردردهای میگرنی بنوشید.
خواص ضد اسپاسم و ضدالتهابی بابونه به تسکین درد و سردردهای میگرنی کمک می کند
روغن ماهی و تسکین سردردهای میگرنی
روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای کمک به کاهش التهاب، کاهش احتمال لخته شدن خون و کنترل فشارخون مؤثر است. شما می توانید از کپسول روغن ماهی یا روغن ماهی مایع با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از آن در آب پرتقال استفاده کنید. مصرف روغن ماهی در درمان سردردهای میگرنی مؤثر است.
بوی سیب و تسکین سردردهای میگرنی
خوردن سیب و بوییدن آن در تسکین سردردهای میگرنی مؤثر است. پوست درخت بید (Willow bark) مؤثر در درمان سردردهای میگرنی
پوست درخت بید حاوی ترکیبی به نام سالیسین است که موجب کنترل درد، تب و التهاب می شود. به همین دلیل این گیاه یک مسکن مناسب برای سردردهای میگرنی است. برای استفاده از پوست درخت بید در کنترل سردردهای میگرنی، مقداری از آن را درون یک قابلمه آب بجوشانید. لازم است در حالت جوش خوردن به مدت 5 الی 10 دقیقه باقی بماند. بعد از آن به مدت سی دقیقه صبر کنید و بعد از آن استفاده فرمایید. از این نوشیدنی 3 تا 4 فنجان در روز استفاده فرمایید.
مصرف پوست درخت بید برای افراد زیر 16 سال و مادران باردار منع دارد. همچنین استفاده از این گیاه برای افرادی که به آسپیرین حساسیت و یا واکنش گوارشی نشان می دهند توصیه نمیشود. بومادران و سردردهای میگرنی گیاه بومادران دارای خواص ضد میکروبی، ضد اضطراب و خاصیت ضد درد است که باعث کاهش درد بخصوص سردردهای میگرنی می شود. شما می توانید از کپسول عصاره این گیاه استفاده فرمایید. سعی کنید قبل از مصرف آن با دکتر خود مشورت کنید. علاوه بر این، چای تهیه شده از بومادران خشک شده می تواند نتایج مؤثری برای کنترل سردردهای میگرنی داشته باشد. منبع: tebyan.net
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]