تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798076659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولين پيمان ممنوعيت سلاح‌هاي هسته‌اي تصويب شد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: امريكا و 8 كشور اتمي پيمان جديد را امضا نكردند...

به گزارش تراز ،اولين معاهده ممنوعيت سلاح‌هاي هسته‌اي (Ban) تصويب شد. اين معاهده بر خلاف پيمان عدم اشاعه (Nonproliferation-NPT-Treaty) كه دولت‌ها را به دو دسته دارنده و فاقد سلاح‌هاي هسته‌اي تقسيم مي‌كرد، از توسعه، آزمايش، توليد، مالكيت يا تهديد به استفاده از سلاح‌هاي هسته‌اي ممنوع كرده است.122 كشور منهاي امريكا، رژيم صهيونيستي، چين، فرانسه، كره شمالي، هند، پاكستان، انگليس و روسيه پيمان ممنوعيت سلاح‌هاي هسته‌اي (PNT) را تصويب كردند. تا پيش از اين پيمان عدم اشاعه سلاح‌هاي هسته‌اي معروف به ان‌پي‌تي به دنبال كنترل سلاح‌هاي هسته‌اي بود ولي معاهده جديد كه در 10 صفحه تهيه شده، از ممنوعيت مالكيت سلاح‌هاي هسته‌اي حمايت مي‌كند. اين معاهده جديد را جمعه شب 122 كشور غيرهسته‌اي تأييد و امضا كردند و راه براي ورود كشورهاي ديگر به آن نيز باز است ولي كشورهاي هسته‌اي از جمله امريكا آن را برخلاف واقعيت‌هاي جاري مي‌دانند و نه تنها آن را امضا نكرده‌اند بلكه مي‌گويند كمكي هم به صلح و امنيت جهاني نمي‌كند. اين معاهده جديد با رهبري استراليا، برزيل، مكزيك، آفريقاي جنوبي و نيوزيلند تصويب شده است؛ كشورهايي كه در واقع منتقد رژيم كنترل تسليحاتي هستند كه«ان پي تي» آن را پايه‌گذاري كرده است. هلند با اين معاهده مخالفت و سنگاپور هم از رأي‌گيري در اين معاهده خودداري كرد. ژاپن به عنوان تنها قرباني سلاح‌هاي هسته‌اي، حتي حاضر نشد در نشست‌هاي منتهي به تصويب اين معاهده شركت كند.
 
اياين وايت گومز رئيس دوره‌اي مجمع عمومي سازمان ملل متحد در گفت و گو با گاردين گفت:‌تصويب اين معاهده كه حدود 70 سال بعد از به‌كارگيري اثر مخرب سلاح‌هاي هسته‌اي صورت گرفته، نشان دهنده اين است كه جامعه بين‌المللي «خواستار حركت به سمت يك پارادايم كاملاً متفاوت امنيتي است كه شامل سلاح‌هاي هسته‌اي نيست.»
سفراي امريكا فرانسه و انگليس به عنوان سه كشور دارنده سلاح هسته‌اي در يك بيانيه مشترك گفته‌اند دولت‌هايشان هيچ قصدي براي ملحق شدن به اين معاهده ندارند زيرا به ادعاي آنها اين معاهده «آشكارا واقعيت‌هاي محيط امنيتي بين‌المللي را ناديده مي‌گيرد.» اين سه كشور كه خود دارنده بيشترين تعداد سلاح‌هاي هسته‌اي هستند، گفته‌اند كه اين معاهده جديد چاره‌اي براي سلاح‌هاي هسته‌اي كره‌شمالي در نظر نگرفته است. وزارت خارجه امريكا هم در بيانيه‌اي جداگانه گفت كه «امريكا در اين مذاكرات شركت نكرده و از معاهده مذكور حمايت نخواهد كرد.» واشنگتن در بخش ديگري از اين بيانيه كشورهاي موافق با اين معاهده را به ناديده گرفتن «چالش‌هاي امنيتي فعلي» متهم و تأكيد كرده است: «اين معاهده به نابودي حتي يك سلاح هسته‌اي هم منجر نخواهد شد و امنيت هيچ كشوري را هم بالا نخواهد برد.»
 معاهده جديد كه روز جمعه تصويب شد، براي اولين بار جهان عاري از سلاح هسته‌اي را وارد ادبيات معاهدات كرده است. كارشناسان كنترل تسليحات مي‌گويند اين معاهده مانع اين مي‌شود كه كشورهاي دارنده تسليحات هسته‌اي پشت معاهداتي مانند ان پي تي مخفي شوند. ريچارد مويز مدير عامل سازمان موسوم به «ماده 36» در انگليس درباره اين معاهده به خبرگزاري فرانسه گفته است: «موضوع كليدي اين است كه اين (معاهده) چشم‌انداز حقوقي را دگرگون مي‌كند و مانع اين مي‌شود كه دولت‌هاي دارنده سلاح‌هاي هسته‌اي بتوانند پشت اين ايده كه سلاح‌هايشان مشروع است مخفي شوند.»


منبع: جوان

اخبار اقتصادی


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf






زمانبندی انتشار: 18 تير 1396 - 11:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن