تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842344598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای کنسرت و برخی ائمه جمعه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ماجرای کنسرت و برخی ائمه جمعه
برخی ائمه جمعه و بعضی رسانه‌ها می‌گویند کنسرت دغدغه اصلی مردم نیست اما هر هفته در نماز جمعه و رسانه‌ها به آن می‌پردازند. واقعا اگر دغدغه نیست چرا هر هفته به این موضوع اشاره می‌شود. بهتر نیست به جای مسئله‌ای مانند کنسرت به دغدغه‌های مهم‌تر مردم پرداخته شود.
عصر ایران؛ مصطفی داننده- آیت‌الله طباطبایی‌نژاد امام جمعه محترم اصفهان در خطبه‌های نماز جمعه دیروز اصفهان گفت:« بیش از 75 درصد از مردم اصفهان دغدغه دین دارند و نیازی به کنسرت ندارند ما نباید همه را فدای چند درصد باقیمانده کنیم.» این سخنان امام جمعه اصفهان بازتاب گسترده‌ای در جامعه داشت و بسیاری از مردم را به یاد دوران انتخابات ریاست جمهوری و ماجرای 4 درصدی‌ها و 96 درصدی‌ها انداخت. تقسیم بندی که باعث شد مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین در سخنرانی خود در پاریس به این موضوع اشاره و از ادعای ناکارآمدی جمهوری اسلامی بر اساس همین تقسیم بندی سخن بگوید. سوال‌های متعددی در مورد این تقسیم بندی‌ها وجود دارد. اولین آن مبنع اعلام این درصدهاست. امام جمعه اصفهان و شهردار تهران آمار 96 و 75 را از کجا آورده‌اند؟ کدام منبع آماری رسمی کشور این تقسیم بندی را انجام داده است؟ کدام نهاد دانشگاهی در مورد این آمارها کار تحقیقاتی انجام داده است؟ تقریبا پاسخی برای این سوال‌ها وجود ندارد. رییس جمهور روحانی در جریان مناظره‌ها در مورد این آمارها به نکته‌ی جالبی اشاره کرد. او گفت احتمالا چون سال 96 است از آمار 96 درصد سخن به میان می‌آید. شاید اگر انتخابات در سال 98 بود، آمار تبدیل به 98 درصد می‌شد.

ماجرای کنسرت و برخی ائمه جمعه

واقعا اگر امام جمعه محترم آمار علمی در مورد دارند کاش آن را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند تا محققین و جامعه شناس‌ها از آن استفاده کنند. 58 درصد از مردم استان اصفهان در انتخابات ریاست جمهوری به حسن روحانی رای دادند. رییس جمهور روحانی از کسانی است که موافق برگزاری کنسرت در شهرهای مختلف است. در جریان مناظره‌ها هم به این موضوع اشاره کرد. رای مردم اصفهان به روحانی نشان می‌دهد که آنها هم طرفدار برگزاری کنسرت هستند. بنابراین و با توجه به آمار رای دهندگان به حسن روحانی در انتخابات می‌توان گفت آمار امام جمعه محترم چندان با واقعیت اصفهان همخوانی ندارد. مشخص نیست چرا برخی از آقایان علاقه دارند به جامعه القا کنند کسانی که اهل رفتن به کنسرت هستند، علاقه‌ای به دین ندارند. فضای را به سمتی پیش می‌برند که هرکس به کنسرت رفت گویی یک منکر بزرگ را مرتکب شده است. در اینجا باید گفت نه تنها رفتن به کنسرت منافاتی به دین دار ندارد بلکه بسیاری از کسانی که به کنسرت می‌روند دغدغه دین دارند. کسانی که به کنسرت می‌روند همان جوانانی هستند که در ایام محرم در مراسم عزاداری اباعبدالله شرکت می‌کنند. همین جوانان در انتخابات و در راهپیمایی 22 بهمن حضور دارند. حضورهایی که صداوسیما توجه بسیار پررنگی به آن دارد. نمی‌شود وقتی این جوانان به راهپیمایی می‌روند بگوییم آنها انقلابی هستند و وقتی به کنسرت می‌روند بگوییم دغدغه دین ندارند. در این میان خودنمایی می‌کند این سوال اصلی قشر جوان کشور است. آنها از خود می‌پرسند که چگونه در کشوری که قانونش یکی است و نهادی به نام وزارت ارشاد اسلامی برای کنسرتی، فیلمی، تئاتری مجوز صادر می‌کند بعد شخص دیگری آن را تعطیل می‌کند و با به برگزرای آن اعتراض می‌کند. جوانان دچار یک دوگانگی شده‌اند که بالاخره در این کشور چه باید بکنند؟ آنها در یک کشور اسلامی در کنسرتی که از سوی وزارت ارشاد اسلامی مجوز گرفته است شرکت می‌کنند و بعد متهم "دین دار نبودن" می‌شوند. آیا اینگونه رفتار کردن با جوانان درست و اخلاقی است؟ برخی ائمه جمعه و بعضی رسانه‌ها می‌گویند کنسرت دغدغه اصلی مردم نیست اما هر هفته در نماز جمعه و رسانه‌ها به آن می‌پردازند. واقعا اگر دغدغه نیست چرا هر هفته به این موضوع اشاره می‌شود. بهتر نیست به جای مسئله‌ای مانند کنسرت به دغدغه‌های مهم‌تر مردم پرداخته شود. بهتر است هر چه زودتر به ماجرای کنسرت و برچسب زدن به کسانی که به کنسرت می‌روند پایان دهیم و سعی نکنیم جامعه را به دین دار و غیر دین دار، تقسیم کنیم.

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۶ - 08 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن