واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
روحانی:شهید بهشتی مظلومترین فرد بنام انقلاب در سال ۵۸ و ۵۹ بود/ او در برابر اتهامات، صبر را خسته کرد/حل برخی مشکلات کشور مورد خواست بدخواهان و دشمنان نیست
رییسجمهور از آیتالله شهید بهشتی به عنوان یکی از چهرههای استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.
روز نو : رییسجمهور از آیتالله شهید بهشتی به عنوان یکی از چهرههای استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.
حجتالاسلام حسن روحانی در همایش گرمیداشت هفته قوه قضاییه که صبح امروز در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، گفت: هفته قوه قضاییه را به مسئولان عالی رتبه این قوه و همه قضات و کارکنان شریف این قوه مهم و ریاست محترم قوه قضاییه تبریک و تهنیت عرض میکنم.
او با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی معمار قانون اساسی و قوه قضاییه پس از انقلاب اسلامی است. بیتردید شهید بهشتی جزو چهرههای استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور بودند. ویژگیهای خاص به خود داشتند. من حدود ۲۱ سال از نزدیک با ایشان آشنا بودم؛ از سال ۱۳۴۰ تا پایان زندگی مبارکشان.
رییس قوه مجریه افزود: همواره در جلسات تدبیر و مدیریت ایشان درس آموز بود. در سال ۵۸ جلسات مستمری داشتیم که شهید بهشتی، مقام معظم رهبری، شهید باهنر، آیت الله هاشمی رفسنجانی و تعدادی از بزرگان نظام در آن جلسات هفتگی شرکت میکردند. معمولا مسائل هفته در آن جلسه مورد بررسی قرار میگرفت و آن جلسه تا تشکیل مجلس شورای اسلامی یعنی خرداد سال ۵۹ ادامه داشت.
روحانی با بیان اینکه شهید بهشتی از آغاز فعالیتشان در دهه ۴۰ هم به فکر تربیت دانش آموزان ویژه در دبیرستان دین و دانش قم و هم به فکر تاسیس یک مدرسه دینی لازم برای طلاب بود، تصریح کرد: ایشان مدیریت مدرسه علوی را برعهده داشت که علاوه بر دروس دینی، دروس دیگری مانند ریاضیات و تاریخ هم تدریس میشد. ایشان خودشان هم درسی را متکفل بود که در رابطه با سیره پیامبر (ص) بود. گاهی هم درسهای مدرسه را برعهده میگرفت. ما حاشیه ملا عبدالله را هم از ایشان یاد گرفتیم. ایشان مکاسب را هم تدریس میکرد.
او با بیان اینکه شهید بهشتی فرد دقیقی در تربیت جوانان برای مدیریت کشور و تربیت طلاب برای مواجه شدن با نیازهای زمان بود، خاطرنشان کرد: از آغاز نهضت اسلامی، ایشان در کنار امام راحل بود. پس از پیروزی انقلاب در کنار انقلاب بود. صبر ایشان به گونهای بود که صبر خسته میشد ولی ایشان نه. آن همه اتهام که تمام نمیشد.
رییس جمهور ادامه داد: کمتر مظلومی را در تاریخ انقلاب اسلامی مشاهده میکنیم. البته ایشان آسیاب به نوبت را هم گفت و نوبت دیگران هم فرارسید. ولی در سال ۵۸ و ۵۹ مظلومترین فرد بنام انقلاب بود. من آخرین باری که ایشان را زیارت کردم، چهارشنبه قبل از شهادت ایشان بود. یکساعت قبل از نماز، باهم نماز خواندیم، باهم نهار خوردیم و یک ساعت بعد هم با ایشان صحبت کردم.
روحانی با اشاره به آن دیدار ابراز داشت: شهید بهشتی گفت من چند ماه پیش نزد امام رفتم و قصد اعلام استعفا را داشتم. نزد امام بودیم و هزاران نفر برای امام شعار میدادند. ایشان گفت قبل از مطرح کردن استعفا، امام گفت آقای بهشتی میبینی مردم چه میگویند؟ امام گفت اگر همه مردم ایران شعارشان درود بر خمینی باشد یا شعارشان مرگ بر خمینی باشد، برای من فرقی نمیکند.
او اضافه کرد: شهید بهشتی به من گفت وقتی امام این حرف را زد از طرح استعفا خجالت کشیدم. روح بلند امام چنین شاگردانی را پرورش میداد. در حوادث سال ۵۸ و ۵۹ توهینهای زیادی به ایشان میشد. به یاد دارم توهینها، به جریان طبیعی تبدیل شده بود که بزرگان نظام در کوچه و خیابان و حتی در اجتماعات بزرگ مورد توهین قرار بگیرند ولی شهید بهشتی صبر کرد و از خود سعه صدر نشان داد و به ما آموخت هرچیزی که برای نظام و استحکام نظام و انقلاب به راحتی تحمیل کنیم و بدانیم اگر کسی اخلاص داشت وبرای خدا تلاش کرد، هرچه مشکلتر باشد، اجر و مزد بیشتری را به ما عنایت خواهد کرد.
رییسجمهور یادآور شد: گروهکها با کمک قدرتهای بزرگ در تلاش بودند تا انقلاب ما استمرار پیدا نکند که البته با رهبری امام ودر پیش گرفتن خط شهدا، از کنار آن گذشتیم.
روحانی از جنگ تحمیلی به عنوان دومین معضل در سالهای ابتدایی انقلاب یاد کرد و گفت: جنگی از طرف همسایه به ظاهر تحمیل شد اما یک دنیا در پشت آن بودند. ۸ سال سختترین روزها را گذراندیم که برای تهیه یک سلاح ساده کلاشینکف زحمت داشتیم. به خاطر دارم یک هواپیما کلاشینکف که وارد کشور شد کلی خوشحال شدیم.
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]