تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842331058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«حقوق کیفری در قرآن» راهی بازار نشر شد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کتاب «حقوق کیفری در قرآن؛ بررسی و نقد شبهات» به قلم سعید داودی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی راهی بازار نشر شد.

به گزارش تراز ،قوانین مطرح شده در قرآن به‌ویژه در حوزه حقوق کیفری، همواره مورد شبهه و پرسش قرار داشته و در عصر حاضر نیز این مساله شدت یافته است. کتاب «حقوق کیفری در قرآن؛ بررسی و نقد شبهات» تالیف سعید داودی، استادیار گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در قالب چهار فصل با عنوان‌های «کلیات»، «جرم‌انگاری»، «مجازات‌ها» و «شیوه اجرای مجازات» به دنبال تبیین صحیح حقوق کیفری قرآن در بخش جرم‌انگاری‌ها و مجازات‌ها و پاسخ روشن به شبهات در این‌باره است.
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: «یکی از شاخه‌های حقوق، حقوق کیفری است که برگرفته از کتاب و سنت و آموزه‌های اسلامی است. در عصر حاضر که حقوق کیفری یا به تعبیر دیگر حقوق جزا، جایگاه ویژه‌ای در مراکز تحقیقی و دانشگاهی و در مراکز قانون‌گذاری کشورها دارد و حتی در ابعاد بین‌المللی به آن توجه می‌شود، حقوق کیفری اسلام نیز در کانون توجهات قرار گرفته و گاه با انتقادات تند مواجه شده، ناکارآمد و غیرانسانی دانسته شده است؛ به‌ویژه پس از طرح جهانی حقوق بشر و منشور ملل متحد و گزارش‌های سالیانه سازمان حقوق بشر از دیگر کشورها، فشارها بر کشورهایی که حقوق کیفری خود را برمبنای اسلام قرار داده‌اند، هرساله بیشتر می‌شود و در پی آن شبهاتی نیز در مراکز علمی و تحقیقاتی درباره حقوق کیفری قرآن به‌صورت گسترده مطرح شده است تا آنجا که برخی مسلمانان نیز تحت‌تاثیر قرار گرفته و محترمانه آن قوانین را زمانمند می‌دانند؛ بدین‌معنی که این قوانین در عصر حاضر، خشن و تنفرآمیز است و نفرت جامعه جهانی را در پی دارد؛ از این‌رو معتقدند باید از کیفرهای جایگزین بهره برد. گستردگی این شبهات و طرح رسانه‌ای آن به شیوه‌های گوناگون و تلاش برای تغییر قوانین آن در کشورهای اسلامی، ضرورت پاسخگویی به این شبهات را آشکار می‌کند.»
«شرب خمر» یکی از موضوعاتی است که در این کتاب از منظر قرآن و سنت و فقه و موارد حقوقی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در صفحه 221 در این‌باره می‌خوانیم: «قرآن کریم، شرب خمر را جرم دانسته و در روایات (حر عاملی؛ وسائل‌الشیعه؛ ج28، ص 220-223) و فقه اسلامی (محقق حلی؛ شرائع‌الاسلام؛ ج4، ص 156/ محمدحسن نجفی؛ جواهرالکلام؛ ج41، ص 457) برای شارب خمر، هشتاد تازیانه حد مقرر شده است. صاحب جواهر بر این کیفر، ادعای عدم خلاف، بلکه ادعای اجماع کرده است. فقهای امامیه معتقدند خمر نه تنها در شریعت اسلام، بلکه در همه شرایع الهی حرام بوده و هرگز در هیچ شریعتی مجاز نبوده است (فاضل مقداد؛ کنزالعرفان؛ ج2، ص304/ سید عبدالاغلی سبزواری؛ مواهب‌الرحمان؛ ج8، ص 240). از امام رضا (ع)  نیز نقل شده است که فرمود: «خداوند هیچ پیامبری را نفرستاد جز آنکه خمر را حرام کرد»... بنابراین، آنچه در عهدین از جواز شرب خمر آمده است، از نظر ما صحت ندارد. سید مرتضی تصریح می‌کند که مطابق اعتقاد امامیه، خمر از سوی همه انبیا و در همه کتاب‌هایی که از سوی خدا نازل شده است، حرام شمرده شده و تحریم آن چیز تازه‌ای نبوده است، بنابراین نسبت حلیت خمر که یهود و نصارا به انبیای خود داده‌اند، دروغی است که به پیامبران خود بسته‌اند. (سیدمرتضی؛ الانتصار؛ ص 421-422).»
نخستین چاپ کتاب «حقوق کیفری در قرآن؛ بررسی و نقد شبهات» در 448 صفحه با شمارگان 300 نسخه به بهای 35 هزار تومان منتشر شده است.



اخبار اقتصادی


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf






زمانبندی انتشار: 10 تير 1396 - 13:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن