تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوشا به سعادت كسیكه عمل، علم، دوستى، دشمنى، گرفتن، رها كردن، سخن،سكوت ،كردار و گفتارش ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817967803




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

90 درصد بیمارستانها مجهز به دستگاههای بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت: 90 درصد بیمارستانها مجهز به دستگاههای بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی هستند
90 درصد بیمارستانها مجهز به دستگاههای بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی هستند

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، کیفیت استانداردهای بی خطرسازی زباله های بیمارستانی در کشور از دید سازمان جهانی بهداشت را مطلوب برشمرد. به گزارش ایلنا از وبدا؛ خسرو صادق نیت، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت پسماندهای بیمارستانی را شامل سه قسمت دانست و گفت: 75 درصد پسماندها مشابه پسماندهای خانگی هستند؛ مانند زباله های سیستم اداری، آشپزخانه و باغبانی.
وی حدود 20 تا 25 درصد پسماندهای بیمارستانی را پسماندهای عفونی دانست و افزود: بین یک تا دو درصد از پسماندها نیز مانند داروهای شیمی درمانی ، پسماندهای شیمیایی هستند.

دکتر صادق نیت یادآور شد: به طورکلی پسماندهای عفونی و شیمیایی، پسماندهایی هستند که خطر زیست محیطی ایجاد می کنند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت مقدار تولید پسماند به صورت روزانه را بسته به تعداد تخت و نوع بیمارستان و گردش کاری بیمارستان دانست و افزود: در تهران که 200 بیمارستان وجود دارد، برآورد می شود،100 تن پسماند تولید شود و حدود 20 تا 30 تن از این پسماندها نیازمند مدیریت ویژه است.

دکتر صادق نیت با بیان این که تفکیک زباله ها از جمله اقداماتی است که بیمارستان ها انجام می دهند، گفت: زباله های شبه خانگی و معمولی باید از زباله های عفونی و خطرزا جدا شوند که این اقدام در قالب تفکیک زباله های بیمارستانی با کیفیت قابل قبولی در 90 درصد بیمارستان ها انجام می شود و پسماندهای تیز و برنده نیز در محفظه های جداگانه جمع آوری می شوند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: اقدامی که طی سال های اخیر در تمام بیمارستان ها صورت می گیرد، بی خطرسازی زباله های عفونی در داخل بیمارستان ها است؛ یعنی اجازه داه نمی شود، تا زمان رفع عامل عفونت، پسماندهای عفونی از بیمارستان خارج شوند.

وی ادامه داد: دستگاه های ویژه ای در اکثر بیمارستان ها نصب و راه اندازی شده اند که کار بی خطرسازی زباله های عفونی را برعهده دارند. بعداز این اقدام، زباله ها از بیمارستان خارج و دفن می شوند.

دکتر صادق نیت در ادامه به بازدید ماه گذشته نماینده WHO از سیستم بی خطرسازی بیمار ستان ها اشاره کرد و گفت: به گفته وی سیستم بی خطرسازی ما از آنچه که WHO در جهان توصیه کرده است، یک درجه بالاتر بوده و کیفیت مطلوبی دارد.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: سیستم دفع و بی خطرسازی پسماند در کشور ما توسط سازمان جهانی بهداشت مورد تایید قرارگرفته است.

وی افزود: این درجه از بی خطرسازی که برای پسماندهای عفونی انجام می شود، کاری است که برای تجهیزات جراحی در اتاق های عمل توسط اتوکلاو انجام می شود. یعنی استانداردهای ما مشاب ضدعفونی کننده تجهیزات اتاق عمل است و استانداردهای ما در کشور درجه اطمینان بالایی دارد.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه باید تمام بیمارستان ها را به استفاده درست از دستگاه و اقدامات بی خطرسازی پسماند سوق داد، افزود: مدیریت دفع پسماند بیمارستانی برعهده تولیدکننده پسماندهای ویژه است. یعنی بیمارستان ها تحت نظارت وزارت بهداشت، خود مسئول دفع پسماندهای ویژه هستند و زمانی که پسماند عفونی از حالت عفونی خارج شده و به زباله های عادی تبدیل شدند، دفع شان برعهده شهرداری است.

وی با اشاره براینکه بر کار تمام بیمارستان ها نظارت می شود، گفت: بیمارستان هایی که کار خود را به خوبی انجام ندهند، مورد بازخواست قرار می گیرندو در حال حاضر دفع پسماندهای بیمارستانی باکیفیت مطلوبی انجام می شود و تنها 10 درصد بیمارستان ها در این زمینه نقص دارندکه از این تعداد نیز حدود 6 درصد بیمارستانها دستگاه را خریداری کرده و درحال راه اندازی هستند.

دکتر صادق نیت در ادامه با بیان این که نظارت ها بر دفع پسماندهای بیمارستانی در قالب 4 سطح انجام می شود ، در توضیح گفت: در هر بیمارستان، کارشناسانی حضور دارند که بر کار تفکیک پسماند نظارت می کنند. در هراستان نیز یک دانشگاه مسئول نظارت است. در کنار این نظارت ها، ستاد اصلی وزارت بهداشت بر کار بیمارستان ها نظارت می کند و نتیجه نظارت ها براعتباربخشی بیمارستان و رتبه و درجه بیمارستان ارتباط مستقیم دارد و نهایتا چند دانشگاه مرجع نیز خروجی دستگاه ها را مورد بررسی قرار می دهند و خروجی دستگاه ها مورد تایید آزمایشگاه های محیط زیست قرار دارد.

۱۳۹۶/۰۴/۱۰ ۱۱:۴۴:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن