واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون رئيس جمهوري خبر داد: ارائه پيش نويس نهايي نقشه جامع علمي كشور ظرف 4 ماه آينده
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: معاون علمي و فناوري رييس جمهور گفت: پيش نويس نهايي نقشه جامع علمي كشور ظرف چهار ماه آينده براي دريافت نظرات و پيشنهادات نهايي در اختيار عموم قرار مي گيرد.
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"،دكتر صادق واعظ زاده در يك نشست خبري كه در بنياد ملي نخبگان برگزار شد با اشاره به ويرايش نقشه جامع علمي كشور توسط بالغ بر 500 نفر از صاحب نظران و پژوهشگران گفت: پيش نويس نهايي اين نقشه پس از دريافت نظرات نهايي از عموم مردم براي تصويب به شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي رسد.
وي افزود: تدوين نقشه جامع علمي كشور كه به دستور مقام معظم رهبري صورت گرفته در طول هشت ماه گذشته با سرعت و كيفيت خوبي صورت گرفت و در كميته هاي متعدد به طراحي اين نقشه پرداخته شد.
وي افزود: در ابتداي كار اين نقشه مورد نقد و بررسي شوراي تخصصي نقشه جامع علمي كشور قرار گرفت و بر اساس پيشنهادات ارائه شده پيش نويس دوم و سوم آن تهيه شد.
وي افزود: در اين پيش نويس چشم انداز علم و فناوري به صورت مشروح مشخص شده و مباني نظري و ارزشي آن به دقت تدوين شده است.
واعظ زاده از حذف كامل بي سوادي در كشور بر اساس نقشه جامع علمي كشور ظرف مدت كوتاه خبر داد و گفت: بايد آگاهي هاي علمي مردم در سطح جامعه افزايش يابد و توجه خاصي به نظام غير رسمي آموزش صورت گيرد.
وي با تاكيد بر اين كه بايد در حوزه هاي مرتبط با ايران و اسلام به سمت رسيدن به جايگاه برتر بود، گفت: اگر در برخي زمينه ها صاحب جايگاه برتر هستيم بايد در جهت تثبيت و استحكام آن تلاش كنيم.
معاون علم و فناوري رييس جمهور گفت: در چشم انداز كشور پيشگام بودن تعدادي از فناوري هاي راهبردي در منطقه لحاظ شده كه بر اساس نقشه جامع علمي كشور توسعه و ارتقا مي يابد.
واعظ زاده در ادامه به لزوم گسترش فعاليت ها در علوم انساني و علوم پايه تاكيد كرد و گفت: بايد سعي شود هر چه بيشتر اين دو رشته از مهجوريت نجات يابد.
وي افزود: در اين نقشه بر لزوم ارتباط ميان فناوري و علم و بازار و جذب نيروهاي پر استعداد به حوزه علوم انساني و علوم پايه تاكيد شده است.
واعظ زاده نوآوري در مسائل تربيتي و آموزشي را از ديگر مواردي كه در نقشه جامع علمي كشور به آن تاكيد شده است عنوان كرد و بر لزوم هر چه بيشتر توسعه تقويت و تجاري سازي فناوري هاي راهبردي تاكيد كرد./06 /187/125
پنجشنبه 6 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]