تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818071569




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر اعتماد به نفس در زندگی آینده کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تاثیر اعتماد به نفس در زندگی آینده کودکان
تاثیر اعتماد به نفس در زندگی آینده کودکان کودکان با داشتن اعتماد به نفس می توانند خواسته و نیازهای خود را در قالب کلمات، متناسب با محتوای کلامی، هیجانی و زبان بدن مطرح کنند که در این خصوص مهدهای کودک نقش آفرین هستند.


به گزارش فرهنگ نیوز، فهیمه محمدی*: سن ۳ تا ۶ سالگی دوره بسیار حساس و مهمی در شکل گیری شخصیت هر انسانی است و در این سن غالب کودکان در مهد های کودک به سر می برند بنابراین پایه شخصیت اجتماعی کودک در مهد کودک‌ها شکل می‌گیرد.

نوع تجربه هایی که کودک در دوره پیش از دبستان در محیط خانه و مهد کودک بدست می آورد عامل مهمی در سازگاری او در محیط مدرسه و ملاک مهمی در  پیش بینی نحوه رفتار کودک در محیط مدرسه است.

اگر کودک محبوب پدر، مادر و مربی باشد، اعتماد بنفسی در کودک به وجود می آید که در نتیجه داشتن این اعتماد به نفس می تواند با جرات تجربیات جدید دیگر نیز بدست آورده و بدون ترس و هیجان منفی دنیای پیش روی خود را کشف کند.

اعتماد به نفس زمانی به وجود می آید که کودک در شرایطی که نیاز به حمایت و توجه پدر و مادر دارد از آن بهره مند شود.

عکس این حالت نیز صادق است و اگر کودک بیش ازحد مورد حمایت و توجه قرار گیرد و والدین نیاز کودک به استقلال و اعتماد به نفس را  نادیده بگیرند، هنگامیکه کودک وارد اجتماعی بزرگتر و خارج از خانواده شود، در مقابل عدم توجه و احیانا بی مهری معلم یا اطرافیان و همسالانش  احساس سرخوردگی و شکست می کند و همین امر در او ترس به وجود می آورد.

ترس از اینکه اگر بخواهد زمانی خود را مطرح کرده و مرکز توجه قرار گیرد، مورد پذیرش اطرافیان واقع نشده و در این صورت توانایی برقراری ارتباط با دیگران را نداشته و احساس امنیت خاطر نمی کند که درنتیجه شاهد ناسازگاری او خواهیم بود.

این مسئله در تمام ابعاد زندگی کودک تاثیر منفی خواهد داشت چراکه کودک با داشتن اعتماد به نفس می تواند خواسته و نیازهای خود را در قالب کلمات، متناسب با محتوای کلامی، هیجانی و زبان بدن مطرح کند و از اینکه بخواهد سئوال کند خجالت نکشد و مهمتر از همه اینکه هر مطلبی را و هر نظری را به راحتی قبول نکند و آن را به چالش بکشد و با دید نقادانه به آن نگاه کند.

بر فرض مثال اگر دوستان و اطرافیان داستان یا مطلبی را مطرح می کنند براحتی آن را قبول یا رد نکند و با پرسش های مختلف آن را نقد کند.

در واقع نقد کردن یک مهارت است و نتیجه آن برای کودک این است که از کنار هر مسئله ای  به سادگی رد نشود.

همین امر باعث می شود در حوزه تحصیل نیز با دید نقادانه مطالب را مطالعه کند که در این صورت مطالب، بیشتر برای کودک قابل درک و یادگیری است و بطور کل انتقاد کردن از مطلب باعث می شود ذهن فعال شود.

وقتی کودک اعتماد به نفس دارد و احساس کفایت می کند خطرجویی کرده و در کارهایش خلاقیت نشان می دهد و در اثر خلاقیت و کارهای منحصر به فرد خویش مورد تایید والدین، معلم و اطرافیان  قرارگرفته و این تایید باز هم باعث اعتماد به نفس می شود.

کودکی که اعتماد به نفس پایینی دارد از اینکه مرتکب اشتباهی شود واهمه داشته و ترس از این دارد که مورد تایید دیگران قرار نگیرد لذا کمتر به خطا و آزمایش دست می زند و در نتیجه اینکه اعتماد به نفس یک نیرو و انرژی در جهت شکوفایی در کودک بوجود می آورد.

*کارشناس امور اجتماعی(کارشناس مهدهای کودک) اداره بهزیستی شهرستان رزن

منبع: مهر


96/4/3 - 09:46 - 2017-6-24 09:46:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن