تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816090542




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند نفر در جهان مواد مخدر مصرف می کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چند نفر در جهان مواد مخدر مصرف می کنند؟
تولید تریاک در حال افزایش است و بازار کوکائین پررونق است. در سال ۲۰۱۶ تولید جهانی تریاک در مقایسه با سال گذشته یک سوم افزایش یافت که این افزایش در درجه اول به دلیل تولید بیشتر خشخاش در افغانستان بود.
نزدیک به ۵.۲۹ میلیون نفر در جهان از اختلالات مصرف مواد رنج می‌برند، و مواد افیونی مضرترین مواد هستند.


به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۱۵ حدود ۲۵۰ میلیون نفر مواد مخدر مصرف کردند. از این تعداد حدود ۵.۲۹ میلیون نفر-۶ درصد از جمعیت بزرگ سال در جهان – درگیر مصرف مشکل‌ساز بودند و از اختلالات مصرف مواد، از جمله وابستگی به مواد رنج بردند. بر اساس جدیدترین گزارش جهانی مواد مخدر که امروز توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) ارائه شد، مواد افیونی مضرترین نوع مواد و عامل ۷۰ درصد از اثرات منفی بر سلامت مرتبط با اختلالات مصرف مواد در سراسر دنیا هستند.


اختلالات مربوط به مصرف آمفتامین‌ها نیز از سهم قابل ملاحظه‌ای در بار جهانی بیماری برخورد هستند و در حالی که همچنان بازار مواد روان‌گردان جدید بالنسبه محدود است، مصرف‌کنندگان از محتویات و میزان مصرف بعضی از مواد روان‌گردان جدید بی‌اطلاع هستند. این امر سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطرات جدی بیشتری قرار می‌دهد.


بر اساس این گزارش، هپاتیت C عامل بیشترین آسیب در بین ۱۲ میلیون مصرف‌کننده تزریقی مواد در سراسر دنیا است. از این تعداد، یک نفر از هر هشت نفر (۶.۱ میلیون) مبتلا به اچ‌آی‌وی است و بیش از نیمی (۱.۶ میلیون) مبتلا به هپاتیت C هستند، در حالی که ۳.۱ میلیون نفر از هر دو بیماری رنج می‌برند. در مجموع، تعداد مصرف‌کنندگان مواد مخدر که بر اثر ابتلا به هپاتیت C جان خود را از دست می‌دهند ( ۲۲۲هزار) سه برابر مبتلایان به اچ‌آی‌وی (۶۰ هزار) است. با این وجود این گزارش تأکید می‌کند که علی‌رغم پیشرفت‌های اخیر در درمان هپاتیت C دسترسی به خدمات درمانی همچنان ضعیف است چرا که درمان در بسیاری از کشورها بسیار گران است.


امسال بیستمین سال گزارش جهانی مواد مخدر است، که مصادف است با زمانی که جامعه بین‌المللی تصمیم گرفت تا با اقدامی مشترک گامی به سوی جلو بردارد.


یوری فدوتوف، - مدیر اجرائی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد- متذکر شد که سند نهایی اجلاس ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۶ حاوی بیش از ۱۰۰ توصیه عینی جهت کاهش تقاضا و عرضه مواد مخدر است. هر چند او اذعان کرد که باید فعالیت بیشتری در این زمینه انجام شود.


فدوتوف گفت: همچنان تلاش زیادی نیاز است تا بتوان با آسیب‌های فراوان ناشی از مصرف مواد مخدر بر سلامت، توسعه، صلح و امنیت در تمام مناطق دنیا مقابله کرد.


 تغییر مدل‌های تجاری برای قاچاق مواد مخدر و جرم سازمان‌یافته


تخمین زده شده است که یک سوم تا یک پنجم از درآمد حاصل از فروش مواد مخدر توسط گروه‌های جنایتکار سازمان یافته بین‌المللی در سراسر جهان در سال ۲۰۱۴، از راه فروش مواد مخدر به دست آمده است. ارتباطات سیار فرصت‌های تازه‌ای را در اختیار قاچاقچیان مواد مخدر قرار داده است همچنین شبکه دارک نت (Dark net) این فرصت را برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند تا به صورت ناشناس مواد مخدر را از طریق پرداخت ارزی دیجیتالی، مانند «بیت‌کوین» خریداری کنند. با وجود این که قاچاق مواد مخدر در دارک نت همچنان ناچیز است اما بر اساس یک مطالعه، معاملات مواد مخدر بین سپتامبر ۲۰۱۳ و ژانویه ۲۰۱۶  افزایشی سالانه معادل ۵۰ درصد داشته است. خریداران مواد مخدر از طریق دیجیتالی عمدتاً مصرف‌کنندگان تفریحی کانابیس، اکستاسی، کوکائین، داروهای توهم‌زا و مواد روان‌گردان جدید هستند.


روند جهانی بازار مواد مخدر


بر اساس این گزارش، طیف موادی که در بازار مواد مخدر در دسترس است به طور قابل‌ملاحظه‌ای گسترش پیدا کرده است. گستره بازار مواد افیونی، به طور خاص افزایش یافته است. این گسترش تلفیقی از مواد غیرقانونی تحت کنترل بین‌المللی مانند هروئین همچنین داروهای تجویزی - که یا از بازار قانونی منحرف می‌شوند یا به عنوان داروهای تقلبی تولید می‌شوند- را در بر می‌گیرد. مواد روان‌گردان جدید هم‌چنان در حال تحول هستند به گونه‌ای که تعداد و نوع مواد گزارش شده تا سال ۲۰۱۵، تقریباً دو برابر شد و از تعداد ۲۶۰ در سال ۲۰۱۲ به تعداد ۴۸۳ در سال ۲۰۱۵ رسید.


تولید تریاک در حال افزایش است و بازار کوکائین پررونق است. در سال ۲۰۱۶ تولید جهانی تریاک در مقایسه با سال گذشته یک سوم افزایش یافت که این افزایش در درجه اول به دلیل تولید بیشتر خشخاش در افغانستان بود. این گزارش همچنین به گسترش بازار کوکائین اشاره می‌کند به طوری که از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ کشت بوته کوکا، به دلیل رشد کشت آن در کلمبیا تا ۳۰ درصد افزایش یافت. به دنبال یک دوره کاهش، علائمی دال بر افزایش مصرف کوکائین در دو بازار بزرگ آن (آمریکای شمالی و اروپا) مشاهده می‌شود.


مواد مخدر و تروریسم


اگرچه تمام گروه‌های تروریست وابسته به سود حاصل از مواد مخدر نیستند، ولی برخی هم‌چنان به آن وابسته‌ هستند. بدون عواید حاصل از تولید و قاچاق مواد مخدر، که تقریباً نیمی از درآمد سالانه طالبان را تشکیل می‌دهد، احتمالا دسترسی و نفوذ طالبان آن چیزی نبود که امروز شاهد آن هستیم. حدود ۸۵ درصد از کشت تریاک در افغانستان در مناطقی انجام می‌شود که تحت نفوذ طالبان است.


بر اساس گزارش مرکزاطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، گزارش جهانی مواد مخدر سال ۲۰۱۷ به بررسی جهانی عرضه و تقاضای مواد افیونی، کوکائین، کانابیس، محرک‌های نوع آمفتامین و مواد روان‌گردان جدید  همچنین تأثیر آن‌ها بر سلامت می‌پردازد. این گزارش بر شواهد علمی برای هپاتیت C تأکید دارد که بیشترین آسیب را در میان مصرف‌کنندگان مواد ایجاد می‌کند و به گسترش پر رونق بازار مواد مخدر و الگوهای در حال تغییر برای قاچاق مواد مخدر و جرم سازمان یافته اشاره دارد.




تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۶ - 23 June 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن