تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869249035




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبت تردد بیش از 6 میلیون خودرو در جاده های زنجان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ثبت تردد بیش از 6 میلیون خودرو در جاده های زنجان زنجان - ایرنا - رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: طی 16 روز گذشته تردد 6 میلیون و 357 هزار و 414 خودروی سبک و سنگین توسط 58 دستگاه تردد شمار برخط در جاده های این استان به ثبت رسید.


محمد امینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از دستگاه های تردد شمار بر خط در جاده های استان زنجان از 25 اسفند سال گذشته تا شامگاه جمعه تردد 6 میلیون 375 هزار و 414 خودرو در جاده های استان زنجان ثبت شد که 87 درصد ترددها مربوط به خودروهای سبک و 13 درصد نیز خودروهای سنگین بوده است.وی اظهارکرد: از این میزان تردد خودروهای سبک و سنگین 16 درصد فاصله طولی غیرمجاز، پنج درصد سرعت غیرمجاز و یک درصد نیز سبقت غیرمجاز داشتند.رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: طی 24 ساعته گذشته نیز 422 هزار و 595 خودروی سبک و سنگین در جاده های استان تردد داشته اند.امینی یادآورشد: از بامداد امروز /12 فروردین/ تا 10 صبح نیز تردد 56 هزار و 456 خودرو در جاده های این استان ثبت شده است.وی خاطرنشان کرد: پرترددترین روزهای جاده های استان زنجان 29 اسفند سال گذشته و هفتم فروردین سالجاری بود که به ترتیب تردد 430 هزار و 740 و 433 هزار خودرو توسط دستگاه های تردد شمار برخط فعال در جاده ها ثبت شد.وی افزود: 29 اسفند سال گذشته موج رفت و هفتم فروردین نیز موج برگشت مسافران در نیمه نخست تعطیلات نوروزی 96 بود.رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: 37 دستگاه نظارت تصویری و 58 دستگاه تردد شمار در مسیرهای ارتباطی استان زنجان فعال است.امینی خاطرنشان کرد: دستگاه های نظارت تصویری نصب شده در مسیرهای ارتباطی این استان برای کاهش سوانح رانندگی و تلفات جاده ای است که به محض وقوع حادثه ای بلافاصله به نیروهای امداد و نجات جاده ای به منظور حضور در صحنه تصادف اطلاع رسانی می شود.وی تاکید کرد: هم اکنون مسیرهای ارتباطی استان زنجان مجهز به 20 دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در آزاد راه‌های زنجان - تبریز و زنجان - قزوین است. رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: مزیت سامانه های ثبت تخلف های عبور و مرور و امکان تشخیص سرعت متوسط علاوه بر سرعت لحظه ای است به طوری که اگر راننده ای جلوی دوربین سرعت خودرو را کم و مسیر بین دوربین ها را با سرعت غیرمجاز طی کند، این سامانه ها قادر هستند سرعت متوسط متخلف را بین 2 دوربین محاسبه و متخلف را تشخیص دهند.وی تاکید کرد: این قابلیت به صورت دستی و بدون استفاده از سیستم های حمل و نقل هوشمند امکان پذیر نیست.اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان حدود پنج هزار و 600 کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه های اصلی و فرعی را زیر پوشش دارد که از این میزان چهار هزار کیلومتر راه روستایی است.7325/3001 خبرنگار : حدیث ابوالحسنی ** انتشار دهنده: مینا افشاریبرای دریافت لحظه به لحظه اخبار استان زنجان به کانال http://www.telegram.me/irnazanjaan بپیوندید.



12/01/1396





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن