واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: توضیح رییس دانشگاه چمران اهواز درباره مشکل تهویه خوابگاه دختران
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اقدامات انجامشده برای رفع مشکلات تهویه مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(س) این دانشگاه گفت: در شرایط فعلی متاسفانه نمیتوان سیستم سرمایش را خاموش کرد تا اصلاحاتی بر روی آن انجام گیرد زیرا اگر این کار انجام شود همه بلوکهای خوابگاهی با مشکل مواجه میشوند و دیگر نمیتوان در آنها سکونت داشت.
آفتابنیوز : غلامحسین خواجه در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سیستم تهویه خوابگاه دختران حضرت معصومه(س) دانشگاه، چیلر است و چیلر زمانی که درجه حرارت افزایش پیدا میکند پاسخگوی تهویه هوا نیست و نمیتواند بهخوبی عمل کند. در چند روز اخیر دمای هوا در اهواز بسیار بالا رفته است و این سیستمها نیز متاسفانه پاسخگوی تهویه هوا و خنک کردن محیط خوابگاه برای دانشجویان نیستند.
وی افزود: سیستمهای تهویه خوابگاه حضرت معصومه(س) مقداری فرسوده هستند و در اوج گرما نمیتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند. پیشبینی نمیشد که با این شرایط مواجه شویم که گرمای هوای اهواز به این میزان افزایش پیدا کند و سیستمها نتوانند بهخوبی عمل کنند.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که متاسفانه نمیتوان سیستم را خاموش کرد تا اصلاحاتی بر روی آن انجام گیرد زیرا اگر این کار انجام شود همه بلوکهای خوابگاهی در خوابگاه دخترانه حضرت معصومه(س) با مشکل مواجه میشوند و دیگر نمیتوان در آنها سکونت داشت؛ بنابراین ناچار هستیم که این سیستم به هرشکلی تا پایان امتحانات دانشجویان به کار خود ادامه دهد.
خواجه با بیان اینکه پس از پایان امتحانات و تخلیه خوابگاه در تابستان نسبت به بازسازی سیستم تهویه خوابگاه اقدام میکنیم، عنوان کرد: در مجموعه خوابگاهی حضرت معصومه(س) نمیتوان سیستم تهویه را با توجه به شرایطی که وجود دارد خاموش و اکنون نسبت به تعمیر یا تعویض آن اقدام کرد؛ زیرا کل مجموعه خوابگاهی با این سیستم تهویه خنک میشود و اگر آن را خاموش کنیم همه خوابگاه با مشکل مواجه میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه ممکن است مشکل برخی از بلوکهای خوابگاهی بیشتر باشد با هماهنگیهای انجامشده خوابگاهی در سطح شهر برای دانشجویان آماده شد تا آن دسته از دانشجویان که با مشکل بیشتری در بحث گرمای اتاقهای خوابگاه مواجه هستند و خودشان نیز تمایل به جابهجایی داشته باشند، بتوانند در این خوابگاه مستقر شوند.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: با توجه به اینکه مشکل همه بلوکها در بحث تهویه یکسان نیست، برای آنهایی که مشکل جدی در بحث تهویه و سرمایش اتاقها دارند، خوابگاهی در سطح شهر در نظر گرفته شده است که برای حدود 200 نفر از دانشجویان ظرفیت اسکان دارد؛ همچنین در فضاهای عمومی مانند سالنهای ورزشی نیز اعلام کردهایم که سیستمهای خنککننده راهاندازی شود تا در صورتی که دانشجویان تمایل داشته باشند از این فضاها نیز استفاده کنند.
خواجه اظهار کرد: قطعا به محض پایان ترم سیستم تهویه خوابگاه حضرت معصومه(س) اصلاح خواهد شد و اعتبارات آن نیز تامین شده است؛ ما منتظر بودیم تا با پایان ترم کار اصلاح سیستم تهویه خوابگاه دختران را آغاز کنیم که متاسفانه با افزایش بیش از حد دما، سیستم تهویه پاسخگو نبود و مشکلاتی را برای دانشجویان بهوجود آورد.
وی با اشاره به اینکه این مشکل پس از پایان امتحانات دانشجویان به صورت 100 درصدی حل خواهد شد و دانشجویان نگران این مساله نباشند، افزود: این موضوع در برنامه دانشگاه بود که در پایان ترم به محض تامین اعتبارات، دو اقدام اساسی در خصوص حل مشکل تهویه خوابگاهها و نصب پنجرههای دوجداره برای مقابله با ریزگردها و تبادل حرارتی انجام دهیم. این اقدامات به محض پایان ترم در مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(س) آغاز خواهد شد و امیدواریم تا اوایل شهریورماه آنها را به اتمام برسانیم.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: سیستم چیلر در خوزستان پاسخگوی خنک کردن و تهویه هوا نیست و باید به سمتی برویم تا در خوابگاهها و برخی دانشکدههای دانشگاه از کولرهای اسپلیت استفاده کنیم. قرار است هر سال یک یا دو بلوک خوابگاهی را از مدار سیستم تهویه مرکزی خارج و اتاقهای آنها را به کولرهای اسپلیت مجهز کنیم.
خواجه ادامه داد: تعداد بلوکهای خوابگاهی در مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(س) زیاد است و برای آنکه بخواهیم بهصورت یکجا همه بلوکها را از سیستم تهویه مرکزی خارج و اتاقهای آنها را به کولر اسپلیت مجهز کنیم به اعتبار بسیار زیادی نیاز داریم؛ البته در برنامه داریم تا سیستم تهویه مرکزی در این خوابگاه اصلاح شود و همزمان با اصلاح آن هرسال یک یا دو بلوک را با اعتباراتی که دریافت میکنیم به کولرهای دوتکه مجهز کنیم.
۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]