تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867896957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تضمین قبولی در کنکور؛ کلاهبرداری است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تضمین قبولی در کنکور؛ کلاهبرداری است
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: با آموزشگاه‌ها و مراکز آموزشی غیرمجاز که تبلیغات کاذب می کنند طبق قانون برخورد می‌شود.

 مرضیه گرد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به  فعالیت آموزشگاه‌های  غیرمجاز در کشور، درباره علت عدم برخورد قاطع با این آموزشگاه‌ها اظهار کرد:  متاسفانه آموزشگاه‌ها دارای صنف و اتحادیه نیستند و ما شاهد هستیم که اگر در سایر مشاغل تخلفاتی رخ دهد اصناف و اتحادیه‌ها با آنها برخورد می‌کنند. خوشبختانه  با تصویب قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی مصوب سال 1395 ، طبق قانون من بعد شورای موسسان مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی رسمیت یافته و از اختیارات قانونی بیشتری برخوردار شدند.

وی افزود: مراکز آموزشی تاکنون اختیارات کمی داشتند؛ امیدواریم با معرفی به وزارت کار این گروه نیز از حق و حقوق قانونی خود در برخورد با متخلفان و سایر مسائل قانونی جایگاه خود را باز یابند.

 رییس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درباره وعده‌های تبلیغاتی موسسات و آموزشگاه‌های کنکور گفت: آن دسته از آموزشگاه‌هایی که زیر نظر آموزش و پرورش هستند و دانش‌آموزان زیر 20 سال را می پذیرند دارای ضوابط میعن و مشخصی هستند و از ابتدای فرآیند صدور مجوز تحت نظارت ما قرار می‌گیرند. اگر این موسسات قصد انجام تبلیغات داشته باشند برنامه خود را به آموزش و پرورش ارائه می‌کنند تا بررسی و تایید شود.

گرد ادامه داد:  کلیه آموزشگاه‌های زیر نظر ما مطلع هستند که نباید از تبلیغات کاذب استفاده کنند و این تخلف به ندرت در آموزشگاه‌های دارای مجوز از آموزش وپرورش مشاهده می‌شود .

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش اجازه چنین تبلیغاتی را به مراکز آموزشی نمی‌دهد اظهار کرد: حتی صداوسیما هم تنها می‌تواند تبلیغات مراکز و  موسساتی را قبول کند که مجوز از آموزش و پرورش داشته باشند. در این میان اگر هم آموزشگاه مجازی دست به تبلیغات فریبنده و غیرواقعی در فضای مجازی و مانند آن بزند مرتکب تخلف شده است و اگر به شورای نظارت  گزارش شود موافقت اصولی‌اش لغو خواهد شد.

 رییس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزشگاه هایی که از سایر دستگاه‌ها به جز آموزش و پرورش مجوز دارند در صورت عدم هماهنگی با آموزش وپرورش  جزو غیرمجازها تلقی می‌شوند عنوان کرد: باید تلاش کنیم مسئله آموزشگاه‌های غیرمجاز را به صورت اصولی و ریشه‌ای حل کنیم.

گرد با تاکید بر اینکه متاسفانه در حال حاضر نحوه ورود به دانشگاه آسیب جدی به امر تعلیم وتربیت و روند آموزشی و پرورش می‌زند گفت: ما معتقدیم روش جذب دانشجو در مراکز آموزش عالی مناسب نیست و تا اصلاح نشود چنین مشکلاتی به قوت خود باقی خواهند ماند.

اولیاء فرزندانشان را در مراکز مجاز ثبت نام کنند

وی با اشاره به اینکه ما این امکان را نداریم همه متخلفان را  شناسایی کنیم زیرا قدرت اداری و قضایی لازم را در اختیار نداریم، به همین خاطر باید از مسیرهای دیگری ادامه دهیم عنوان کرد: تا زمانی که کنکور حاکم است و یک تست کمتر و یا بیشتر زدن سرنوشت یک نفر را رقم می‌زند ما تنها می‌توانیم توصیه کنیم اولیاء فرزندانشان را به آموزشگاهی ببرند که با تخصص، متعهدانه و مسئولانه کار می‌کند و فعالیت‌هایش در چارچوب قانونی است؛ در این زمینه اختیار با خانواده‌هاست.

رییس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه قطعا آموزشگاههای بی مجوز، فعالیت تخصصی و متناسب با خدماتی که حق بچه هاست ارائه نمی‌کند عنوان کرد: شماره مجوز آموزشگاه‌های تحت نظارت آموزش و پرورش بر تابلوهای سر در ورودی حک شده و مشخص است.

گرد با توصیه به خانواده ها مبنی بر اینکه با تبلیغاتی چون تضمین قبولی در دانشگاه‌های برتر اقناع نشوند، زیرا چنین تبلیغاتی نوعی کلاهبرداری است گفت: اگر گزارشاتی به دست ما برسد وارد عمل می شویم و با همکاری نیروی انتظامی و اماکن برخورد می کنیم . ما توقع داریم نیروی انتظامی برای احقاق حقوق مردم برابر قانون با آموزشگاه متخلف غیرمجاز که آموزش و پرورش معرفی کرده برخورد کنند. اگر مردم هم چنین مواردی را مشاهده کردند می‌توانند موارد را به ما اطلاع دهند. ضمن آنکه مردم می‌توانند به سایت ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها مراجعه و فهرست مراکز مجاز را ملاحظه کنند.


تاریخ انتشار: ۰۷:۳۳ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - 11 June 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن