واضح آرشیو وب فارسی:مهر: "جعبه موسيقي" كنكاش براي شناخت مضمون مرگ است
كارگردان فيلم سينمايي "جعبه موسيقي" در نشست پرسش و پاسخ اين فيلم در جشنواره فيلم كودك و نوجوان همدان، كنكاش براي شناخت مضمون مرگ و پذيرش و انس گرفتن با آن را موضوع فيلم خود دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد موتمن در نشست پرسش و پاسخ فيلم سينمايي "جعبه موسيقي" در جشنواره همدان تاكيد كرد فيلم او به هيچ عنوان براي كودكان نيست، گرچه شخصيت اصلي فيلم او يك كودك است.
وي خاطر نشان ساخت: از آنجا كه "جعبه موسيقي" تحت تاثير بينش مذهبي ما است و مرگ را حق ميدانيم، بر خلاف آثار خارجي اين موضوع را در فيلم لطيف ميبينيم. در واقع "جعبه موسيقي" كنكاش براي شناخت مضمون مرگ است و فيلم تصويرگر پذيرش مرگ و انس گرفتن با آن است.
موتمن افزود: ژانر فيلم "جعبه موسيقي" درام و ماورايي است و فيلم را با نگاهي به كليشههاي درام ماورايي آمريكايي ساختم. گرچه از ابتدا ميدانستم فيلم مخاطب نوجوان دارد اما سعي كردم آن چيزي را كه درست است انجام دهم تا مخاطب خود را پيدا كنم.
اين كارگردان درباره حضور نداشتن بازيگران اصلي فيلم در همدان اظهار داشت: متاسفانه همه بازيگران درگير كارهايشان بودند. نيكي كريمي مشغول بازي در يك تله تئاتر است و رامبد جوان نيز هر شب يك برنامه زنده تلويزيوني اجرا ميكند. به همين دليل در اين نشست حاضر نشدند.
وي ريتم فيلم "جعبه موسيقي" را كند ندانست و گفت: به نظرم ضربآهنگ فيلم يكي از ويژگي هاي اصلي است در واقع ريتم فيلم كند نيست بلكه ميكوشد مخاطب را به يك تامل دعوت كند.
"جعبه موسيقي" چهارمين فيلم سينمايي موتمن پس از "هفت پرده"، "شبهاي روشن" و "باجخور" است. فيلم درباره پسربچهاي است كه با يك فرشته آشنا ميشود و اين آشنايي ماجراهايي به همراه دارد. رامبد جوان، نيكي كريمي، شاهرخ فروتنيان، ارسلان قاسمي، جمشيد گرگين، نگار جواهريان و داريوش اسدزاده بازيگران فيلم هستند كه جايزه ويژه بخش بينالاديان، جايزه ويژه نهاد كتابخانهها و چند جايزه از بخش تجلي اراده ملي جشنواره بيست و ششم فيلم فجر برد.
ابراهيم معيري، كارگردان فيلم "كتوني سفيد" نيز در نشست پرسش و پاسخ اين فيلم گفت: "كتوني سفيد" مسائل علمي و آموزشي را مطرح ميكند و تصور ميكرديم داوران جشنواره متوجه اين قضيه شوند، ولي متاسفانه اين نكته مورد توجه قرار نگرفت.
معيري درباره لوكيشن فيلم اظهار داشت: فضاي فيلمنامه براي جنوب نوشته شده بود و در ميان شهرهايي كه ديديم بوشهر را انتخاب كرديم. ما به دنبال مدرسه اي مناسب بوديم، چرا كه 30 درصد داستان در آنجا اتفاق ميافتاد و مدرسه سعادت را كه يكي از قديميترين مدرسههاي خليج فارس است و 110 سال قدمت دارد پيدا كرديم.
سازنده فيلم "كتوني سفيد" در ادامه نشست به شخصيتهاي اين فيلم اشاره كرد و گفت: حسين ياري در اين فيلم نقش پرورشدهنده پسران و باران كوثري نقش پرورشدهنده دختران را بازي ميكنند و اين دو در مدرسه سعادت كه نماد خوشبختي است به هم ميرسند.
معيري ادامه داد: من آدمي را نشان دادم كه با كتاني سفيد وارد يك جغرافيا ميشود و آنجا را متحول ميكند و در نيمه دوم فيلم سعي كردم نوجوانان هم در قصه دخيل باشند.
اين كارگردان همچنين درباره حضور نداشتن عوامل ديگر اين فيلم در جشنواره همدان اظهار داشت: جهانگير كوثري و باران كوثري قرار بود در اين نشست حضور داشته باشند، اما پس از اعلام اسامي نامزدها منصرف شدند، چرا كه براي اين فيلم زحمات زياد كشيده شد و سكانسهاي سخت را اجرا كرديم. "كتوني سفيد" روايتگر قصه ورود معلمي جديد به مدرسهاي در يكي از شهرهاي جنوبي است.
بيست و دومين جشنواره فيلمهاي كودكان و نوجوانان از اول تا پنجم تيرماه در همدان برگزار ميشود.
سه شنبه 4 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]