واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: واکنش غرویان، تاجرنیا و کرباسچی به مناظره دیروز: روشهای احمدینژادی در مناظره دیگر جواب نمیدهد
اغلب رسانهها در صفحات امروز خود به تحلیل سومین مناظره انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری دوازدهم پرداختهاند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محسن غرویان عضو هیات علمی جامعة المصطفی در همایش بزرگ ستاد فرهنگیان دکتر روحانی در قم با بیان اینکه دولت روحانی دستاوردهای مهمی را برای کشور به همراه داشت اظهار کرد: در مناظرهها برخی از کاندیداها تلاش کردند با سخنان بی اساس خود روحانی را عصبانی کنند اما شخصیت و وقار ایشان بسیاری از اهداف آن ها را در مناظرات ناکام گذاشت. دولت یازدهم با تدبیر و اعتدال، احترام و اعتماد جهانی را به کشور بازگرداند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه از برخی از هواداران کاندیداها بداخلاقی هایی را می بینیم که این رفتارهای بر خلاف آموزه های دینی شایسته نیست و لطمه های جبران ناپذیری را وارد می کند.پ
همچنني ايلنا نوشت: علی تاجرنیا نیز با بیان اینکه مناظره شب گذشته به نوعی مقابله بین نجابت و سلامت در برابر فساد بود، گفت: قالیباف تمام اصول و ارزشهای اخلاقی را زیر پا گذاشت. او سعی کرد در طول مناظره کارنامه نظام جمهوری اسلامی ایران را در این ۳۰ سال سیاه نشان دهد. در مقابل، روحانی و جهانگیری با متانت و نجابت و در عین حال استدلال و دفاعیات محکم از عملکردشان دفاع کردند و آنچه که انتظار میرفت تحقق پیدا کرد.
نماینده مجلس ششم گفت: اگر چه بر حسب ظاهر آقای قالیباف دست به افشاگری زد اما مردم به خوبی میدانند که این افشاگریها باورپذیر نیست. رفتار قالیباف نه فقط برای ریاست جمهوری بلکه برای آینده سیاسیاش یک انتحار بود روحانی نشان داد که به هر قیمتی طلبقدرتی نمیکند.
ايلنا در خبر ديگري نوشت: غلامحسین کرباسچی با انتقاد از برگزاری این سبک از مناظرات گفت: ما در این مناظرهها فقط شاهد طرح اتهامات و حمله برخی کاندیداها بودیم. آن هم به خاطر ساختاری است که آقایان کمیسیون تبلیغات و سازمان صدا و سیما ترسیم کردهاند. اینکه هر کاندیدا دو دقیقه وقت داشته باشد و در آن دو دقیقه به دیگری اتهام بزند و کاندیدای مقابل را مجبور به جوابدهی کند در آخر خروجی خاصی نخواهد داشت.
کرباسچی تصریح کرد: قالیباف مانند احمدینژاد فقط سند رو میکند و کاغذی را مقابل دوربین میگیرد و ادعا میکند که این تخلف رخ داده است. اما اینکه حرف درست است یا غلط و اینکه چه کسی به آن ادعا رسیدگی میکند مشخص نيست. اینکه آقای روحانی در سال ۶۰ زمینی را خریده آن هم به این قیمت و این که آیا در آن زمان این زمین چه ارزشی داشته، اصلا مشخص نیست و فقط حرفهای مبهمی است که بیان میشود.
او ادامه داد: طرح مسائل شخصی در مناظره ها درست نیست؛ مگر آنکه جرمی رخ داده باشد. اخلاق آقایان روحانی و جهانگیری بر خلاف قالیباف این طور نیست که کنجکاوی کنند که این فرد کجا زندگی میکند چطور زندگی میکند و یا از کجا درآمد دارد! این گونه روشها دیگر اثر خود را در بین مردم از دست داده و مردم متوجه میشوند که این حرکات جز عوامفریبی چیز ديگري نیست. این روشهای احمدینژادی دیگر جواب نمیدهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 13 May 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]