تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817509865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لرستان وارث 6 میلیون هکتار درخت مریض است - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
طبیعت پاییزی جنگل های ارسباران
‌مدیرکل محیط زیست لرستان گفت: لرستان وارث 6 میلیون هکتار درخت مریض است. ‌به گزارش ایسنا، فتحی بیرانوند در نخستین گردهمایی دانشجویان حامی محیط زیست که به همت کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی واحد لرستان برگزار شد، با بیان اینکه وضعیت محیط زیست ما در کشور و جهان خوب نیست، افزود: محیط زیست وضعیت مریض و بحرانی دارد و چنانچه محیط زیست خوب نباشد، سلامتی در کره زمین بی‌معنی است.
وی با اشاره به اینکه موضوع محیط زیست فراگیر و همه‌جانبه است، افزود: متأسفانه میانگین دمای کره زمین به واسطه گازهای گلخانه‌ای 1.5 درجه بالاتر رفته و این امر باعث ایجاد این همه ناهنجاری در زمین شده است.
وی تصریح کرد: اگر نگاهی به وضعیت منطقه کنیم شاهد خواهیم بود که شرایط نامساعدی در کشور در حال رخ دادن است، متأسفانه ریزگردها زندگی مردم را به مخاطره انداخته بوده و این به خاطر کم‌لطفی و بی‌مهری ما با طبیعت است. کاهش منابع آب شیرین و به مخاطره افتادن جنگل‌های زاگرس که ریه‌های تنفسی کشورند، به خاطر کم‌لطفی و بی‌مهری ما با طبیعت است.
فتحی بیرانوند اضافه کرد: لرستان وارث 6 میلیون هکتار درخت مریض است و مردم قدر داشته‌های خود را نمی‌دانند و متأسفانه جنگل‌های زاگرس در نابودی مطلق قرار دارند.
وی گفت: یک میلیون و 200 هزار هکتار از جنگل‌های لرستان با زوال مواجه‌اند و اگر جنگل‌های زاگرس از بین بروند حیات در دو سوم کشور به مخاطره می‌افتد.
فتحی بیرانوند یادآور شد: مردم باید محیط زیست را با زندگی خود عجین کنند و نباید نگاه به محیط زیست، فانتزی و حاشیه‌ای باشد.
وی با تأکید بر مسأله فرهنگی محیط زیستی در جامعه، گفت: چنانچه فرهنگ محیط زیستی درست شود 70 میلیون نفر همیار طبیعت خواهیم داشت و قطعاً با موضوعاتی که مواجهیم، برخورد نخواهیم کرد و افراد تاثیرگذار می‌توانند در رونق و ارتقاء فرهنگ محیط زیستی در جامعه اثربخش باشند.
وی گفت: ارزش اکولوژیکی یک درخت بلوط 200 هزار دلار و منافع یک درخت 700 میلیون تومان است.
فتحی بیرانوند بخشی از نابودی درخت را بیماری و بخشی را زغال‌گیری، تغییر کاربری و آتش‌سوزی دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم فرهنگ محیط زیستی را در جامعه تروجی دهیم، همه مردم همیار محیط زیست می‌شوند و قطعاً از تخریب جلوگیری می‌کنند.
وی با بیان اینکه مواد پلاستیکی رها شده در طبیعت چند صد سال طول می‌کشد تا بازیافت شوند، افزود: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهند 70 نوع سرطان از ماده پلاستیکی که در طبیعت رها می‌شود ایجاد خواهد شد، چراکه این مواد در چرخه طبیعت وارد می‌شوند و در آب و خاک نفوذ می‌کنند که نهایتاً این مهم سلامت ما را به مخاطره می‌اندازد.
فتحی بیرانوند گفت: اصحاب رسانه به عنوان یار دوازدهم محیط زیست می‌توانند در ارتقاء فرهنگ زیست محیطی یاری‌رسان ما باشند و در این راستا باید از همه پتانسیل‌های جامعه(ائمه جمعه، روحانیون، آموزش و پرورش، آموزش عالی و ...) یاری گرفت تا این خطر را متوقف کنیم.
مدیرکل محیط زیست لرستان خاطرنشان کرد: بر اثر زیاده‌خواهی‌های بشر 3.5 برابر از ظرفیت زیستی طبیعت مورد استفاده قرار می‌گیرد. انتهای پیام


سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۵ / ۱۶:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن