تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860407116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیحات آموزش‌وپرورش در خصوص شرکت خانوادگی وزیر


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
توضیحات آموزش‌وپرورش در خصوص شرکت خانوادگی وزیر
توضیحات آموزش‌وپرورش در خصوص شرکت خانوادگی وزیر یوسف نجفی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در خصوص شغل دوم وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: دانش آشتیانی عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی است.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۹۳ وزیر آموزش‌وپرورش شرکت خانوادگی «آمیتیس طراوت کودکی» را تاسیس می‌کند، مطابق اصل ۱۴۱ قانون اساسی و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، این امر جواز داشته و کاملا مجاز است.یوسف نجفی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در خصوص شغل دوم وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: دانش آشتیانی عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی است.

وی افزود: در سال 1393 او با اعضای خانواده مبادرت به تاسیس یک شرکت با مسئولیت محدود با عنوان «آمیتیس طراوت کودکی» می کند، مطابق اصل 141 قانون اساسی و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، این امر جواز داشته و کاملا مجاز است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این مطلب که درآبان ماه 1395 دانش موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش شد، گفت: آشتیانی بعد از رأی اعتماد از مجلس، در تاریخ 12 آبان ماه 95 استعفای خود را به هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت «آمیتیس طراوت کودکی» داد و در تاریخ 13 آبان ماه 95 این استعفا مورد موافقت هیئت مدیره قرار گرفت.

وی تصریح کرد: طی یک فقره سند رسمی صلح منقول در دفتر اسناد رسمی در تاریخ 5 دی ماه 95 آشتیانی، تمام حق و حقوقی که نسبت به شرکت داشت را به فرد دیگری صلح کرده‌ است.

نجفی ادامه داد: به دنبال این جریان،‌ مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت در تاریخ 3 اسفند ماه 95 تشکیل جلسه می‌دهد و ضمن تنفیذ و تأیید سند صلح و انتقال کلیه سهم الشرکه، خروج ایشان از شرکت را تصویب کرده و اعلام می‌کند که او هیچ‌گونه حق و سمتی در شرکت مذکور ندارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: مراتب جهت ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها اعلام و از طریق پست سفارشی ارسال می‌شود، ضمن آنکه، این صورتجلسه در تاریخ 22 اسفند ماه 95 تحویل اداره پست می شود و تمامی مدارک و مستندات هم موجود است.

وی تأکید کرد: صرف عضویت و مدیریت در شرکت‌های خصوصی منع قانونی دارد و داشتن سهام منع قانونی ندارد، گرچه وزیر آموزش و پرورش هم سهام خود را صلح کرده و هم بلافاصله پس از انتصاب به عنوان وزیر، از عضویت و مدیریت این شرکت استعفا داده است، لذا موضوع دوشغله بودن او موضوعیتی ندارد.


منبع: تسنیم


96/2/19 - 19:35 - 2017-5-9 19:35:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن