تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828339414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمدرضا باهنر به چه کسی رای می‌دهد؟ /خزانه کشور اجازه زیاد کردن یارانه را نمی دهد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: محمدرضا باهنر به چه کسی رای می‌دهد؟ /خزانه کشور اجازه زیاد کردن یارانه را نمی دهد
محمدرضا باهنر در پاسخ به اینکه به چه کسی رای می‌دهید گفت: بین آقای رئیسی و قالیباف رصد می‌کنم ببینم کدام دقیق‌تر حرف می‌زنند. دبیرکل جامعه مهندسین در دانشگاه قرآن و حدیث شهر ری، با اشاره به آخرین نظرسنجی ها گفت: از نظر کمی اقای روحانی اول، قالیباف دوم، رئیسی سوم، جهانگیری چهارم و میرسلیم و هاشمی طبا آخر هستند؛ اما از نظر روندها رئیسی در حال رشد، روحانی تقریبا متوقف و گاهی پایین آمده، جهانگیری رای پایینی دارد اما در حال رشد است و قالیباف هم ثابت است، البته بعضی موارد رشد می کند.
آفتاب‌‌نیوز : بخش هایی از اظهارات باهنر را در ادامه به نقل از مهر بخوانید؛

*در مناظره ها کاندیداها نظام را خراطی می کنند؛ موقع ۲۲ بهمن همه کارنامه نظام را ارائه می دهیم اما موقع انتخابات هر کس از دیگری می تراشد و در مجموع از نظام خراطی می شود. این از اشکالات مناظره هاست که باید رفع شود.

*آقای جهانگیری از ابتدا گفت به کمک رئیس جمهور آمدم، اراده وی رقابت با روحانی نیست اما به احتمال زیاد تا پایان همین گونه است اما رشد آرا اقای جهانگیری بیشتر و سریع است، بعد از مناظره دوم در اواسط هفته آینده می توان کار را ارزیابی کرد گه اگر رشد ارا جهانگیری زیاد باشد اردوگاه اصلاحات خودشان بحث جدی خواهند داشت.

*در اردوگاه اصولگرایی مجموع آرا رئیسی و قالیباف در حال رسیدن به ۵۰ درصد است، این عزیزان تمکین می کنند اما شاید جبهه مردمی تصمیم بگیرد هر دو تا پایان بمانند ضمن اینکه هر کدام کنار بروند تمام آرائشان به سبد دیگری ریخته نمی شود که باید صبر کرد چون هنوز همه احتمالات هست.

*احتمال ۹۰ درصد روحانی تا پایان می ماند و جهانگیری کنار خواهد رفت اما این احتمال هم هست که در آینده زلزله ای در اردوگاه های سیاسی به وجود آید که شرایط تغییر کند.

* فرهیختگان جامعه باید بدانند برخی حرف هایی که زده می شود پایه و اساس ندارد. تورم در کشور کاهش یافته است اما زمانی که رکود تورمی یا تورم رکودی داشتیم اساسا هدف گذاری برای تک رقمی کردن تورم اشتباه است و اقتصاد را دچار یخ زدگی و فریز می کند. به آقای نوبخت گفتم شما مملکت را به بهشت زهرا تبدیل کنید تورم صفر می شود، مرده ها نان و آب نمی خواهند، شاید این سیاست گذاری درست نبود. اگر دولت رشد پایدار را دو درصد می کرد و یا تورم را با ۲۰ درصد سیاست گذاری می کرد شرایط بهتر از این بود.

* کاندیداها سه به سه هستند اینکه برخی اسم روی خود می گذارند فقط صرفا اسم و واژه است مثل اینکه عده ای می گویند ما خط امامی هستیم مگر بقیه خط امامی نیستند؟ یا اینکه جامعه اسلامی مهندسین؛ مگر هر مهندسی در این جمع نباشد مسلمان نیست!؟ به هرحال سه نفر از اصلاح طلبان و سه نفر از اصولگرایان کار تبلیغات خود را انجام می دهند.

* جهت گیری آقایان در دولت خوب است اما خیلی از هدف فاصله دارند و باید زیاد راه بروند تا به ان برسند.

* عملی شدن برخی وعده ها سخت است. مثل مسئله اشتغال اگر کسی می گوید من یک میلیون شغل ایجاد می کنم باید مشخص باشد از کجا، در بحث یارانه ها می گویند یارانه را سه برابر می کنیم اگر یارانه عام باشد و به همه تعلق گیرد اصلا خزانه کشور کشش ندارد اما اگر بگوید دهک های پردرآمد را حذف می کنیم شدنی است. متاسفانه دولت این کار را انجام نداد که سه دهک از دهک های پردرآمد را حذف کند با اینکه ما قانون آن را در مجلس تصویب کردیم.

*برخی معتقدند که در کشور ما یک رئیس جمهور همیشه دو دوره ای است. آقای روحانی اولین رئیس جمهوری بود که فقط با سه چهار درصد بیشتر رئیس جمهور شد، اگر اقای هاشمی ثبت نام نکرده بود، اگر صلاحیتش تایید شده بود، اگر عارف را کنار نگذاشته بودند و اگر دوستان ما به وحدت رسیده بودند آقای روحانی رئیس جمهور نمی شد. آقای هاشمی هم گفته بود که اگر ما از آقای روحانی حمایت نمی کردیم ۷ تا۸ درصد بیشتر رای نداشت. من نمی دانم چه مستندی هست که آقای هاشمی علاقمند دولت آقای روحانی بود اما به هر حال اینگونه برداشته می شود و آقای روحانی در دور اول ریاست جمهوری خود به طور کامل وامدار اقای هاشمی هستند.

* باید اصل را براین بگذاریم که این ۶ نفر تایید صلاحیت شده شاخص ها را دارند، رئیس جمهور بعد از رهبری اختیارات زیادی دارد، اگر کسی می خواهد این مسئولیت را به عهده بگیرد باید سابقه مدیریت درخشان داشته باشد. کسی باید انتخاب شود که بتواند از نیروهای کارامد، فعال و فرش استفاده کند. اگر کسی دیدگاهش به اندازه اتاق خودش باشد نمی تواند مملکت را اداره کند.

* ناچاریم در کشور برای پایین آورن نرخ بیکاری سالانه یک میلیون  شغل و اگر می خواهیم بیکاری را ثابت نگه داریم باید ۴۰۰تا۵۰۰هزار شغل ایجاد کنیم. اما در مجموع معتقدم می شود برای چهار سال برنامه ریزی کرد و ۴ میلیون شغل ایجاد کرد. اگر کسی قول ۶ ماهه یا حتی یک ساله دهد شدنی نیست.

* خزانه کشور اجازه زیاد کردن یارانه را نمی دهد، می شود یارانه سه دهک بالا را کم کرد اما این کار شجاعت می خواهد و دولت یازدهم این کار را نکرد. اما معتقدم اگر طبقه پایین کار نکند و یک میلیون بگیرد گدا پروری است. اگر قرار است یارانه ها داده شود و خبر دارم برخی نیاز دارند به آن اما باید فرد احساس کند صدقه نیست و مزد کاری را می گیرد.

* کسانی که در حقوق های نجومی تند و کند رفتند. باید بدانند نباید فراموش کرد که ما در کشور مدیران سالم و متعهد فراوانی داریم، ۱۰۰ هزار مدیر داریم که به طور رسمی اعلام شد ۵۰۰ تای انها نجومی بگیر هستند، حقوق نجومی کار بی خودی نبود اگر افرادی قانونی گرفتند باید پول را از آنها گرفت و کنارشان گذاشت اما اگر غیر قانونی گرفتند باید محاکمه هم شوند. باید به عدد و رقم ها توجه کرد ۵۰۰ نفر ۲ میلیارد حقوق نجومی گرفتند حقوق کارمندان در سال ۱۵۰ هزار میلیارد است پس اینگونه نیست که اگر برخی حقوق نجومی نگیرند اوضاع بقیه خوب می شود

*نظارت بر انتخابات شوراها  از سوی مجلس دقیق و مدبرانه نیست؛ چند بار تلاش کردیم این مسئولیت را از دوش مجلس برداریم اما نهادی این مسئولیت را نپذیرفته است.

*باید فعالان سیاسی بر کاندیداهای شورای شهر حساس باشند و این اشکال را که سایه انتخابات ریاست جمهوری بر انتخابات شوراها سنگینی کند، برطرف کنند.



۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن