واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
ربات های طرفدار آقای شهردار ؛ از بحران هویت تا انتحار سیاسی
پس از پایان اولین مناظره ی انتخابات ریاست جمهوری با موضوع اجتماعی و فرهنگی، هواداران شهردار تهران اقدام به ایجاد ربات هایی برای تسخیر برخی شبکه های اجتماعی از جمله رسانه نوشتاری توئیتر کردند.
روز نو : پس از پایان اولین مناظره ی انتخابات ریاست جمهوری با موضوع اجتماعی و فرهنگی، هواداران شهردار تهران اقدام به ایجاد ربات هایی برای تسخیر برخی شبکه های اجتماعی از جمله رسانه نوشتاری توئیتر کردند.
به گزارش روزنو،رفتار محمدباقر قالیباف در روز مناظره و حتی قبل تر بسیار عجیب و غیرقابل پیش بینی بود. وی که در ابتدای مناظره پیروزمندانه حمله می کرد و با رویی گشاده و خندان مزاح های گاه و بیگاهی انجام می داد به ناگهان پس از صحبت های اسحاق جهانگیری اخم هایش را درهم کشیده ، عبوس و سرخ به باقی بحث پرداخت.
نشانه هایی که از عصبانیت و سردرگمی جنابشان خبر می داد منتهی به درخواست وقت استراحت (ما میگوییم برای مردم شما هم بگویید برای مردم) گردید.
شهردارتهران در وقت استراحت کاندیداها به سراغ سایت رئیس جمهور رفته و صفحه ای از آن را به عنوان مدرک به روی صحنه می آورد. پس از نمایش این برگه در مقابل دوربین با درخواست یکی از کاندیداها برای قرائت متن روبرو می شود و امتناع می ورزد و ادعای خود را ثابت شده می نامد.
در میان تمام انتقادات ریز و درشت عجیب ترین قسمت رفتار جناب سرهنگ در روز مناظره ، اصرار عجیب و دور از ذهن ایشان برای استفاده از یکی از معروفترین جمله های یکی از محصورین بود. شهردار تهران با بیان جمله ی " با پدیده ای روبرو هستیم که در دوربین زل می زند و دروغ میگوید " و تکرار چندباره ی آن بازی سیاسی خطرناکی را آغاز کرد که مطمئنا پایان دادن به این بازی در دست های او نخواهد بود.
ایشان علاوه بر این که باعث خشم بسیاری از طرفداران جناب مهندس موسوی شد خود را در معرض انتقادی قرار داد که چندان بی ربط نیست. قالیباف دو روز قبل هم در صدا و سیما جمله ای از آبراهام لینکلن رئیس جمهور سابق آمریکا را مرتب تکرار می کرد و بعد از تکرار جملات میرحسین موسوی به نوعی بر بی هویتی و بی فکری خود و مشاورانش دامن زد.
اینگونه رفتارها که شما حرفی نداشته باشید و حرف های دیگران را تکرار کنید سابقه ی چندانی در عالم سیاست ندارد ولی برای نمونه می توان رفتار ملانیا ترامپ را نظیر رفتار شهردار زیبای تهران در نظر گرفت.
بلافاصله پس از پایان مناظره و واکنش تند شبکه های اجتماعی به این موضوع ، طرفداران آقای محمدباقر قالیباف به صرافت افتاده و در اقدامی شگفت آور با راه اندازی ربات به خصوص در توئیتر اقدام به مقابله به مثل کردند. از جمله دلایل برای ربات خواندن این واکنش ها میتوان به 1. متن ثابت تمامی این نوشته ها 2. ارسال همزمان و در تعداد بالا 3. تاریخ ساخت صفحه ها 4. عدم وجود اسم ، فالوئر و فالوئینگ اشاره کرد.
نکته ی اساسی درباره ی وی این است که ایشان در صورت شکست در این انتخابات دیگر نه روی شهرداری را خواهد دید و نه این که می تواند دوباره خود را به معرض رای مردم بگذارد. همین موضوع دلیل می شود که دست به یک انتحار سیاسی بزند. امید است که بزرگان جناح راست با هدایت و کنترل مناسب ایشان مانع از وقوع فاجعه و شکافی دوباره در بین مردم شوند. باید دید قالیباف که در سال 1384 با معرفی خود به عنوان خلبان موبورچشم آبی ، در 1392 به عنوان مدیر خاکی و جهادی و امسال به عنوان ناجی اقتصادی پا به عرصه رقابت گذاشته است چگونه این تغییرات مواضع و تقلیدها را پاسخ می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]