واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
داریوش قنبری در گفتگو با روزنو:
برخی کاندیداها با وعده های غیر کارشناسي راه احمدی نژاد را پیش گرفته اند/ با گسترش شبکه های اجتماعی مردم دیرگر اسیر وعده های پوپولیستی نمی شوند
با آغاز تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاصه از طریق صدا و سیما بازار وعده و وعیدهای انتخاباتی هم حسابی داغ شده است. در این میان کارشناسان امر معتقدند بسیاری از این وعده های انتخاباتی که مبتنی بر خواست های معیشتی مردم استوار شده جنبه پوپولیستی و عوام فریبانه دارد چراکه اعداد و ارقام مطرح شده از سوی برخی از کاندیداها با واقعیت بودجه کشور مطابقت ندارد.
روز نو : با آغاز تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاصه از طریق صدا و سیما بازار وعده و وعیدهای انتخاباتی هم حسابی داغ شده است. در این میان کارشناسان امر معتقدند بسیاری از این وعده های انتخاباتی که مبتنی بر خواست های معیشتی مردم استوار شده جنبه پوپولیستی و عوام فریبانه دارد چراکه اعداد و ارقام مطرح شده از سوی برخی از کاندیداها با واقعیت بودجه کشور مطابقت ندارد.
در همین رابطه داریوش قنبری به سايت روزنو مي گويد: برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری راهی را که محمود احمدی نژاد در انتخابات های ادوار گذشته پیش گرفته بود را به عنوان راهبرد انتخاباتی خود انتخاب کرده اند. چرا که احمدی نژاد هم با رائه وعده های غیر کارشناسی شده و اجرای ناقص ان طرح ها مانند مسکن مهر یا پرداخت یارانه ها خسارت عظیمی در سالهای بعد به مردم تحميل كرد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده آوردن نفت بر سر سفره مردم که در عمل نان را هم از سفره بخشی از جامعه کم کرد می گوید: وعده هایی نظیر دو برابر کردن بودجه کشور و یا پرداخت کارانه به بی کاران جامعه و حتی اتمام یک ساله پروژه های مسکن مهر نیز تماما از این نوع وعده های پوپولیستی است که صرفا بدون برنامه کارشناسی شده در راستای جلب رای اقشار ضعیف کشور داده میشود که نه تنها سودی برای آنان خواهد داشت بلکه با افزایش نقدینگی و کلنگ زدن طرح هایی غیر قابل افتتاح باری را هم بر دوش آنان اضافه خواهد کرد.
این چهره اصلاح طلب در باب برنامه های ارائه شده از سوی برخی از نامزدهای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری که بعضا با اغراق نیز همراه است، ادامه می دهد: پس از شنیدن برنامه ها و وعده های انتخاباتی برخی نامزدها خصوصا در حوزه اقتصادی این سوال به وجود می آید که اشخاصی که تا یکی دو ماه پیش برنامه ای برای حضور در انتخابات نداشتند و حتی رسما با صدور بیانیه شرکت در انتخابات به عنوان کاندیدا را تکذیب می کردند حال چطور شده است که طی این زمان کوتاه چنین برنامه ها و وعده های پرطمطراقی را از تریبون های مختلف بیان می کنند.
قنبری در انتها با پرداختن به وضعیت آگاهی در بین مردم به ویژه با رشد فضای مجازی در جامعه، خاطر نشان می کند: شهروندان به آن اندازه از رشد و اگاهی سیاسی رسیده اند که دیگر اسیر و خام شعارها و وعده های پوپولیستی نخواهند شد، چراکه با گسترش شبکه های اجتماعی و در دسترس بودن سابقه و رزومه افراد، نامزدهای انتخاباتی دیگر نمی توانند هر وعده بی جایی را با شعار صداقت و عدالت به خورد مردم دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]