تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828929234




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خریداران عمده کالاهای ایرانی کدام کشورها هستند؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ️بر اساس کارنامه تجارت خارجی ایران در سال ۱۳۹۵، بزرگ‌ترین خریدار کالاهای ایرانی در این سال کشور چین بود و این در حالی است که آمار حاکی از افزایش علاقه تجار ایرانی به خام فروشی است.

به گزارش تراز ، با بررسی سیر پیشرفت و شکوفایی اقتصادی کشورهای توسعه یافته،به این واقعیت پی می بریم که نقش صادرات در حصول توفیقات مرتبط با عرصه اقتصادی،بسیار نافذ و تاثیرگذار است.

اگرچه بر اساس آمار منتشر شده در رسانه ها،ضریب صادرات ایران در مقایسه با دوره گذشته با افزایش قابل توجهی همراه بوده،اما بخشی از این توفیق ناشی از صادرات محصولات نفتی می باشد که به اعتقاد کارشناسان اقتصادی،نمی توان آن را موفقیتی پایدار در جهت شکوفایی اقتصادی قلمداد کرد زیرا در صورت بروز تکانه های اقتصادی و تغییر رویکرد کشورهای وارد کننده از ایران امکان تنزل ضریب صادرات دور از ذهن نخواهد بود.

امین تفرشی،کارشناس اقتصاد،در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به نقش حائز اهمیت صادرات محصولات غیر نفتی در تقویت بنیه اقتصادی کشور،اظهار داشت:باید در مسیری حرکت کنیم که توانایی و انسجام اقتصادی ما وابسته به نوع رفتار کشورهای دیگر نباشد،بلکه به میزانی از توانمندی نائل شویم که سرنوشت اقتصاد کشور و آینده جامعه را با اتکای به توانمندی های درونی به سمت و سوی رونق و پیشرفت سوق دهیم که قطعا در چنین شرایطی،تغییر رفتارها،رویکردها و برخی از دسایس پشت پرده کشورها و جریان های معاند،قدرت مانور چندانی برای تنگنا قرار دادن ایران نخواهند داشت.

وی افزود:لازمه این امر توجه به تولید داخلی،ارتقای کیفی محصولات،بازاریابی هوشمندانه،تلاش مضاعف و مستمرِ رایزنان اقتصادی در آنسوی مرزها و رفع قوانین دست و پا گیر و بروکراسی پیچیده اداری است.

تفرشی عنوان کرد:با همه این اوصاف،صادرات از ایران به دیگر کشورها با شدت و ضعف هایی ادامه دارد که با عنایت به آمار منتشر شده از سوی رسانه ها،در ده ماه نخست سال گذشته(1395)به ترتیب چین،امارات و عراق بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داده اند.

کارشناس اقتصادی گفت:ارزش واردات چین از ایران در بازه زمانی اشاره شده(10 ماهه نخست سال گذشته)65 میلیارد و 430 میلیون دلار برآورد می شود که در مقایسه با سال 94 در مدت زمان مشابه،رشدی معادل 10 درصد را نشان می دهد.

وی افزود:بعد از چین،امارات متحده عربی با 56 میلیارد و 650 میلیون دلار در رتبه دوم قرار گرفته که البته میزان مذکور در مقایسه با سال 94،با کاهش 7 درصدی همراه بوده است.

تفرشی گفت:بعد از چین و امارات،کشور عراق در جایگاه سوم واردات از ایران قرار دارد که ارزش و حجم صادرات انجام شده قریب به 50 میلیارد و390 میلیون دلار تخمین زده می شود که با بررسی حجم و میزان ارزش واردات کشور مذکور در مقایسه با سال 94،شاهد هیچگونه رشد یا کاهشی نبوده ایم.

کارشناس اقتصادی عنوان کرد:کشور ترکیه و جمهوری کره به ترتیب با بیش از 28 و 25 میلیارد دلار در رتبه های چهارم و پنجمِ واردات محصول از ایران قرار دارند.

وی افزود:بعد از کره،هند،افغانستان،ژاپن،پاکستان و عمان به ترتیب با 23 میلیارد و 120 میلیون دلار،20 میلیارد و810 میلیون دلار،9 میلیارد و 980 میلیون دلار،شش میلیارد و 570 میلیون دلار و 4 میلیارد و820 میلیون دلار در رتبه های ششم تا دهم واردات کالا و محصول از ایران قرار دارند.

تفرشی گفت:آنچنان که آمار منعکس شده نشان می دهد،ضریب صادرات در کشورهای اشاره شده همچون هند با 8 درصد افزایش،افغانستان دو در صد کاهش،ژاپن 8 درصد کاهش،پاکستان 26درصد رشد و عمان با 60 درصد رشد همراه بوده است.

 بُرد صادراتی ایران،به دیگر قاره های جهان نیز تسری یابد

سیمین فخرایی،کارشناس،محقق و پژوهشگر اقتصادی در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به لزوم توسعه برد صادراتی ایران به دیگر قاره های جهان گفت:اگرچه صادرات ایران صرفا به قاره آسیا خلاصه نمی شود،اما با نگاهی به عمده ترین وارد کنندگان از ایران،به این موضوع پی می بریم که سهم قاره آسیا بیش از دیگر نقاط جهان است و می طلبد با اتخاذ تدابیر ویژه و موثر،زمینه و بستر توسعه صادرات به دیگر کشورها در اقصی نقاط جهان،به نحو شایسته و مطلوب تری فراهم شود.

وی افزود:اگرچه در دوران پسابرجام شاهد حصول برخی توفیقات در افزایش صادرات در ایران بوده ایم، امانباید این واقعیت را نادیده گرفت که عمده صادرات به محصولات غیر نفتی خلاصه می شود و باید با برنامه ریزی مدون و اصولی،شرایطی فراهم شود که بخش قابل توجه صادرات کالاها از ایران،مشمول چنین اقلام و تولیدات غیر نفتی شود،زیرا با خام فروشی نمی توان در جهت توسعه اقتصادی،گام های موثر،مستمر و سازنده و پایداری را برداشت.

فخرایی گفت:برای حصول این امر،رفع برخی موانع،بهبود مبادلات و مراودات بانکی و رفع برخی از پیچیدگی های بانکی و نقش آفرینی مثبت و سازنده رایزنان اقتصادی،دیپلمات ها و وزارت امور خارجه در کنار دیگر دستگاه های ذیربط،حائز اهمیت به شمار می رود.

تبلیغاتِ حرفه ای و ارتقای کیفی محصولات،لازمه توسعه صادرات است

عیالکریم سخاوتمند،دانش آموخته رشته اقتصاد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به لزوم تامین و لحاظ کردن مولفه های لازم برای دستیابی به توفیقات هر چه بیشتر در عرصه صادراتی ایران به دیگر کشورها گفت:در جهانی که رقابت های تجاری و اقتصادی بسیار تنگاتنگ و جدی پیگیری می شود،عقب ماندن از این روند و سیر شتابان می تواند نتایج جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی افزود:یکی از مولفه های اساسی در ربودن گوی سبقت از دیگر کشورها یا رقبا به ارتقای کیفی محصولات معطوف می شود که خوشبختانه در این خصوص در طول سالهای اخیر،گام های ارزنده ای برداشته شده،اما همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم.

سخاوتمند در خاتمه یادآور شد:توجه به نقش تاثیر گذارِ بسته بندی مناسب کالاها و محصولات به عنوان یکی از عوامل موثر در جلب نظر مشتریان و بازار مصرف دیگر کشورها و همچنین شناخت دقیق از ذائقه اقتصادی اقوام و ملل دیگر و تسلط و اشراف بر بازاریابی حرفه ای می توان در حوزه صادراتی گام های سازنده تری را برداشت و قطعا در چنین شرایطی قادر خواهیم بود در عرصه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز به توفیقات برجسته تری نائل شویم.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 2 ارديبهشت 1396 - 11:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن