تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ابتداى هر كتابى كه از آسمان نازل شده، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم است. هر گاه بس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798686560




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشتازی بورس در آغاز بازارهای ۹۶ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: يكي از روش‌هاي پيش‌بيني قيمت‌ها، نگاه به روند گذشته آنها است. بر اين اساس در این صفحه روندهاي قيمتي بازارهای مهم ایران و جهان به نمايش گذاشته شده‌اند. همچنين در متن مربوط به هر قسمت روند آتي قيمت‌ها براساس شواهد موجود پيش‌بيني شده‌اند.

به گزارش تراز ، يكي از روش‌هاي پيش‌بيني قيمت‌ها، نگاه به روند گذشته آنها است. بر اين اساس در این صفحه روندهاي قيمتي بازارهای مهم ایران و جهان به نمايش گذاشته شده‌اند. همچنين در متن مربوط به هر قسمت روند آتي قيمت‌ها براساس شواهد موجود پيش‌بيني شده‌اند. 
پنجمین هفته رشد شاخص
 
شاخص کل بورس با رشد هفتگی 7/ 0 درصدی و رشد ماهانه 8/ 1 درصدی همراه شد. با توجه به رشد بیش از 150 درصدی حجم و ارزش معاملات نسبت به دو هفته ابتدایی فروردین، تمایل معامله‌گران به کسب سودهای کوتاه مدت و توقف روند صعودی صنایع کوچک تر، حرکت نقدینگی را در صنایع بزرگ تر رقم زد. در شرایطی که در میان هفته قیمت جهانی مس و روی به کف 3 ماهه و افت قیمت فولاد و سنگ‌آهن با نگرانی‌ها از کاهش شتاب رشد تقاضای چین و افزایش چشمگیر عرضه رقم خورد، با این وجود، با حمایت سطوح تکنیکال و چشم‌انداز رشد تقاضای فیزیکی در نیمه دوم سال، بازگشت اندک قیمت جهانی کالاها از کف‌های پیشین رقم خورد. اما همچنان ابهام در قیمت جهانی کالاها، نزدیک شدن به فصل مجامع و فضای احتیاطی با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری می‌تواند بر بازار سهام اثرگذار باشد.

حرکت دلار در مسیر نزولی

هر دلار آمریکا با افت هفتگی 3/ 0 درصدی و افت ماهانه 7/ 0 درصدی به نرخ 3750 تومان معامله شد. با وجود تشدید روند صعودی نرخ دلار و عبور از سطح 3800 تومانی به‌صورت مقطعی در هفته اول معاملاتی فروردین، اما در ادامه افزایش عرضه از سوی صرافی بانک‌ها در کنار تقویت چشم‌انداز مداخله دولت بر بازار ارز، مقاومت سطح 3800 تومانی را، همانند روال ماه اسفند در برابر رشد دلار تقویت کرد. به این ترتیب از 14 فروردین شاهد حرکت تدریجی دلار در مسیر نزولی بودیم. بنابراین با وجود اینکه پیش تر سطح 3760 تومانی، با عوامل روانی از جمله با تقویت ریسک‌ها با نزدیک شدن به انتخابات، از نرخ دلار حمایت می‌کرد، اما با تداوم روند کم‌نوسان نرخ دلار، افزایش عرضه صرافی بانک‌ها، حمایت سطح مزبور را نیز شکست. به این ترتیب میانگین نرخ دلار در سطح 3773 تومان قرار گرفت.

سیگنال سکه به طلا

هر سکه طرح جدید با رشد هفتگی 4/ 0 درصدی و رشد ماهانه 2/ 0 درصدی همراه شد. با وجود روند نسبتا کم نوسان قیمت سکه در هفته‌های ابتدایی فروردین، اما در هفته اخیر با رشد اونس طلا به سقف 5‌ماهه با تقویت ریسک‌های ژئوپلیتیک و افت شاخص دلار، قیمت سکه به بالاترین سطح از خرداد 92 رسید. اما با افت اونس طلا از سقف مزبور با تعدیل ریسک‌های ژئوپلیتیک و حرکت طلا در سطح 1280 دلاری، افت اندک قیمت سکه رقم خورد. در صورت شکسته شدن حمایت سطح 1280 دلاری، افت بیشتر اونس طلا تا سطح 1265 دلاری محتمل است. علاوه بر این شاهد نوسان دلار در کف امسال هستیم. با این وجود، همچنان عدم تمایل معامله‌گران به افت قیمت سکه، حباب (بیشتر بودن قیمت بازاری از ارزش ذاتی) سکه را در سطح 80 هزار تومان حفظ کرده است.

تداوم روند کم‌نوسان طلا

دیروز ساعت 16 هر اونس طلای جهانی به قیمت 1282 دلار معامله ‌شد. تداوم ریسک‌های ژئوپلیتیک با نزدیک شدن به انتخابات فرانسه، همچنین افت اخیر شاخص دلار از اونس طلا حمایت کرد. با این وجود شناسایی سود میان معامله‌گران در کنار فروکش هیجان در بازارهای جهانی اونس طلا را از سقف 5ماهه (1291 دلاری) با کاهش همراه کرده است. در هفته اخیر آمارهای نامناسب اقتصادی آمریکا، کاهش نرخ تورم، آمار نامناسب مسکن آمریکا با کاهش احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا در نشست ژوئن عامل فشار بر شاخص دلار بود. این عامل در کنار رسیدن شاخص خرید مدیران کارخانه‌ای و خدمات اروپا به بالاترین سطح در 6 سال اخیر در آوریل، با رشد یورو به بالاترین سطح در 3 هفته اخیر، فشار بر شاخص دلار را تشدید کرد. همچنان با کاهش ریسک‌های ژئوپلیتیک، شکسته شدن حمایت سطح 1280 دلاری محتمل است.

نزول «تسه»ها در فروردین

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94(تسه9412) با رشد هفتگی 7/ 0 درصدی و افت ماهانه 7/ 1 درصدی همراه شدند. کاهش حجم معاملات مسکن در فروردین، عامل فشار بر قیمت «تسه»ها شد. در فروردین میانگین قیمت اوراق در سطح 71 هزار و 372 تومان قرار گرفت. با وجود کاهش قابل توجه تقاضا، اما همچنان سطح 70 هزار تومانی از قیمت اوراق حمایت می‌کرد. چشم‌انداز رشد تدریجی تقاضا، با افزایش تقاضا از سوی خانه اولی‌ها با دریافت وام جدید از صندوق یکم بانک مسکن، همچنین نزدیک شدن به فصل رونق مسکن در تابستان عوامل حمایت از «تسه»ها هستند. در سمت عرضه نیز، توقف روند نزولی صدور پروانه‌های ساختمان، تعدیل رشد منفی بخش مسکن در سال 95 عوامل خوش‌‌بینی به بازگشت تدریجی رونق به بازار مسکن هستند. با این وجود، پایین بودن قدرت خرید متقاضیان و نرخ سود کنونی 4/ 21 درصد، چشم‌انداز رشد تدریجی «تسه»ها را نشان می‌دهد.

بازگشت نفت به 50 دلار

دیروز ساعت 16 هر بشکه نفت خام آمریکا به قیمت 6/ 50 دلار معامله شد. همچنان نگرانی‌ها از تداوم مازاد عرضه نفت با وجود تعهد تولیدکنندگان به کاهش تولیدات، نوسان نفت را در بازه 50 تا 53 دلاری رقم زده است. با وجود گزارش اداره اطلاعات انرژی (EIA) از افت یک میلیون بشکه ذخایر نفت تجاری برای دومین هفته متوالی، اما رشد تولیدات برای نهمین هفته و رسیدن به بالاترین سطح از آگوست 2015، 25/ 9 میلیون بشکه در روز فشار را بر نفت حفظ کرده است. همچنان گزارش‌‌ها از تعهد 104 درصدی اوپک در سومین ماه اجرای توافق نامه، در ادامه تعهد بیش از 90 درصدی در دو ماه ابتدایی و احتمال تمدید قرارداد اوپک و غیراوپک خوش‌‌بینی‌ها به کاهش تدریجی ذخایر نفت تجاری را تقویت کرده است. همچنین گلدمن ساکس با توجه به حمایت عوامل بنیادین از نفت، رشد اخیر قیمت نفت را تکنیکال دانست. 
 
 



منبع: دنیای اقتصاد

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 2 ارديبهشت 1396 - 08:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن