تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871980165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو خبرگان قانون اساسی:رئیسی تجربه اجرایی برای اداره مملکت را ندارد/ قطعی کردن برجام کار بزرگ روحانی بود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عضو خبرگان قانون اساسی:رئیسی تجربه اجرایی برای اداره مملکت را ندارد/ قطعی کردن برجام کار بزرگ روحانی بود
من تا کنون مقاله یا سخنرانی در زمینه مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی،هنری، تعلیم و تربیت و یا آموزش عالی از رییسی ندیده ام و این نشان می دهد.
کاظم اکرمی عضو خبرگان قانون اساسی در خصوص حضور سید ابراهیمی رئیسی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده بعنوان معلم کهنسالی که آرزویی برای کاره ای شدن ندارم، بدون حب و بغض عرض می کنم آقای رئیسی نباید وارد کار دیگری بشود چون آستان قدس به اندازه کافی کار بزرگی هست. وزیر آموزش و پرورش دولت مهندس موسوی در مصاحبه با خبرنگار عصر ایران ادامه داد: در زمینه انتخاب رئیس جمهور باید به یک سری معیارها باید توجه کرد، از جمله این معیارها تجربه و آزمودگی در کار اداره مملکت است. فردی باید برای اداره مملکت انتحاب و در نظر گرفته شود که تجربه کار دارد؛ در حال حاضر علاوه بر اینکه روحانی به مدت 4 سال مشغول اداره کشور است از اول انقلاب هم در کار جنگ، در شورای امنیت و پژوهش های مجلس و همچنین دیپلماسی کشور حضور داشته و در دوره های مختلف اعم از اصلاحات و سازندگی و دیگر دوره ها شرکت فعال داشته است. نماینده دوره اول مجلس خاطر نشان کرد: کسان دیگری که برای ریاست جمهوری مطرح هستند، هیچکدام چنین تجربه هایی ندارند. دکتر روحانی در این مدت تا جایی که امکانات به او اجازه داده وعده های خود را اجرا کرده است؛ از وعده اش در مورد کاهش مشکلات دریاچه ارومیه تا مساله اقتصاد، و تا جایی که توانست جلوی تورم را گرفت. خود اقای روحانی اذعان کرد که؛ «منظور من این نیست اجناس گران نخواهد شد» بلکه با جلوگیری از تورم مانع تغییرات سریع و بزرگ قیمت اجناس شد.

عضو خبرگان قانون اساسی:رئیسی تجربه اجرایی برای اداره مملکت را ندارد/ قطعی کردن برجام کار بزرگ روحانی بود

اکرمی تصریح کرد: مساله برجام از دیگر نکات مهم و قابل توجه دوره نخست ریاست جمهوری دکتر روحانی است. حسن روحانی با انتخاب دکتر ظریف که یک فرد کارکشته، سیاست شناس و یک دیپلمات برجسته ای که سیاست خارجه رو خوب بلد بود و به زبان انگلیسی و فرهنگ امریکایی مسلط است، توانست به هر قیمتی که بود برجام را به ثمر برساند، قطعی کردن برجام کار بزرگ دکتر روحانی است که به این وسیله موفق شد سایه جنگ را از سر کشور بردارد، کشور امریکا و همدستانش آماده بودند که برای کشور ما دردسر درست کنند. عضو سابق انجمن اسلامی معلمان ایران افزود: در دوره روحانی مساله تحریم ها هم تا حدود زیادی رفع شد و فروش نفت از 800 هزار بشکه به دو میلیون بشکه افزایش پیدا کرد، همه این ها عوامل محسوس در عملکرد مناسب دولت یازدهم بوده است. از لحاظ آبادی و عمرانی هم ساختن موسسات، تشکیلات و پروژه های ناتمام زیادی به اتمام رسید، پالایشگاه هایی در عسلویه بودند که در دولت قبل تعطیل شدند اما در زمان دولت یازدهم همه آنها رونق گرفته اند. وزیر آموزش و پروروش دولت میرحسین موسوی اضافه کرد: سخنان دکتر روحانی در این مدت چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور باعث سربلندی ما مردم ایران شده است، ما مردمی اهل فرهنگ، هنر و سخن سنجیده گفتن هستیم همین را مقایسه کنیم با سخنان رئیس دولت قبل که صحبت های وی چگونه باعث سرافکندگی ما می شد. رئیس دانشگاه غیرانتفاعی ارشاد یادآوری کرد: آقای رئیسی و دیگران چنین تجربیاتی ندارند. جناب رئیسی را من از ابتدای انقلاب می شناسم ایشان در کنار شهید مدنی یک سری کارهای قضایی انجام می داد و یک سره در کار و امور قضایی مشغول بودند. من قضاوتی راجع به کارشان نمی کنم اما تمام فعالیت های ایشان در کار قضا بوده که اگر فرض بر این بگذاریم که در همان عرصه خوب کار کرده باشد باز هم از آنجا که تاکنون در کار اداره کشور هیچ دخالت و عاملیت اجرایی نداشتند، فرد مناسبی برای سمت رئیس جمهوری نیست. من تا کنون مقاله یا سخنرانی در زمینه مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی –هنری، تعلیم و تربیت و یا آموزش عالی از ایشان ندیده ام و این نشان می دهد که وی همچنان باید کسب تجربه کند. اکرمی توضیح داد: اگر در کارنامه خود کارهای فرهنگی، اقتصادی اجتماعی داشته باشند و همچنین گفته ها و مقالاتی از ایشون موجود باشد تا ما ببینیم ایشان جامع الاطراف و در زمینه های گوناگون صاحب فکر و اندیشه هستند شرایط بهتری پیش خواهد آمد. وی افزود: ممکن است عده ای از دوستان ایشان در این یکی دو ماه باقی مانده جمع شوند و چیزهایی بنویسند این ها خوب است لازم، اما کافی نیست وقتی کافی است که؛ چنین مسائلی تجربه شده باشد. بنابراین از نظر ما فردی که تجربه کاری مشخص دارد، برای سپردن کارهای اداری مملکت در اولویت قرار دارد. امیدواریم که روحانی در چهارسال اینده هم بتواند با هدایت مقام معطم رهبری قدم های بیشتری بردارد، البته رئیس جمهور همشه سعی در حرکت مسیری بودند که رهبری مشخص و تعیین کرده است تا بتواند معضلات کشور را به شیوه بهینه و مناسبی حل و فصل کرد.

تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - 05 April 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن