تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817589120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساعت تحویل سال ۹۶ چگونه محاسبه شده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:الف: ساعت تحویل سال ۹۶ چگونه محاسبه شده است؟

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۰
خورشید روز دوشنبه 30 اسفند در ساعت 13:58 دقیقه به اعتدال بهاری می رسد و نوروز آغاز می شود.العالم- ایران  مهندس مسعود عتیقی با اشاره به این که خورشید در آسمان به صورت یک دایره دیده می شود و هر دایره هم یک مرکز دارد، گفت: در اولین از روز از فصل بهار، در پی انطباق مرکز خورشید با نقطه اعتدال بهاری، نوروز ایرانی آغاز می شود و بهار طبیعت نیز حادث می شود. وی افزود: در این زمان طول روز و شب در سراسر کره زمین با هم برابر است که با گذشت روزهای بهار، طول روز بیشتر و از طول شب کاسته می شود. 
http://i.alalam.ir/news/Image/Inner-Media/2017/03/19/alalam_636255248580647648_25f_4x3.jpg
عتیقی ادامه داد: برای آگاهی از نحوه تحویل سال در تقویم ها باید به سال اعتدالی دقت کنیم که از دو بار انطباق مرکز دایره خورشید بر نقطه اعتدال بهاری یک سال اعتدالی پدید می آید که مقدار آن برابر با 365.242 شبانه روز است. بدیهی است نقطه اعتدال بهاری از تقاطع مدار ظاهری خورشید در کره آسمان و دایره بزرگ استوای آسمان که با یکدیگر 23.5 درجه زاویه می سازند ، بدست می آید.  عتیقی با این یادآوری که ایرانیان باستان از این تغییرات طول شب و روز به خوبی آگاهی داشتند، افزود: دوایر استوای آسمان و دایره البروج ( مسیر حرکت ظاهری خورشید بر کره آسمان) با یکدیگر زاویه 23 و نیم درجه می سازند و از برخورد این دو دایره با یکدیگر، دو نقطه تقاطع که یکی اعتدال بهاری و دیگری اعتدال پاییزی است، ایجاد می شود. وی ادامه داد: بدیهی است در حالی که بهار در نیمکره شمالی آغاز می شود، نیمکره جنوبی در آستانه فصل خزان پاییز قرار می گیرد؛ بنابراین فصول در طرفین شمالی و جنوبی کره زمین عکس یکدیگر اتفاق می افتد. عتیقی افزود: از آنجا که امسال لحظه تحویل سال بعد از ساعت 12 سیصد و شصت و ششمین روز سال (30 اسفند) اتفاق می افتد، سال 95 کبیسه محاسبه می شود. مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در توضیح سال کبیسه گفت: سال کبیسه در گاهشماری به تعداد روزی گفته می شود که برای کسری مقدار سال به روزهای آن سال افزوده می شود. در هر گاهشماری روشی برای نشان دادن سال کبیسه وجود دارد؛ به طور مثال در گاهشماری میلادی به روزهای ماه دوم سال یعنی فوریه که به طور عادی 28 روز است، در سال کبیسه یک روز اضافه می شود و بنابراین در کبیسه های میلادی فوریه 29 روزه است. در گاهشماری ایرانی (شمسی) هر چهار یا پنج سال، یکسال به عنوان سال کبیسه در نظر گرفته می شود و به آخرین ماه سال، اسفند که 29 روزه است در سال های کبیسه یک روز اضافه می شود و سال 366 روزه پایان می یابد. بر این اساس مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران گفت: هر گاه لحظه تحویل سال در حد فاصل بین بعدازظهر روز سیصد و شصت و پنجمین روز و قبل از ظهر روز سیصد و شصت و ششمین روز سال باشد، آن سال عادی پایان می یابد؛ به عبارت دیگر اگر قبل از ساعت 12 ظهر روز 366 سال لحظه تحویل سال باشد آن سال عادی به پایان می رسد و اگر لحظه تحویل سال بعد از ساعت 12 ظهر روز 366 باشد آن روز به عنوان روز 30 اسفند محاسبه شده و فردای آن روز نوروز خواهد بود. مهندس مسعود عتیقی خاطرنشان کرد: علت ایجاد کبیسه در عدد گردش زمین به دور خورشید نهفته است که مقدار آن برابر با 242/365 شبانه روز است و یا به عبارتی 8/5 ساعت بیشتر از 365 شبانه روز کامل خواهد بود که با احتساب این زمان (تقریبا شش ساعت) طی چهار سال به یک شبانه روز کامل می رسیم؛ با افزودن این روز به 365 شبانه روز سال ، سال 366 روزه یا کبیسه می شود.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن