تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867882345




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفت نکته کلیدی برای سفرهای نوروزی


واضح آرشیو وب فارسی:الف: هفت نکته کلیدی برای سفرهای نوروزی

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۵۳
به روزهای اول سال 96 نزدیک می‌شویم، روزهایی که در آن بازار سفر داغ است. مسافران از همه شهر‌های ایران با انواع وسیله نقلیه به سفر می‌روند و البته برخی دیگر هم ترجیح می‌دهند در خانه بمانند و از شلوغی و ترافیک جاده‌ها و شهر‌ها در امان باشند. اما این گزارش برای آن‌دسته از افرادی است که می‌خواهند به سفر بروند آن هم با خودروی شخصی، لذا قبل از آنکه سوئیچ را بردارید چند نکته را توجه کنید تا مبادا در جاده اسیر شوید. روزنامه ایران نوشت: مخصوصاً خودروسوارانی که شرکت‌هایشان در خدمات پس از فروش نتوانستند رضایت مشتریان خود را جلب کنند. باید در نظر داشته باشید که مسافرت عید با مسافرت در زمان‌های دیگر تفاوت‌های زیادی دارد. در این زمان جاده‌ها و شهر‌ها بسیار پرترافیک است و باید پیش‌بینی همه چیز را داشته باشید. قبل از هر چیز سرویس‌های دوره‌ای خودرو را انجام دهید. لنت و ترمز را بازدید کرده و در صورت رو به اتمام بودن ریسک نکنید و آن‌ها را تعویض کنید. از درست کار کردن موتور خودرو اطمینان حاصل کنید و همه اجزا خودرو را چک کنید تا در سفر با مشکلی مواجه نشوید. لاستیک‌ها خیلی مهم هستند، پس حتماً آنها را چک کنید ممکن است لاستیک خودروی شما سالم باشد و مسافت زیادی را طی نکرده باشد، اما زمان مسأله مهمی است که در لاستیک باید به آن اهمیت داد. لاستیک‌ها تاریخ دارند و بهترین زمان استفاده از آنها تا 3سال است اگر لاستیک خودروی شما تاریخ تولیدش بیشتر از سه سال باشد حتماً آنها را تعویض کنید چراکه احتمال ترکیدن و یا پنچری زیاد است. سعی کنید باک خودروی شما پر از بنزین باشد چراکه ممکن است در برخی از مسیرها ساعت‌ها در ترافیک بمانید و یا هوا سرد باشد و بخواهید از آن بخاری بگیرید. برای گذر از جاده‌ها و یافتن شهر‌ها و یا مکان‌هایی که مد نظر شما است می‌توانید از اپلیکیشن‌های مسیریاب بهره ببرید. مسیریاب‌هایی چون گوگل‌مپ که می‌تواند کمک زیادی به شما کند برای اینکه در جاده‌های شلوغ مسیری را به اشتباه نروید و مجبور باشید وقت زیادی برای جبران اشتباهتان صرف کنید و یا مسافت زیادی را بپیمایید.البته این را هم باید گفت خیلی هم نمی‌توان به اپلیکیشن‌ها تکیه کرد، چراکه ممکن است در برخی از مواقع اطلاعات اشتباه به شما بدهند از این‌رو می‌توانید از اپلیکیشن‌های مشابه استفاده کنید. در جاده‌ها سعی کنید که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید چراکه در این مسافرت‌ها آمار تصادفات بالاتر از هر زمان دیگری است اما در برخی از جاده‌ها ممکن است بخواهید کمی تندتر حرکت کنید اما دوربین‌ها در کمین نشسته‌اند تا جریمه‌های 100هزار تومانی را تقدیم شما کنند، پس می‌توانید از تکنولوژی بهره برده و از اپلیکیشن‌هایی چون waze استفاده کنید که هم محل قرار‌گیری دوربین‌ها را نشان می‌دهد و هم محل استقرار پلیس‌ها را به شما هشدار خواهد داد. این اپلیکیشن چند روزی است که فیلتر شده برای بهره بردن از آن از فیلترشکن استفاده کنید. اگر خودروی شما با مشکلی مواجه شد و از ادامه مسیر باز ماندید می‌توانید از امدادگران ایران‌خودرو و سایپا کمک بگیرید. اگر محصولات این مجموعه‌ها را هم ندارید روی کمک حداقلی آنها می‌توانید حساب باز کنید. این زنگ خطر را هم باید بزنیم که سایر برندها معمولاً در روزهای تعطیلی در ارائه خدمات کارنامه خوبی ندارند. پس قبل از سفر از سلامت خودروی خود اطمینان حاصل کنید.راندن در جاده جزیی از سفر شما است پس از آن لذت ببرید. زود به مقصد رسیدن احتمال تصادف را 5/2 برابر می‌کند.  







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن