تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829276896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واگذاري جزيره آشوراده به بخش خصوصي مصداق بارز زمين‌خواري است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: واگذاري جزيره آشوراده به بخش خصوصي مصداق بارز زمين‌خواري است
رئيس كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس واگذاري جزيره آشوراده به بخش خصوصي را مصداق بارز زمين‌خواري خواند كه به نوعي به هم‌زدن چرخه اكولوژيك منطقه حفاظت‌شده ميانكاله را به دنبال خواهد داشت.
علي‌محمد شاعري در خصوص وضعيت جزيره آشوراده و اما و اگرهاي واگذاري آن به بخش خصوصي گفت: آشوراده بخشي از منطقه حفاظت شده ميانكاله است، قبل از انقلاب اين منطقه به عنوان منطقه حفاظت‌شده اعلام شد، بنابراين جزو مناطق چهارگانه است كه سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري به سازمان حفاظت محيط‌زيست واگذار كرده است و اين سازمان بايد با اهداف زيست‌محيطي و روش‌هاي علمي آن را اداره كند.

نماينده مردم نكا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي افزود: موضوع واگذاري جزيره آشوراده به بخش خصوصي از حدود سال 83 مطرح شده تا طرح‌هاي گردشگري اجرا شود، از اين رو در همان‌سال‌ها حدود 370 هكتار زمين جزيره را به يك شخص واگذار كردند اما با تلاش فراوان در سال 84 اين جزيره از بخش خصوصي گرفته شد و مجدداً سند آن از طريق دادگاه بندر تركمن به نام سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري زده شد و در اختيار سازمان محيط‌زيست قرار داده شد. وي با بيان اينكه آشوراده بهترين نقطه درياي خزر است، تصريح كرد: آشوراده موقعيت اكولوژيك بي‌نظيري دارد، اين منطقه دست نخورده و بكر است، از اين رو متقاضيان بسياري به بهانه توسعه، قصد تبديل اين جزيره را به جزايري چون كيش و قشم دارند. شاعري با وضعيت پيش آمده براي جزيره قشم و كيش گفت: جزيره آشوراده بايد سالم، پايدار و حفاظت شده براي نسل فعلي و نسل‌هاي آينده باقي بماند، از اين رو مي‌توان امكانات گردشگري بندر تركمن را تقويت كرد تا گردشگران بتوانند از طبيعت جزيره آشوراده هم بهره‌مند شوند، زيرا فاصله زماني بندر تركمن تا اين جزيره حدود 10 دقيقه است.

وي افزود: بارگذاري جمعيت در جزيره آشوراده به معناي تصرف اراضي، توليد پسماند و فاضلاب و به هم زدن چرخه اكولوژيك منطقه است، در واقع واگذاري منطقه حفاظت‌شده به بخش خصوصي نقض غرض است، زيرا براي صيانت از محيط‌زيست حدود پنج دهه اين جزيره به محيط‌زيست واگذار شده است. نماينده مردم نكا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه جزيره آشوراده ريه استان گلستان است، گفت: در مدت اخير مجدداً سازمان گردشگري و استانداري گلستان زمزمه‌هاي واگذاري اين جزيره را به بخش خصوصي مطرح كردند، در حقيقت در دولت هشتم، دهم و يازدهم بارها موضوع واگذاري مطرح شده اما خوشبختانه موفق نشدند. رئيس كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي در مجلس شوراي اسلامي با يادآوري توصيه مقام معظم رهبري مبني بر اينكه به نام گردشگري و حوزه علميه نگذاريد منابع طبيعي را تخريب كنند، گفت: هرچند از سر دلسوزي و تقويت گردشگري اين مباحث مطرح مي‌شود، اما اين واگذاري مصداق بارز زمين‌خواري و لكه ننگي براي كساني خواهد شد كه اين اقدام را انجام دهند، هرچند ما اجازه اين كار را نخواهيم داد، در حقيقت10 درصد از مناطق كشور به شكل حفاظت‌شده بايد باقي بماند، زيرا 90 درصد ديگر به دليل دخالت‌هاي انساني نابود شده است.

همچنين رئيس دادگستري شهرستان ساحلي گميشان از توابع استان گلستان گفت: 75 هكتار از اراضي ساحلي و زمين‌هاي ملي در مناطق مرتعي شمال شهرستان كه به صورت غيرقانوني تصرف شده بود، به منابع ملي و بيت‌المال بازگردانده شد.
محمد تازيكي به «ايرنا» اظهار داشت: بازگشت اين اراضي ساحلي و ملي در قالب سه فقره پرونده در سال 95 پيگيري و انجام شد كه اين عرصه‌ها شامل 55 هكتار اراضي حاشيه درياي خزر و 20 هكتار عرصه در مناطق مرتعي شمال گميشان بوده كه هم اينك رفع تصرف شده است.  رئيس دادگستري افزود: حراست و صيانت از اراضي ملي و ساحلي به عنوان ثروتي ملي و جزئي از انفال بايد همگاني و مردمي باشد و فرهنگ‌سازي در حفظ آن از سوي دستگاه‌ها و نهادهاي فرهنگي انجام و از ظرفيت روحانيون و امامان جمعه در اطلاع‌رساني مشكلات تخريب و تصرف اراضي ساحلي و بيت‌المال به مردم بهره‌گيري شود.





تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن