واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افتتاح ۱۴ پروژه زيربنايي بنياد بركت در قم
14 پروژه زيربنايي بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) ديروز با حضور رئيس مجلس شوراي اسلامي در قم به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش مهر، محمد مخبر رئيس ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) در مراسم افتتاح ۱۴ پروژه زيربنايي بنياد بركت كه ديروز در سالن اجتماعات تالار مركزي شهر قم برگزار شد، با اشاره به اولويت ستاد اجرايي فرمان امام(ره) بر اشتغالزايي، عنوان كرد: 4هزار روستا در سراسر كشور براي رفع نيازها هدفگذاري شده بود كه در اين زمينه ۲ هزار روستا رفع نياز شد. وي به فعاليتهاي اين ستاد در ۳۱ استان كشور اشاره و بيان داشت: اين ستاد در هر منطقه كه ورود كرده بحث اشتغالزايي را در اولويت قرار داده، گرچه برخي از كارهاي عمراني همچون مدرسهسازي، ساخت مراكز فرهنگي و مسجد را هم در برنامه داشته است. رئيس ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) عنوان كرد: اين نهاد ساخت هزار مدرسه را در برنامه خود داشته كه در حال حاضر ۸۰۰ مدرسه تحويل شده و همچنين ساخت ۷۰۰ مركز فرهنگي را هم دنبال كرده كه ۵۰۰ مورد آن ساخت مسجد در مناطق محروم بوده است. وي همچنين به ساخت ۱۱ بيمارستان هم اشاره و عنوان كرد: ساخت چهار بيمارستان به اتمام رسيده است و ساخت برخي از اين بيمارستانها نزديك به ۲۵ سال متوقف شده بود.
مخبر در ادامه، قرارداد ساخت و تكميل ۲۱ هزار و ۵۰۰ واحد مسكن محرومين با سرمايهگذاري ۸۰ ميليارد تومان، حمايت مالي و بيمهاي از ۲۰هزار يتيم در مناطق محروم، شناسايي و درمان زوجهاي نابارور كمبضاعت با هزينه ۱۰ ميليارد تومان را از ديگر خدمات بنياد بركت برشمرد.
وي خدمات سلامت الكترونيك، خدمات قرضالحسنه، كمك به بيماران صعبالعلاج، ساخت بيمارستان فوقتخصصي و پيشرفته بركت و... را از ديگر خدمات بنياد بركت نام برد. رئيس ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) ادامه داد: ۳۰۰ كارخانه و بنگاه كوچك اقتصادي هم در راستاي رونق توليد و اشتغالزايي با كمك بنياد بركت ايجاد شده است. وي در ادامه با تأكيد بر اين مطلب كه ايران در زمينه امكانات كشور عجيبي است، گفت: برخي آمار بيكاران را 5ميليون نفر و برخي ديگر ۳ ميليون نفر اعلام ميكنند و اين در حالي است كه كشوري مانند ايران با اين همه امكانات نبايد چنين آمار بيكاري داشته باشد. مخبر افزود: ايران كشوري است كه ۲ هزار و ۷۰۰ كيلومتر مرز آبي دارد اما ما از اين امكان چه استفادهاي كردهايم؟ و اين در حالي است كه در تمام دنيا آبادترين شهرها در كنار دريا است ولي در كشور ما بدترين شهرها كنار دريا هستند. وي تأكيد كرد: ۹۵ درصد زعفران جهان در ايران توليد ميشود و چرخه اقتصادي اين محصول در جهان چيزي حدود 8ميليارد دلار است اما ما با توليد ۹۵درصدي اين محصول تنها ۴۰۰ ميليون دلار استفاده داريم. رئيس ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) رتبه صنايع دستي ايران در جهان را ۸ اعلام كرد و گفت: ۲۰ تا ۳۰ ميليارد دلار گردش اقتصادي صنايع دستي در جهان است و سهم ايران از اين رقم تنها ۵۰۰ ميليون دلار است.
وي در ادامه با تأكيد بر اينكه با توجه به امكانات در كشور ما نبايد در زمينه اشتغال مشكلي داشته باشيم، گفت: كشور نيازمند تقواي سياسي است و شخصيتها و مسئولان بايد اين باور را داشته باشند كه نبايد خود را ببينند و تمام تلاش آنها بايد در راستاي حل معضلات و مشكلات باشد زيرا در كشور ما پول هست، منابع هست و خلاقيت و انگيزه هم وجود دارد. مخبر همچنين به سرمايهگذاري ۲۰۰ ميليارد توماني اين نهاد در قم اشاره و بيان كرد: اين رقم در بخشهاي اشتغالزايي و زيربنايي قم سرمايهگذاري شده و اين بنياد آمادگي دارد با تشكيل كارگروهي كه پروژههايي را در زمينه اشتغالزايي معرفي كند ۲۰۰ ميليارد تومان ديگر در قم سرمايهگذاري كند.
لاريجاني: همه فعاليتها بايد براي كار و توسعه كشور بهكار گرفته شود
همچنين رئيس مجلس با اشاره به افتتاح پروژههاي بنياد بركت در قم گفت: از روشهاي هوشمندانه و مدبرانهاي كه رهبري در روش كار ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) در سالهاي اخير دنبال كردند همين پايهگذاري بود كه از طريق منابعي كه در امور روشني در زمينه محرومين مصرف نميشد متمركز شود و بنياد محور خدماترساني به محرومان باشد. وي گفت: اقداماتي كه بنياد انجام ميدهد به صورت روتين در برنامه ستاد اجرايي است و آنها بسيار با ثمر فعاليت ميكنند. رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: در بسياري از روستاهاي ما امكانات مختلف وجود دارد و به دليل نبود چرخه اقتصادي شاهد مهاجرت مردم هستيم و اگر اين چرخه را وارونه كنيم و اقتصاد را محور قرار دهيم شرايط بهتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]