تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817590600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید کننده، مردم و اصناف؛ همه ناراضی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تولید کننده، مردم و اصناف؛ همه ناراضی
عدم استقبال مردم از نمایشگاههای فصلی به علاوه تعداد بالای شکایات که از گرانی نشات می گیرد نشان می دهد عمر نمایشگاههای بهاره به سر آمده است.

تولید کننده، مردم و اصناف؛ همه ناراضی
مدیریت بازار در ایام خاص همچون عید و بازگشایی مدارس از حدود 20 سال پیش مدیران شهری را بر آن داشت تا با برپایی نمایشگاههای فصلی از افزایش تقاضا که عامل  جهش قیمتها است بکاهند.

به گزارش پول نیوز؛ این بازارها در اوایل با استقبال مردمی مواجه شده و در برخی از کالاها که عرضه و تقاضا در مورد آنها نامتوازن بود اثرگذاری داشت اما این روزها به دلیل  فعالیت ده‌ها هراز واحد صنفی در شهر‌های بزرگ و وجود انواع نمایشگاه‌ها در تمامی فصول این نمایشگاهها از سکه افتاده اند و در برخی مواقع مخل کار اصناف هستند.

تا به آنجا که  رییس اتاق اصناف در گفتگو با رسانه ها  بارها مخالفت خود را با برگزاری نمایشگاه‌های بهاره اعلام کرده  اما دولت همچنان بر تصمیم خود بر برگزاری نمایشگاه بهاره پافشاری می کند. این در حالی است که از 20 نمایشگاه بهاره‌ای که در تهران فعالیت می کند تنها 5 نمایشگاه دارای مجوز از اتاق اصناف هستند و بر روی آنها نظارت وجود دارد و باقی آنها فعالیت غیر قانونی دارند.

فعالان اصناف به روند پربایی نمایشگاههای فصلی و به خصوص نمایشگاههای بهاره در استانه نوروز اعتراض دارند و معتقدند؛ در شرایطی که رکود گریبانگیر بازار خرده‌فروشی است، تورم هزینه‌های واحدهای صنفی را افزایش داده‌است و همچنین اصناف هزینه‌هایی چون مالیات، حق بیمه‌ و حق و حقوق اتحادیه‌های صنفی را پرداخت می کنند، با نمایشگاههای مواجه هستند که عمدتا توسط فروشنده های متفرقه بر پاشده که تحت پوشش اصناف نیستند و عمدتا کالاهای بی کیفیت و در برخی مواقع قاچاق به فروش می رسانند.

مدیران ارشد اصناف معتقدند دولت در حالی اصرار به برگزاری این نمایشگاهها دارد که  برگزاری آنها بر رکودی که واحدهای صنفی گرفتار آن هستند دامن‌ می‌زند و منافعی متوجه اتحادیه ها و اصناف نیست.

از سوی دیگر عدم استقبال مردم از این نمایشگاهها به علاوه تعداد بالای شکایاتی که از موضوعاتی همچون گرانی، کم فروشی، اصل نبودن کالا و.... نشات می گیرد نشان از آن دارد که عمر نمایشگاههای بهاره به سر آمده است.

در این میان اما کارشناسان اعتقاد دارند اینگونه نمایشگاهها در سراسر دنیا با هدف تحریک بازار و عرضه نیازهای مردم و فروش بدون واسطه اجناس برگزار می شود.

اما  فروش کالاهای بی کیفیت و خارجی در نمایشگاه های فصلی، تاثیرگذاری این نمایشگاه ها را زیر سوال برده است این در حالی است که در شهرهای کوچک و روستاها نمایشگاههای هفته ای به بخشی از اقتصاد مردم تبدیل شده و مکانی است تا کالاهای مورد نیاز مردم ارائه شده و با قیمت پایین به دست مصرف کننده برسد اما در شهرهای بزرگ از این فرهنگ دور شده و برخی  بدسلیقگی ها این فرصت را به تهدید تبدیل کرده است.

برخی تولید کنندگان از طریق این نمایشگاهها اجناس بی کیفیت خود را که نتوانسته اند در طول سال به فروش برسانند در این بازارها عرضه کرده و سبب ناکارآمدی این نمایشگاهها شده اند. همچنین این نمایشگاهها محلی برای عرضه کالاهای وارداتی و به خصوص چینی شده است.

در عین حال در برخی مواقع کالای خوب و باکیفیت به دلیل عدم تبلیغات و بازاریابی مناسب در این نمایشگاهها به درستی به خریداران معرفی نمی شود و تاثیر گذاری این نمایشگاهها را تا حد زیادی کم می کند.

دلالی و واسطه گری آفت دیگر این نمایشگاههاست که روند خرید مستقیم کالا از تولید کننده را مختل می کند. در ایام عید هم که با حجم بالای  تقاضا مواجه می شویم این نمایشگاهها می تواند نیاز مردم را هدایت کرده و کالاهای تولید داخل را با قیمت مناسب به دست مشتری برساند وجود اجناس بی کیفیت و گرانتر از بازار مردم را به این نمایشگاهها بدبین کرده و به نظر می رسد برپایی آنها هزینه ای اضافی بر دوش دولت است.




تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - 06 March 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن